Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona do lez

17 zachodzące w ciaze przy tabl

Polecane posty

Gość wkurwiona do lez

coraz więcej slysze ze 17sto latki mają wieksze szanse zeby zajsc w ciąze i podkreslam ze kazda dzieczyna jesli ciazy chce uniknac to bierze regularnie tabl i zwraca uwage na to czy bierze antybiotyki!😠 wiec dlaczego one zachodza w ciaze😠 czy cykl jest jescze nie unormowany 17 lat to jest juz spoko wiek !do cholery! a tu tyle przypadkow ja biore tabl 5 miechow i tylko 2 razy pozwolilam do srodka:/ i teraz sram po gaciach😠

Gość jjjjjjjjjj
17 to chyba jeszcze ciut za malo na tabsy...

Gość 17 to spoko wiek na tabsy
Jak slysze cos takiego to rece mi opadaja..

Gość iguankaa
17??to gówniarstwo...uczyc sie a nie sie puszczac...a potem sie dziwią ze są w ciązy...co za tepota

Gość wkurwiona do lez
17 lat spoko wiek czyli miesiączka jest regularna😠!!

Gość mychulka
ja biore tabletki od wlasnie 17 roku zycia teraz mam 22 i zawsze bylo do srodka jakos nie wpdlam i nie znam przypadku zeby ktos wpadl a kupe kolezanek moich bierze albo bralo tabletki

Gość wkurwiona do lez
czemu wy baby piszecie ze tepota, czy 17 talka ma nie brac tabl według was!!!!!!! przeciez to jest rozwiazanie a sytuacje są rozne i czasem sie nie opanuje emocji a jak gumki nei ma to co >>> więc sie zastanawiajcie co piszecie:/

Gość tak i
oznacza to ,że współżyją regularnie (bo dla kochajacych się często są tabletki). a kiedy mają na to czas i miejsce jeżeli w wieku 17 lat ma sie przecież obowiązki typu szkoła,jakieś kursy ,pomoc w domku.

Gość tak i
jakie emocje? chyba JEGO emocje :)

Gość wkurwiona do lez
zajebisty stereotyp ze nastolatki nei wychodza na miasto bo sie ucza ,nie wychodza do kolezanek do sie uczą ,nie wychodzą do baru bo sie uczą, nie da sie tu gadac:/ nara

Gość tak i
nara ,idż do koleżanek i się pożal.

Gość iguankaa
i co sie irytujesz??kazdy ma prawo do wlasnego zdania ale chyba masz jeszcze zbyt malo lat zeby to rozumiec...cóz czego sie spodziewac po 17 latce...

Gość hehhe hehehhe he hehe
jestescie pojebane rozruchane cipy:p

Gość tak i
co zazdrościsz? przynajmniej nie beczę na forum ,że mogę zajść w ciążę i wiem kiedy sie moge pieprzyć.

Gość iguankaa
tak i===> popieram

Gość Lucjusz
17 lat to masakra.... nie ma to jak slodka 17 ... to fajnie jej chłopak to pedofil!!!!!!!!!!!! :-D Rany ale te dziewczyny to puszczalskie sie zrobiły w III RP

Kochana nie wkur.... sie tak;) Moim skromnym zdaniem 17-lata jest ciutek za młoda na to aby przyjmowac hormony. W tym wieku ciało jeszcze się rozwija. Oczywiscie nie mówię o wszystkich 17-latkach. Uważam, ze \"bezpieczny\" wiek na rozpoczecie hormonalnej antykoncepcji to ok. 20 lat.... Tylko nie rzucaj sie w nerwach na mnie od razu, ze napisałam cos nie po Twojej mysli. Od siebie dodam też, ze powinnaś popracować nad osobistą kulturą, która powinna cechować każdą KOBIETĘ. Skoro rozpoczęłaś życie seksualne to mniemam, ze uwazasz się za kobietę... kobieta nie klnie na forum w swoich wypowiedziach, robią to na ogół dorastające i zbuntowane dziewczyny;)

Gość czytajac posty na kafe
wiem czemu takie dziewczynyzachodza w ciaze na tabsach. Nie czytaja ulotek. a jesli czytaja to bez zrozumienia.

Gość śmietana
Więc jeśli dziewczyna ma te 17 lat to od razu się puszcza .... a ta co nie ma faceta i ma 22 lata ... to wogóle jest zakonnica ??? Ludzie to jakieś stereotypy !!! Ja zaczęłam współżyć w wieku 17 lat (mam 18) ... pierwsze o czym pomyślałam to antykoncepcja !!! Są dziewczyny które jeszcze w wieku dwudziestu paru lat puszczają się na prawo i lewo => od czego są dyskoteki ?! Dziewczyna chciała się podzielić tutaj z Wami swoimi uwagami ... a tu tylko ... " puszczalsa" , "idz się uczyć a nie...." "zacznij myśleć głową a nie ... " Od kogo młodzi mają brać przykład ?! Od starszych ... niby mądrzejszych , bo doświadczonych ... Przychodzi tutaj osoba która ma problem a Wy zamiast zrozumiec , pomóc , i wnikać ( bo każdy i tak zrobi to na co będzie miał ochotę i nie będzie patrzeć na to czy jakies stare baby mają coś przeciwko) !!!

Gość śmietana
" i nie wnikać"

Gość belcia
ale to nie chodzi o to ile ma lat...tylko o to ze jesli nie ma baldeko pojecia o dzialaniu tabletek (bo po cholere czytac ulotke prawda) to niech wogóle sie nie zabiera za takie rzeczy...i to jest zalosne a nie to ze uprawia seks

Nie można powiedzieć stanowczo, że 17 lat to dobry lub zły wiek na pigułki. Wszystko zależy od stanu ukł. hormonalnego - jeśli jest w pełni ukształtowany (co najmniej 3 lata regularnych miesiączek) to pigułki brać można. Co do ciąży to wystarczy poczytać chociażby to forum. Głupota niektórych dziewczyn (nie tylko 17-letnich) nie zna granic. Tak więc ja się nie dziwię, że zachodzą w ciażę... Pozdr BlueAngel

Gość 17 JESZCE NIE UMIEJA CZYTAC

Gość tynka16666
ja mam 16 lat!! jestem z moim chłopakiem od ponad 2 lat. Współżyjemy od mniej więcej pół roku.Biorę tabl. On jest ode mnie starszy o 3 lata. dla was to niemożliwe... gówniara, głópia, dziwka itd. A spójrzcie na siebie!!! Nikt mi nie zarzuci że jestem jeszcze głupia nieodpowiedzialna!!! Uczę się i mieszkam sama w ogromnym brutalnym mieście. Uczę się w jednej z najlepszych szkół. Moi rodzice nie mają pieniędzy na moje utrzymanie i naukę!! jakoś się nie poddałam i sobie radzę!! Radzę sobie LEPIEJ niż niejedna z was po trzydziestce ;-(!!!! i nadal jestem otwartą porządną dziewczyną. I odpowiedzialna BYĆ MUSZĘ ...nie mogę tego znieść że wypisujecie takie bzdury. idiotki

Gość łojranyrany
hyhyhy, tynka nie bulwersuj się tak, za 10 lat zoabczysz, że mamy rację:D teraz to wydaje Ci się, że wszystko wiesz i jestes dojrzała i odpowiedzialna...za te 10 lat zmienisz zdanie.... boshe, piguły u 16 latki:o to co, może okres dostałaś w wieku lat 11, a od mniej więcej 12. roku życia działało już wszystko jak w zegarku? ehh, przeciez tak do 20 to cały układ hormonaly dopiero dojrzewa, w ogóle cały organizm jescze się rozwija.. Ty nawet nie znasz swojego ciała do końca, nie wspominając juz o Twoim facecie (oni naprawdę w tym wieku mało co wiedzą). no tak, ale Ty wiesz lepiej, jesteście obydwoje dorosli przecież.....

Gość tynka1666
jakie to wszysto głupie!!! że starsze to nie znaczy też dojrzałe!! Znam wiele osób o ok. 10 starszych i są tak głupi i puści ż eszkoda gadać! wiek nie świadczy o dojrzałości. a wy... robicie z siebie nie wiadomo co... doświadczone i td

Gość Sł8364chajcie ludzie
chcecie czy nie, nastolatki współżyją i dobrze że się zabezpieczają. W Szwecji, Norwegii , USA, Niemczech dziewczyny już od 14 (!!!) roku życia często biorą tabletki anty, no co prawda jest efekt uboczny widzimy jakie tam nastolatki są pulchne, hi hi, ale fakt faktem że tabletki działają czy ktoś ma uregulowany okres, czy nie. Po prostu działają i już!!! A nieuregulowany okres - uregulują.

Gość wkurwiona do lez
widze ze znalazlo sie tu pare dziewczyn takich jak ja!👄 tepota nie jest u nas 17sto latek dlatego ze my sie zabezpieczamy a z drugiej strony to do cholery uprawiamy seks z jednym, ja mam chlopaka od roku i sie kochamy , i co według was mam sie nei zabezpieczac tak TU SIE WASZA STEREOTYPOWE JEBANE gadanie zaczyna:/ a co do czytania ulotki to ja wiem bardzo duoz o antykoncepcji bardzo! i wiem ze tabl zabezpieczają i nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczać! ale jestem mloda i i sie boje ..amen!

Oj dziewczyny dziewczyny.... kto was potepia??? Kto pisze o waszej nieodpowiedzialnosci? Nieodpowiedzialnościa jest to jak ktoś współzyje bez zabezpieczenia nie licząc się z konsekwencajmi...Tutaj problem w czym innym twki, a mianowicie czy tak młody organizm mozna juz faszerować hormonami...Zastanówcie się nad tym co piszecie i w jaki sposób. Reagujecie bardzo nerwowo i tym samym pokazujecie swoja niedojrzałość... Ja nadal podtrzymuję swoje stanowisko i uważam osoba w wieku 17 lat (a juz napewno 16l) jest za młoda na tabletki antykoncepcyjne. I nie neguje tego ze już współzyjecie. Wyrazam opinię co do stosowania przez was hormonalnej metody antykoncepcji. Są przecież jeszcze inne metody np. prezerwatywa, globulki

Do wkurwiona do łez--> to, ze TY wiesz wiele o antykoncepcji znaczy ze każda 17-latka wie. Poczytaj sobie kafe trochę dłużej to będziesz wiedziała o co chodzi z głupotą nastolatek. Twoje rówieśniczki nie wiedza co to cykl i uważają, ze \"jak wsadzi na chwile i porusza\" to, to już nie jest stosunek przerywany. I potem się dziwić, ze te dziewczyny zachodzą w ciąże na tabletach. Pamiętaj, ze to jest środek farmakologiczny i jest parę rzeczy które mogą zmniejszyć działanie. Np. rozmawiałam ostatnio z dziewczyna (17 lat) która zaszła na tabletach. Brała wszystkie, regularnie, co do minuty. Tylko, ze nie pomyślała, ze wymioty po wzięciu (z powodu mdłości po pigułce) mogą osłabić działanie :O. Wymiotowała 3 razy w pierwszym tygodniu. O wymiotach jest w każdej ulotce, wiec jeśli nie wiedziała o tych wymiotach to: albo nie przeczytała tej ulotki od deski do deski parę razy, albo nie miała ulotki (co jest mało prawdopodobne)