Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

załamana błagam o pomoc boje się , że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość kiara88

Mam dni płodne a chłopak 30 min po wytrysku na siebie wkladal mi palec do moich narzadow :( jednak obawiam sie ze podczas wycierania z niego spermy mogly pozostac plemniki mimo ze mial suchy palec ! :( czy jest mozliwe ze zaszlam w ciążę ?/ :( błagam niech ktos mi napisze i odpowie z góry dziękuje :( błagam pomóżcie :( i jesli sadzicie ze moge byc w ciazy to co robic zeby poronic :((( ?? prosze tez o kontakt na maila kiara88@o2.pl :((

Czy oprócz załamania badał Cię ktoś jeszcze? Dziewczyno potrzebujesz pomocy i to natychmiast!!! :D Gdzie są lekarze tego forum? :D

Gość stum
Ty sie powinnas cieszyć, ze będziesz mama!!!! Dziwne..

Gość kiara88
kurde no nie wiem :( mixer o co ci chodzi czy to jest takie smieszne :( powiedz co sadzisz o tym ?? :( i inni tez mi pomzcie prosze :((

Gość kiara88
niestety nie moge byc mama :( bo w obecnej sytuacji ten chlopak ktory byl ze mna przez 2 lata powiedzial ze mnie zostawi :(( a poza tym jestem na to nie przygotowana :(pomozcie mi :( moge byc w ciazy ?? :( ??

Gość to trzeba się
było zabezpieczyć małolato, a nie teraz panikować. Ale z pewnością nie jesteś w ciąży, jeśli to cię ma pocieszyć. A na drugi raz lepiej poczytać książkę niż seks uprawiać, nie mając pojęcia o antykoncepcji.

Gość spokojnie
Spokojnie. Mówisz ze minęlo pół godziny, palec był wytarty, a przez ten czas sperma bankowo juz wyschła. W wyschnietej spermie plemniki tez umierają. Moim zdanie w ciazy byc nie powinnaś

Gość stum
spokojnie --------> nie wprowadzaj dziewczyny w błąd!!! pol godziny to czas po którym plemniki najwiecej baraszkuja... Myśle ze jesteś w ciaży i powinnaś sie przygotowywac do roli matki... A co to mało samotnych matek na świecie?

Gość kiara88
dziekuje Wam kochani za slowa wsparcia ale prosze o szczere slowa ale zastanawiam sie czy stum mi mowi szczerze :( no a ddla reszty ci ktorzy sie wypowiadaja dzieki wielkie ! czekam na wase odpowiedzi bo sie bardzo zamartwiam :(

Pierwsza i najważniejsza rada- zmień chłopaka, bo ten to jakiś burak najwyraźniej! Druga- nie przejmuj się tymi jego paluchami, ale nie wiem czy wiesz,że podczas stosunku..nawet przed wytryskiem na penisie może pojawić się trochę spermy( no chyba ze nie było stosunku ..tylko się onanizował) i tym bym się bardziej na Twoim miejscu przejmowała! Trzecia- tablatki anty

Gość supertata12
sluchaj po moim synu zostalo bardzo fajne lozeczko jak chcesz moge ci je po kosztach puscic

Gość jakie slowa wsparcia
? chyba wsparcia glupoty, kolejna ktorej sie zachcialo,a gowno o tym wie:O

Gość trepnator 13
ja mysle ze ona nie powinna zmieniac chkopaka bo chyba sa siebie warci to raz ona glupia on nieodpowiedzialny , dwa nieszczecia jak widac chodza paramni :)

Gość spokojnie
STUM co ty za głupoty wygadujesz! Owszem moze i baraszkują po pół godzinie, ale W DOGODNYM DLA NICH SRODOWISKU...A NIE POZA CIAŁEM DO TEGO KIEDY SPERMA JEST STARTA I ZDAZYŁA DAWNO WYSCHNĄĆ

Gość pytam
ile ty masz lat dziewczyno!!! Jak czytam takie rzeczy to mi się ryczeć chce!!! :((

Gość kiara88
głupia to ja nie jetem :( moze naiwna bo zawsze moglam liczyc na mojego chlopaka i twierdzil ze mnie bardzo kocha to chyba złłudne :( ale boje sie ,że jestem w ciazy o ile jestem :(( prosze o wypowiedzenie sie czy moge byc w ciazy przyjme kazda opinie :(

Gość kiara88
i dziekuje za wypowiedzi i slowa wsparcia jak mowilam wczesniej ! :* :(

Moim zdaniem niemożliwe jest, zebys zaszla w ciaze. Spokojnie, nie denerwoj sie, bo przez to zacznie Ci sie spozniac okres i dopiero bedziesz sia martwic. Spokojnie, bedzie dobrze

Gość spokojnie
Powyzsze moje wypowiedzi dotyczyły tego nieszczesnego palca... Kochaliscie sie bez zabezpieczenia? Jesli tak to masz powód do zmartwienia. Męzczyzna przed wytryskiem wytwarza taki płyn (w początkowym etapie podniecenia) i tam są plemniki. Nawet jesli facet trysnie na zewnątrz to wczesniej mógł podczas seksu wprowadzić ten płyn do pochwy. Stad własnie stosunek przerywany to zadne zabezpieczenie

Gość kiara88
ja sie z nim nie kochalam! a jak mial wytrysk to bylam wspodniach juz i nic na mnie nie wycieklo! tylko pozniej przytrzymal penisa zeby mu sperma ie wyciekla na zewnatrz i wypuscil to na chusteczke a pozniej palce wytarll ! jednak po ok 30min wlozyl mi palca do pochwy :( i boje sie ze tam byly plemniki :( dla uzytkownika "spokojnie " dziekuje za slowa otuchy i dla innych uzytkownikow rowniez ! ale prosze o wypowiedzenie sie dalej

Gość stum
skarbie skad wiesz ze wszystkie plemniki nie żyją? włsnie moga żyć, i teraz jest problem.. dlaczego pozwolilaś mu dotykać twojej muszelki?

Gość kiara88
dzieki tez pony i kropla bez kitu i innym ale prosze o wypowiedzi :*

Gość kiara88
do uzytkownika : " kurwa nie wiem " a co to jest niby DPS ?? i czekam na wasze wypowiedzi i dziekuje

Gość olaf ludwig
mala nie panikuj ze ci palec do sloja zapodal . nic ci nie bedzie tez laskom robilem palcowy w takich sytuacjach i nic nie bylo . kurwa a ja myslalem ze co powazniejszego sie stalo

Nie szukaj tutaj na froum odpowiedzi. Musisz uzbroić sie w cierpliwość i poczekać na okres. Tutaj nikt nie jest wyrocznią. Sama widzisz, ze opinie sa podzielone...

Jeśli nawet (w co watpię) doszło do zapłodnienia to co to za myślenie żeby poronić.Jesli jesteś na tyle dorosła żeby uprawiać seks to musisz brać odpowiedzialność za to co może sie stać jeśli zajdziesz w ciążę.Dziecko to najwspanialsza rzecz na świecie i nawet jeśli ciąża mogła by zburzyc twoje wszystkie życiowe plany to naprawde zastanów sie 100 tys razy zanim zdecydujesz się na jego zabicie.Takie coś do końca życia będzie do Ciebie wracać-możesz mi wierzyć.Ja tego nie zrobiłam ale znam kilka osób które żałują takiej decyzji.Życze mądrgo wyboru i oczywiście tego żeby jednak okazało się że ciąża ci teraz nie grozi.

Gość kiara88
dzieki kochani za wypowiedzi :*:*:*:*: i czekam na dalsze :*:*: :(

Gość a moze pomoże
tu "tabletka po". wiem ze trzeba ja wziasc chyba 72 godziny po ewent zaplodnieniu. szczegółów.

Gość plemnik to plemnik
jesli mialas dni plodne, to jestes w ciazy.... po jakiego grzyba udostepniałaś jego lepkim palcom swoją szparkę?