Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrrramba

OSWIADCZYLAM SIE MU!

Polecane posty

Gość video
i bardzo dobrze... Masz odwage dziewczyno :)

Gość MATSAN
Ja osobiście uważam że nic złego a tym bardziej głupiego nie zrobiłaś.Z tego co przeczytałam oświadczyny wyszły bardzo spontanicznie i zostały zaakceptowane.Głowa do góry uważam że to co zrobiłaś jest piękne.Pozdrawiam

Gość gość
Bajki opowiadacie, że to znak nasych czasów, że nie wypada i że to oznacza odrzucenie przez mężczyznę, porzucenie czy zdradzanie. Jesteście komiczni. Mam w rodzinie kobietę, która też oświadczyła się swojemu przyszłemu mężowi i są świetnym małżeństwem już 40 lat. Ja tylko bym nie wierzyła w żadne wyznanie, które mówi ktoś nie na trzeźwo, ale to coś innego niż sprawa oświadczania się przez kobietę. A Karrambie gratuluję, że mimo wszystko Twój mężczyzna nie uznał tego za pijackie gadanie, tylko potraktował poważnie i na następny dzień zamiast nie pamiętać, to się cieszy i chce z Tobą układać życie. Miło się czyta takie historie. Powodzenia.

Gość gość
gadać mogę różne rzeczy ale nigdy nie uklęknę przed facetem ,nigdyyyyyyyyyyyyy no chyba że zabawy erotycznie albo opatrunek nogi zakrwawionej ale nie w takiej sprawie ,to kobieta jest królową

Gość gość
i go nie przeniosę przez próg a Ty to nie wiem

Gość gość
to było 10 lat temu :P buhahahhaa teraz już pewnie dawno bawią dzieci i tego nie pamiętają :P