Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

załamana błagam o pomoc boje się , że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość kiara88
kurde :( no niestety mialam dni plodne i dlatego bardzo sie zamartwiam prosze pomozcie i piszcie ja tez chetnie pomoge jesli ktos ma problem ale wy tez :((

Gość Agatkaaaa25
Moja koleżanka też miala coś takiego i teraz ma dziecko. Trzeba pamietać o zabezpieczniu sie

Gość MYDEŁKO FA...
MIAŁAM TAKIE SYTUACJE JUZ KILKAKROTNIE...I CO? NIC! NIE PANIKUJ TYLKO ZACZNIJ DZIAŁAC! IDZ RANO DO GINEKOLOGA PO TABLETKE "PO"!!!!!

Gość kiara88
teraz to sie zdolowalam przez wypowiedz Agaty :( ale przynajmniej pradwe mam nadzieje ze mowi :( a co wy sadzicie ?? jestem czy nie ?/

Gość kiara88
niestety od tamtego dnia minely juz 4 dni :(( i tabletka po mi chyba nie pomoze ??? :((((( piszcie co sadzicie :(( i do uzytkownika :MYDEŁKO FA... ! ty bralas jakies tabletki po takih sytuacjach i mialas wtedy dni plodne ?? :( ??? bo ja bardzo panikuje i wiem ze niektorzy potepiaja ze po co sie dalam dotykac :( ale coz :( przyjme azda opinie :( moj chlopak mial mnie tam tylko pocalowac a nie wkladac palca :( raz to zrobil i mu wyjelam :(

Gość MYDEŁKO FA...
KIARA88...NIE SŁUCHAJ WSZYTKICH WYPOWIEDZI! ONI MOGA CIE NABIERAC! ŻE NIBY KOLEZANKA TEZ MIAŁA TAKA SYTUACJE A TERAZ JEST MAMAUSIA! HAHAHAHA! WEZ WRZUC NA LUZ! TO NIE KONIEC SWIATA I JAK CI JUZ WSPOMNIAŁAM IDZ JUTRO DO LEKARZA PO TABLETKE :PO A DZIS WYŁACZ TO FORUM BO OSZALEJESZ

Gość kiara88
chyba oszaleje :) bo mam pietra :( kurde ale po tabletke sensu nie ma isc bo juz minely 4 dni ! a ty mialas tak podczas dni plodnych i dzieki za wypowiedz :*:*:* !! i czekam tez na odpowiedzi twoje i innych :* tylko szczere !

Gość MYDEŁKO FA...
ACHA, 4 DNI PO..... NO ALE NIE MARTW SIE! PISZE Z WAŁSNEGO DOSWIADCZENIA! KILKA RAZY MI SIE JUZ TAK ZDARZYŁO ŻE NAWET W TRAKCIE DNI PŁODNYCH SPERMA MOJEGO FACETA DOSTAŁA SIE W "TE" OKOLICE. I NIC....NIE JESTEM JESZCAE MAMUSIA.... POCZEKAJ SPOKOJNIE NA OKRES.... JA WIEM ZE MI ŁATWO TAKIE COS PISAC BO NIE JESTEM W TWOJEJ SYTAUCJI ALE WIEM ZE JAK SIE INTENSYWANIE CZYMS TAKIM MYSLI TO "OBJAWY" CIAZY BEDA SIE ZARAZ U CIEBIE POJAWIAC. NIE JESTEM PEWNA PO JAKIM CZASIE MOZNA ZROBIC BADANIE KRWI HCG, MOJA SIOSTRA TO ROBIŁA CHYBA JUZ PO TYGODNIU ALE NIE JESTEM PEWNA TRZYMAJ CIE CIEPLUTKO DZIEWCZYNO! WIEM CO PRZECHODZISZ! A FACET TWÓJ TO KAWAŁ SKU*******

Gość kiara88
dziekuje mydełko fa bardzo mi pomogłas :*:*:*:*: w razie czego napisz mi swoj nr np gadu na maila kiara88@o2.pl i zostaw nr gadu a na pewno sie odezwe np jutro :* i dziekuje ! czekam na inne wypowiedzi :(

Gość MYDEŁKO FA...
KIARA88 ODEZWE SIE.....TZRYMAM ZA CIEBIE KCIUKI DZIEWCZYNO! ZORIENTUJ SIE KIEDY MOZESZ ZROBIC BADANIE HCG

Gość kiara88
ok zorientuje sie i czekam na inne wypowiedzi :* dziekuje Ci raz jeszcze ! i innym nawet tym zlosnikom za udzielenie porady :/

Gość kiara88
a reszta co sądzicie ?? czekam na opinie ❤️ :(

Gość kiara88
chyba juz wiele osób śpi nic nie pisze ale mimo wszystko prosze o rady :* ❤️ :(

Gość kiara88
a ja nadal ze swoim problemem :(( pomocy :(

Gość fosfokreatyna
powiedz mi kiedy masz dostac okres? spoznia Ci sie?

Gość moze i tak
jestes młoda i mozesz mieć cykle nieregularne wiec nie mozesz byc w 100% pewna ze miałas dni płodne znam przypadek starszej dziewczyny która podczas pierwszego razu zaszła w ciązę bo...obliczyła sobie dni płodne i niepłode no i jej organizm zrobił jej niespodziankę wiele razy zdarzała mi sie podobna sytuacja do Twojej kiaro ale to kilka dni przed miesiaczką wiec miałam wiekszą pewnosc ze nie zostane mamą i myslę ze tez masz małe szanse ale moze dla pewnosci zrób test ciązowy idz do ginekologa niech Cię zbada i na drugi raz uwazaj i postępuj bardziej rozsądnie!!!!!!!!!!!!!! i powiedz swojemu chłopakowi "zegnaj!" bo masz pecha chcesz być dalej z chłopakiem który nie bierze pod uwagi ciazy i Cie zostawi?? kurcze przeciez on sie Toba bawi!!!!!!!dziewvczyno otwórz szeroko oczy i zostaw go bo on raczej jest jeszcze malym niepowaznym dzieckiem który gdy tylko widzi problem omija go i nie chce miec z niczym wspólnego potraktuj to jako porządną lekcje prawdziwego zycia i juz wiecej nie doprowadz do takiej sytuacji bedzie dobrze

Gość kiara88
dopiero za 9 dni mam dostac okres albo i nie :(( prosze pomóżcie i powiedzcie czy moge byc w ciazy :( ??

Gość kiara88
dziekuje uzytkownikowi " moze i tak " i czekam na dalsze wypowiedzi :* :(

OJ KIARA KIARA.... Nie słuchaj tutaj opinii na forum. Sama widzisz ze ludzie róznie piszą. Raz jesteś uradowana z odpowiedzi, za chwile ktoś Cie postraszy i się załamujesz, potem znowu napisze ktos coś na pocieszenie i znowu sie cieszysz potem podłamujesz. Głowa do góry... będzie dobrze

Gość kiara88
dzieki Amelia :* :) no ale zobaczymy kto jeszcze co powie :* boje sie :(

Gość idz zrob test ok10zl kosztuje
wykrywa ciaze po 6 dniach np. Quick View. Taki z bobaskiem w rozowym czy niebieskim reczniku na glowie. I nie stresuj sie :-o ale czy ty masz 10 zl na test skoro nie mieliscie 2 zl na prezerwatywy? :D

Gość kiara88
mam pieniadze i nie chodzi o nie ! bo nie uprawialismy seksu jak pisalam wczesniej ! tylko on wlozyl mi palca do pochwy 30 min po jego wytrysku po ktorym zdazyl wytrzec reke o to mi chodzi ! :(

Gość qrwa dziewczynko
skoro wiedzialas ze sie spuscil i rak nie umyl to choj pozwolilas zeby Ci wsadzal takie paluchy. W ciazy pewnie po tym czasie nie jestes , jesli ty taka odpowiedzialna jestes to lepiej zebys nigdy nie byla, bo matka z ciebie zapenw do dupy bedzie..uzywaj mozgu kretynko, a teraz na forum panikujesz, kurwa ludzie co z wami, pojebalo was do konca? jakbym cie znal to jeszcze bym ci za ta tepote wpierdolil!!!!

Gość kiara88
nie kazałam mu wkladac palcow sam to zrobil i mu szybko wyjelam ! nikt mnie nie bedzie straszyl ze mi wpierdoli dobrze ze cie nie znam czlowieku ! nie jestes w mojej sytuacji to mnie nie potepiaj bo sie bardzo boje ! :( czekam na wasze wypowiedzi ! :((

Gość idz zrob test ok10zl kosztuje
Z tego co czytam rozumiem, ze wsadzil ci palec do pochwy, a moze nie wsadzil ? (chyba jestes dziewica ? czy w tak mlodym wieku sie juz puszczasz na maxa?) dziewczyno plemniki nie maja nozek zeby sie poruszaly,one w przyjaznym dla siebie srodowisku (twoim sluzie) plywaja sobie az doplyna do jajeczka, musza byc naprawde dobrze wystrzelone. naprawde male prawdopodobienstwo ze jestes w ciazy, ale ... ...NIE ZAWRACAJ DUPY.... ..i idz do apteki :-o

Gość qrwa dziewczynko
w takim razie to jakis kretyn jest, a Ty nie czulas ze ci sie tam plata czy bylas qrwo tak rozanielona:]

Gość kiara88
mam 19 lat ! i nie puszczam sie bo z tym chlopakiem jestem 2 lata a wlasciwei juz nie jestem !! i tylko z nim wspolzylam kiedykolwiek ! a poza tym wtedy sie nie kochalismy ! tylko boje sie ze jak wycieral z siebie sperme to mial brudne palce i na nich pozostaly plemniiki z tym ze pozniej dotykal mi ubrania sam swoich spodni itd i zastanawiam sie czy na jego palcach po odstepie kolo 20 minut mogly pozostac plemniki

Gość kiara88
rozanielona nie bylam ani pod wplywem zandych srodkow bo nie jestem narkomanka albo pijaczka ! i nie jestem kurwa idioto ! zrozum moj strach i jak masz mnie wyzywac to nie pisz !! czekam na wasze opinie :((

do qrwa dziewczyno .... facet wyluzuj i nie podniecaj się tak. To, że dziewczyna się martwi to zrozumiałe. Jako facet nie jestes nawet w stanie postawić się na jej miejscu i i nie jesteś w stanie pojąć co dziewczyna czuje kiedy boi się czy nie jest w ciązy. Jesli na tym polegają Twoje rady ze kurwami na prawo i lewo rzucasz to sobie odpuść komentarz bo pisząc go tylko się denerwujesz. Poza tym dokładnie wczytaj sie co kira pisze bo gdybyś spokojnie a nie w szale to komentował to zorientowałbyś się ze jej facet zrobił to bez jej widzy i ona od razu zareagowała i wyjęła tego nieszczesnego palca. Nie wiem jak seks wygląda u Ciebie, ale u wiekszości jest on spontaniczny i mnie jak partner pieści nie mówi ze za chwile będzie robił to czy tamto