Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiara88

załamana błagam o pomoc boje się , że jestem w ciąży

Polecane posty

Gość kiara88
dzieki amelia jestes kochana :( jak bedziesz miec problem albo na forum cos to daj znac na pewno skomentuje :( cieze sie ze mnie rozumiesz :( i czekam na dalsze wypowiedzi !

Jakie dalsze wypowiedzi? Może Twój topik powinnien nazywac się \"Chce mieć jak najwięcej wpisów\" a nie \"załamana błagam o pomoc boje się , że jestem w ciąży\". Co my tutaj możemy? Jeśli masz 19 lat to tyle co ja i troche mi wstyd za Ciebie, że w ogóle nie myślisz. Tak trudno iśc na badanie krwi albo po ten test który już ktoś Ci zaproponował? idź do apteki i zrób test! Bedzie po strachu. Chyba, że jesteś masochistką (uwielbiasz się zamęczać), ale to już inna sprawa. Pa

Gość kiara88
ja chce poprstu znac opinie ale minelo dopiero 4 dni a slyszalam ze test sie robi dopiero po 6 dniach :(

Gość kiara88
a czy ktos wie kiedy test mozna sobie zrobic ?? i co myslicie o moim przypadku ?? :(

Gość Bamboocha_jest_wszedzie
Dziewczyno nie panikuj tyle, weź głeboki oddech policz do trzech... I zacznij myśleć logicznie!!!!!! Najlepiej się uspokój i czekaj na okres, jak się nie pojawi leć do apteki po test. I nie zamartwiaj się na zapas, bo jeszcze przeciez nic nie wiadomo! A sądze, że to mało prawdopodobne żebys zaszła w ciąże, chociaz nie wykluczam, że zdarzaja się takie przypadki. Mimo to głowa do góry!!!

Gość kiara88
niestety jest za wczesnie na test ciazowy :( a ja sie zamartwiam :((

Gość zasmucona wściekłazrezygnowa
trzymam kciuki za Ciebie

Gość kiara88
oby było dobrze :( ale bardzo sie boje :( nie wiem co robic :( pozostaje czekac :( jesli okazaloby sie ze nie jestem w ciazy bede najszczesliwsza na swiecie :( i pomoge wszystkim ktorzy beda tej pomocy potzrebowali :( czekam na wypwiedzi :((

Gość kiara88
kurde najgorsze jest czekanie :( a moze ktos mial kiedys podobna sytuacje ?? :( ?? i jak z tego wyszedl ?? :(

Gość kiara88
:( :( :(

Gość kiara88
:) mam nadzieje ze nie :( dzieki amelka :* :( i czekam na forum

Gość kiara88
:( :( :( :(

Gość kiara88
ratunku :(

Gość dziwie sie
ze zgodzilas sie na to w czasie dni plodnych:/ no ale ten topik nie jest po to aby moralizowac i tlumaczyc:/ mysle ze powinnas spokojnie czekac na okres i nie denerwowac sie bo to go moze jeszcze opoznic. a najlepiej idz do apteki po tabletki po. moze jeszvcze zadzialaja jezeli to bylo kilka dni temu:/ ttylko one troche rozleguluja Ci cykl

Gość kiara88
:( wiem ze to była głupota ale nie zaplanowalam ze on tak zrobi :(

Gość to ciebie
przy tym nie bylo? nie rozumiem jak to-on chcial i Ty to zrobilas? wybacz....

Gość moze i tak
jak czytam te Twoje wypowiedzi ze po wytrysku wytarł się umył i dopiero po 30 min wsadził w ciebie palec to marne szanse by plemniki przeżyły tak długo na powietrzu... one długo zyja ale w odpowiednim wilgotnym srodowisku. A miał wytrysk na Twoje łono czy na siebie? jesli nie na Ciebie to ja byłabym spokojna na Twoim miejscu:-) a jesli na Twoje łono to... nie wiem, zalezy czy blisko wejscia do pochwy

Gość kiara88
nie spuscil sie w ogole przytrzymal sperme w penisie w odoowiednim momencie i wyr\tarl penisa jednak nie umyl rak tylko wytarl :( ai boje sie ze na palcu mogly pozostac :( ?? a ty jak myslisz ??

Gość he he he
ty masz 16 lat???? jak tak nie nie bede ci udzielacrad bo rady moge udzielac osobom pelnoletnim

Gość moze i tak
lepsza sytuacja by była gdyby umył ręce bo wtedy masz 100% pewnośc ze nie zaszłaś w ciązę a jesli tylko wytarł..zależy czy w kilka husteczek higienicznych? ręcznik bo jesli uzył kilku chusteczek to pewnie nie jestes w ciąży, a Ty wysiusiałas sie po tym jak wsadził w ciebie palec? jeśli tak to szansa ze wypłukałas z siebie ewentualne plemniki... raz miałam ostrzejasza sytuacje ze kochałam sie w dni płodne bez prezerwatywy mimo ze nie miał we mnie wytrysku to jednak wzięłam tabletkę "po" i juz wiecej nie doprowadziłam do takiej sytuacji pozostaje ći mieć nadzieje ze wszystko jest ok!!!!!MUSI BYĆ DOBRZE!!!!!!!ja na Twoim miejscu nie denerwowałabym sie tak bardzo po 30 minutach jesli plemniki zyłyby jeszcze to bybył tak słabe ze nie zapłodnia kom jajowej to w zaleznosci od dni płodnych moze zajac kilka dni a to duzy wysiłek dla plemnika zbyt duży i na Twoja korzysc jest fakt ze palec miał suchy a zaden plemnik nie przezyje bez wilgotnego srodowiska!!!!NIE BÓJ SIE!!!!! weź pod uwagę to ze jestes niewiele młodsza ode mnie a mnie zdarzaja sie jeszcze mniej regularne cykle i pewnie Tobie też wiec nie masz pewności ze to były w 100% dni płodne wiec mysl poytywnie!!!!!

Gość he he he
sorki jzu przeczytala ze masz 19 lat wiec tak okres zawsze wystepuje pozniej gdy sie odstawia tabletki wiec nie masz czego sie bac , okres napewno niedlugo dostaniesz, moze byc rowniez tak ze stres spowodowal przesuniecie sie okresu...naprawde sa male szanse ze jestes w ciazy wiec sie nie martw jak dla mnie nie jest3es w ciazy!!!!!!okres napewno niedlugo dostaniesz....

Gość kiara88
jakie 16 lat ??? ja mam 19 !! no a dziekuje za rady uzytk. - "moze i tak " no pozniej umylam sie goraca woda tam i mydlem niedotykajac palcami sie tam a pozniej wysikalam i jak myslisz m\" moze i tak " jest duza mozliwosc zajscia w ciaze ?? dzieki z gory :* czekam na twoja odpowiedz :*

Gość kiara88
nie baralam tabletek a wtedy sie nie kochalismy tylko ten nieszczesny palec :(

mozna o tym samym...5 topikow, i tak niczego nowego sie nie dowiesz nie jestes w ciazy dziecko!!wez sie teraz bez obaw do nauki i zanim zaczniesz figlowac poczytaj troche o tych klockach bo dla ciebie widze to chyba wyzsza szkola jazdy. i nad czym sie tu jeszcze rozwodzisz????NIE JESTYES W CIAZY nie ma takiej opcji po takim czasie. plemnik zyje 3 minuty a potem umiera, dlugo zyje tylko w twoim ciele, wiec 10 razy zdechlu mu wszystkie na tym palcu zanim Ci go wsadzil!!!!

Gość kiara88
w goracej wodzie i to bardzo mozna powiedziec i mydlem sie tam umylam tam po tym jak on mi wlozyl tam tego palucha :(

Gość moze i tak
hmmm... teraz ja bym w ogóle sie nie denerwowała jesli podmyłas sie i gorącą woda i mydłem i jeszcze wysiusiałas sie boginekolodzy zawsze doradzaja wysiusianie sie po stosunku itp zeby wypłukać ewentualne bakterie i wirusy by nie doszło do jakis stanów zapalnych gorąca woda zabija plemniki mała lekcja fizjologii w worku mosznowym temperatura jest zawsze mniejsza niz 36,6 nnawet lekkie podwyzszenie temperatury powoduje uposledzenie plemników a co dopiero goraca woda z chemikaliami:-) naprawde nie masz się czego bać:-) marne szanse by takie cos wytrzymały plemniki przestan sie tak denerwować widze ze jednak zachowałas zimna krew w porę

Gość kiara88
dziekuje ❤️ :*

Gość nie jestes na 99