Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adamka

co byście zrobili na moim miejscu...

Polecane posty

Gość adamka

Mam chłopaka prawie już 2 lata. Jest nam razem bardzo dobrze, kochamy się. Ja nie rozumiem jednej rzeczy w Jego zachowaniu. Otóż, pare tygodni temy pokazał mi zaproszenie na ślub, jakie dostał od swojego kolegi z pracy. To zaproszenie jest podwójne, to znaczy zaproszono Go z osobą towarzyszącą. I to jest najgorsze, że kiedy zapytałam Go, czym mam z nim iść, powiedział, że wolałby nie... On pracuje z samymi facetami, jest ich kilku, może 6-7. Nie wiem czy inni biorą swoje dziwczyny/żony/narzeczone... Czuję się potwornie... Może On się mnie wstydzi... Miałam dziś z Nim o tym porozmawiać, ale nie mam już na to siły... Co ja mam w ogóle myśleć...?

Gość ppprrrrr
że może nie chce iśc tam z toba bo bedzie tam jakas laska na która ma oko lub już idzie z inną..ja bym własnie tak pomyślała.A najlepiej to nie gdybaj tylko go o to zapytaj bo dla mnie to jest chore miec dziewczyne i iśc samemu na wesele :(

Gość allozaur
hmmm dziwne zachowanie dostajecie podwojne zaproszenie a on chce isc sam .ja bym nie upatrwal od razu ze nie wadomo co on chce tam robic :) pogadaj z nim moze nie potrafi tanczyc i sie wstydzi ze bedzie musial jednak zatanczyc z Toba, albo koledzy ida sami i bedzie ostra popijawa , pogadaj z nim najpierw zanim wysuniesz zbyt pochopne wnioski ... szczegolnie ze piszesz ze jest miedzy Wami ok pozdrawiam i zycze milej zabawy na weselu bo pewnie pojdziecie razem tak mi sie cos zdaje

Gość ja tak uwazam
porozmawiaj z nim!!! ja bym swojego nie puscila samego na wesele albo z emna albo wcale!!!rozumiem jagby dostal zaproszenie tylko dla siebie ale tak jest rowniez 2 osoba... dziene to jest i podejrzane ... nie puszczaj go samego!!!

Gość gość
Też bym swojego nie puściła "samego" :D najlepiej z nim pogadać na ten temat, w związku zaufanie to ważna sprawa a jego zachowanie jest niemniej dziwne

Gość gość
przeciez to oczywiste.beda kumple z pracy i facet chce z nimi popic i sie powyglupiac a nie tanczyc i zabawiac panne.nie przewidzial tylko ze kumple moga swoje polowki wziac a wesele to nie meski wypad na ryby :D