Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona kalina

Wreszcie zaczęliśmy z męzem pracować nad dzidziusiem!!!

Polecane posty

Gość czerwona kalina

Mam 26 lat , od 1,5 roku jestem męzatka i wreszcie przełamalam sie - chce mieć dziecko. Wiadomo boje sie ale mam nadzieje , ze wszystko bedzie ok. Tyle kobiet przede mna rodziło wiec........

Gość czerwona kalina
obciągam z łykiem z samym grdykiem po samą szyję i stado koni w stadninie:classic_cool:

Gość czerwona kalina
a poza tym lubię pieszczoty odbytu kijem od miotły...hehehe

Ja mam 27 lat również od 1,5 roku jesteśmy małżeństwem i również :)właśnie zaczęliśmy starać się o dzidziusia:)

Gość czerwona kalina
:classic_cool: 🖐️ obciągam i dobrze mi z tym...hehhehe

Gość czerwona kalina
a mo.że chcę dwanaście bobasów i co was to obchodzi...hehhehe jak będę chciała to znajdę sobie konia do walenia konia z moim mężem i co wam do tego????????????????????

Gość czerwona kalina
ja się wcale nie staram tylko mnie mężóś namawia...wcale nie chce bobasa...po co mi te problemy...kurwa...po co mi bachor jeden@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! albo dwanaqście :classic_cool:

czerwona kalina (autorko topicu) zarezerwuj nick to chętnie z Tobą porozmawiam ( może być na innym topicu:) )

Gość czerwona kalina-juz mnie dopad
Widze ze nudziarzy i podszywaczy na tym forum jest duzo.Ale....pomińmy to. Co do starań to rozpoczeliśmy przed wczoraj i jakoś dziwnie się czuje. Z jednej strony chce miec takie maleństwo w domu a z drugiej wiem, ze koniec z wolnością. Ciesze sie tylko, ze mąż dzielnie mnie wspiera;-)

Czerwona kalina--- Ja też po 7 latach się zaczęłam starać, ale mi w tym miesiącu nie wyszło... Nawet założyłam inny topik.Też mam 26 lat - może będziemy się razem starać co Ty na to???

Gość no tak jak się razem postaraci
e to na pewno będzie jakiś potworek :P

Gość czerwona kalina
To dobry pomysł. Ja próbowałam znalezc jakąs ciekawa literature na temat ciazy ale nic w księgarniach nie widziałam. Wszystkie pozycje dotycza juz narodzonego dzieciaczka. A ja mam wiele pytań i nurtujących mnie sprzeczności. Np. teraz jestem przeiębiona-katar , mówie przez nos itd. boję sie brać jakies tabletki bo nie wiem czy jestem w ciązy czy nie. ( W normalnych warunkach -wieczorkiem przed spaniem nafaszerowałabym sie tabletkami i choroba z głowy, a tak lecze sie czosnkiem!!!!bryyyy, sokiem z cytryny i malin-a le to słabo skutkuje. Pozdrawiam wszystkie Panie -za jakiś czas mamusie!!

Będzie wszystko dobrze i czas po narodzinach będzie wspaniały. Poczujesz się spełniona. Jak staracie się o dziecko radzę testy owulacyjne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco. Każda kobieta jest zadowolona.