Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona malina

Lubie mieć piękne ciało dlatego codziennie ćwiczę!!!!

Polecane posty

No właśnie! jak słysze temat typu DIETA...to mnie trzepie!!! Przeszłam w życiu moją największą diete typu \"anoreksja\" i dużo wysiłku kosztowało mnie wyjście z tej choroby. Dlatego teraz wiem, ze nasze ciało i nasze kilogramy siedzą w naszych głowach. Trzeba mieć do siebie pozytywne nastawienie, myśleć o tym jakim się jest wyjątkowym, włożyć troszke wysilku w codzienną gimnastyke a nie będzie dla Was problemem zjedzenie w ciągu dnia kostki czekolady czy małego batonika. Przed ciążą , nie powiem, większość panów w tym mój mąż byli zachwyceni moją figurą. W ciąży przytyło mi się 25 kilo i teraz nie użalam się nad sobą tylko codziennie przez godzine wydobywam z siebie siódme poty aby wrócić do poprzedniego wyglądu - 15 kilo mam juz za sobą :-D Poprzez ćwiczenia człowiek nabiera smukłej , jędrnej sylwetki a przez samą diete owszem może stracic kilogramy ale ciało jest \"obwisłe\" i mało sprężyste. Namawiam wszystkie odchudzające sie do większej aktywności fizycznej! Mniej gadać a więcej robić ;):D Pozdrawiam

Gość no i fajowo...
no

joł:D a ja jestem za leniwa zeby cwiczyc,chociaz muuuusze bo skora mi zwisa i powiewa:D z trudem robie 6 Weidera ale robie:P

Gość kapustaP
winogronka jak to zrobilas ze tak schudłas???

Gość do malinki
a jak ćwiczyłaś?

Gość takajakarolina
wlasnie czewrowna molinko jakie cwiczenia wykonywalas masz moze jakis ulozony zestaw?podziel sei tez chce zaczac cwiczyc ale jak mam sobie sama wymyslac te cwiczenia to trace checi zanim jeszczesie zabiore do tych cwiczen

Gość do rew
strona sie nie wyswietla

Gość rew
Otworzy sie, jak wykasujesz te 20% w nawiasie na koncu linka!

Gość roztańczona
chyba na www.mydziewczyny.pl widziałam artykuł z propozycjami ćwiczeń (nie jestem pewna, trzeba to sprawdzić) ja polecam taniec współczesny! byłam wczoraj po raz pierwszy i w przeciwieństwie do tego, co miałam po pierwszym od dłuższego czasu aerobiku - umiem dzis chodzić ;) ale co nieco też boli, a poza tym wieczorem byłam absolutnie SKONANA, więc wysiłku trochę trzeba w to włożyć... ale efekty na pewno będą, no i do tego taniec to przepiękna sprawa!