Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

załamana błagam o pomoc boje się , że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość kiara88
dziekuweczka za wypowiedzi :* szczere oczywiscie i czekam :*

Gość kiara88
zobaczymy co z tego bedzie :( ehh :/

Gość Vasiana
Nie martw sie :-) nie jeses w ciazy:-) przeczytalam pare odpowiedzie:-) nie przejmuj sie co niektorzy pisza bo czesc osob rzartuje sobie:-) ale ja Cie rozumiem:-)tez mialm takie dylematy:-) z tym myciem mysle ze to zarty. Plemniki zaraz po wytrysku umieraja owszem jesli wytrysk odbedzie sie ewnatrz Ciebie plemniczki beda zywe az nadto:-)ale jesli nie odbyl sie w Tobie to niczym sie nie martw:-) atak na przyszlosc ciaza to wspaniala sprawa:-)

Gość madziulaaa
Kiaro, jak na moje to nie masz sie czego obawiać...ja tez czesto miewam schizy ze jestem w ciaży i doskonale rozumiem Twoje obawy...piszesz ze chlopak wytarl palec i dopiero po 30 min. Ci go wlozyl...nie ma mozliwosci aby plemniki przezyły tak dlugo na palcu, poza srodowiskiem spermy,,,a wiec na 1005 nie jestes wciaży, moge Ci to zagwarantować...trzymaj się i przestan się schizowac ...pozdro..buziaczki :):):):)😘

Gość madziulaaa
mialo byc na 100% a nie na 1005 :P:P:P:P

wlasnie!! zgadzam sie z poprzedniczkami...nie ma szansy, abys mogla byc w ciąży...wbrew pozorom w ciażę nie jest wcale zajść tak łatwo..Madziulaaa ma rację, plemniki poza sperma żyja bardzo krótko, coś ok. 3 min, także mozesz byc spokojna, w ciaży na pewno nie jestes :) i tak jak juz ktos napisal, nie doszukuj sie u siebie objawów, bo okaże się, że masz je wszystkie...główka do góry!! na bank będzie dobrze!!! :D:D 🖐️

Gość Spikers
wyluzuj...jak na moje to jest niemozliwe abys byla zaciążona

Gość kiara88
dzieki :* jestescie co niektorzy kochani i mniej sie martwie ale obawa jest :( ❤️ dzieki jeszcze raz

Gość 88 rocznik
Durna 17-latko! Do ksiazek, a nie nieodpowiedzialny seks 😡

Gość Karmakoma123
Nie martw się! W ciążę naprawdę nie jest łatwo zajść, jak już ktoś wyżej powiedział. Wiesz, ja zaliczyłam "wpadkę" to coś o tym wiem. Hi hi, teraz wpadka ma już 5 latek i jest słodką dziewczynką, ale naprawdę - zanim "to" się stało, myśmy jak dwa głupki z moim chłopakiem kochali się WIELOKROTNIE bez zabezpieczenia!! I dopiero za którymś tam razem była wpadka - ciąża. W płodne dni, całkowicie do środka. Nie na zewnątrz, nie przerywany, nic z tych rzeczy!! Tylko wtedy zajdzie się w ciążę. Na palcu????? W życiu!!!

Gość kiara88
nie mam 17 lat ile razy mam powtarzac !! mam 19 !!

Gość kiara88
dzieki dziewczyny za wsparcie i opisywanie wlasnych przezyc i poceiszanie mnie nie to co niektorzy ! zamiast wyzwac lepiej nic nie pisac ! albo wyrazic opinie !

Krira tylko daj zanć jak okres dostaniesz bo jestem ciekawa jak cała afera z tym nieszczesnym paluszkiem się zakończy.... chociaż wiem ze bedzie ok

Gość kiara88
spoko na pewno wszystkich powiadomie :* ❤️ Amelia

Gość niestety ale
mozesz byc w ciazy ja dw alata temu zaszlam wlasnie w taki sposob ale nei zaluje, wzielismy slub i nasza coreczka jest najslodsza istotka na swiecie :) takze nic sie nie martw, dzidzius to nie koniec swiata!

Gość kiara88
to sie teraz podłamałam :( kurde nie moge urodzic bo jeszcze nie mam pewbnej pracy dopiero zaczynam studia a powiedz ty miałas identyczna sytuacje ??

Gość niestety ale
ja juz mialam 22 lata i i tak chcielismy sie pobierac ale studiowalam i nie chcialam dziecka tak od razu ale teraz nie zaluje :)

Gość kiara88
:( no a ja niestety nie :( ale twoja sytuacja byla dokladnie taka sama ze mailas dni plodne i na jego dloniach pozostaly po 20 min plemniki ?? :( jak ci tam wlozyl palca :( ?? bo my nie odbylismy stosunku tylko wlozyl mi tam palca :( odpisz :( ???

Gość kiara88
:(( ????do uzytkownika "niestety ale " ??

Gość kiara88
:( ?? " uzytkowniku niestey ale " gdzie jestes zadalam ci pytanko ? :( ludzie piszcie :(

Gość kiara88
:( ehh dzis widzialam tegpo drania mojego byłego :( gdyby wiedzial jak sie martwie :(

Gość moze i tak
kiara jesli bedziesz tak mysleć panicznie ze to ciąza to...moze wpadniesz w ciąze urojona albo cos nie zadręczaj sie tak!!!!!!!!!staraj sie nie mysleć!o tej ciązy wpadniesz w jakąs obsesję

Gość kiara88
chyba juz wpadlam w ta obsesje :) kurde jeszcze dzis kolezanka zazartowala ze ciekawie jakbym wygladala gdybym wpadla z tym ze ona nie wie o moim problemie dobila mnie i sie obawiam ale chce byc dobrej mysli :(

Gość ...Maja...
niedługo przybędzie nam nowy darmozjad :P

Gość kiara88
niesmaczny żart :( :( a ja sie martwie przez to jeszcze bardziej ludzie czy lubicie az tak bardzo sprawiac innym przykrosc :( ja widocznie jestem inna bo tak nie robie :( oczywiscie mowa nie o wszystkich z was :( załamana:(

kario uwazam ze na 100 % w ciazy nie jestes a jesli sie bedziesz tak martwic to moga sie niedlugo pojawic wszelkie objawy ciazowe lacznie z brakiem miesiaczki bo ja kiedys tez sobie wmawialam ze chyba zaszlam i nie mialam okresu przez 2 miesiace najlepiej jak zrobisz test, ktory na bank bedzie negatywny i przestaniesz sie zamartwiac :) pozdrawiam

Gość kiara88
dzieki za pocieszenie ❤️