Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka

BRAK MI MILOSCI

Polecane posty

Gość mniszka

wpisujcie sie wszyscy ktorym brak milosci Ja czuje ze zaczynam wiednac, brak mi czulosci, namietnosci, goracych, otwartych ramion tylko dla mnie. Seksu zawsze mialam duzo bo i duze mam potrzeby ale ostatnio czuje ze moje zycie mogloby nabrac barwy gdybym sie zakochala, jak na zlosc nikgo nie ma :(

Gość lubskoo2.pl
Jak tu ci powiedzieć ja szukam miłości i niemoge znaleś

Gość miniszka
niestety duzo latwiej jest znalezc kogos na jeden raz niz wartosciowa osobe ktora wiele moze ci zaoferowac, smutne ale prawdziwe, nie bylam zakochana juz od 2 lat!

Gość Przemo30
Ja też czekam na miłość ale nie chce do mnie przyjść,a ja nie moge jej znaleźć, a bardzo mi jej brak. Brak mi czulosci, namietnosci, poprostu Tej drugiej osoby. Jestem z Wawy 30 lat i czekam na drugą połówkę

Gość mniszka
hmmm, nie jest nas az tak duzo, to gdzie sie podzialy te nasze drugie polowki?

Gość a co ja mam
powiedziec? ja juz tego jedynego znalazlam, kocham go, on mnie tez a mimo to nie mozemy byc razem?

Gość mniszka
a czemu nie mozecie byc razem??

Kochani! Im bardziej będziecie czekać, tym bardziej będziecie się nakręcać w tym obecnym osamotnieniu. Zamiast zdeterminowanym szukaniem kogoś, zajmijcie się... sobą, dla odmiany. Ja tak mam. Przestałam gorączkowo szukać. Mam nadzieję, że się po prostu odnajdziemy. Kiedyś. Gdzieś. Póki co, sobie żyję. Jest wiele możliwości, choć nie wszystkie wydają nam się atrakcyjne, zwłaszcza, jeśli uparliśmy się na coś konkretnego. Może... przestać się tak ograniczać? Pozdrawiam ciepło, RzW 😘 PS. Żeby nie było, że nie rozumiem problemu - mam 30lat, miłą powierzchowność (wnętrze podobno też ;-) ) i jestem sama. :-)

Gość mniszka
kochana rybko, ja nie jestem jeszcze jakos strasznie zdesperowana, zajmuje sie soba, jak najbardziej, po prostu czasem mi smutno ze nie mam sie do kogo przytulic,to wszystko...a moze aż... Mam 24 lata i jeszcze duzo przede mna, ale czasami mysle ze ciezko bedzie znalezc kogos wartosciowego,kto mysli podobnie

Gość a co ja mam
NIE MOZEMY BYC RAZEM BO: *ja za 2 tyg wyjezdzam:( *on boi sie ryzykowac *ma problemy sam z soba, to chyba przez sterydy *nie chce mnie krzywdzic

Gość mniszka
Mam na imię Lucjan i jestem hydraulikiem :classic_cool:

Gość wszystkim nam brak

Gość Przemo30
Rybka zwana Wandą skąd jesteś ?

Gość gość
ja tez nie moge znalezc milosci