Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POKUSSA

SZCZERZE

Polecane posty

Gość POKUSSA

wyobraź sobie- przed twoim domem ląduje UFO chce dać Ci prezent, masz do wyboru 100 mln dolarów dla Ciebie lub 100% - towy lek na raka dla ludzi(z tego nie bedziesz miec korzysci materialnych) JAKA BEDZIE TWOJA DECYZJA? SZCZERZE :)

Gość Gosiuniaa
Odszczel sie !!!!!!SZCZERZE

zgodnie z polska mentalnoscia jebnal bym kosmicie i zabral jedno i drugie:D:P

Gość Drugi Peron
głupi test...najwyraźniej nikt z Twoich bliskich nie zachorował na tę chorobę, skoro zadajesz takie pytanie....czego Ci nie życzę.

Gość szalony_loczek
nie ejstem może najszlachetniejszą osobą, ale nie mam wątpliwości ze wybrałabym ten lek choć nikt z moich bliskich nie chorował. a wiesz czemu? bo co by mi było po milionie dolarów gdybym zachorowała na raka. zdrowie jest bezcenne.

Pewnie nie uwierzysz, ale ja bym wybrala lek na raka. A już ci tłumacze dlaczego. Ja przez całe cale życie żylam bez tych 100 mln dolarów, wiec nie zauważę ich braku.... A ludzie chorzy na raka na peno zauważą brak leku na niego :(

Gość dziwne pytanie
każdy wybrałby oczywiście lek na raka. PRZECIEŻ JESTEŚMY LUDŹMI!

Gość no właśnie
co by mi było po tych pieniądzach skoro miałabym świadomość ze wybrałam je takim kosztem, kosztem skazania innych na śmierć lub amputacje

Gość Słowko
rak... wiem coś o tym. trudno ludziom uwierzyc zego mają. trudno sie pogodzic, ze trzeba umierac. Stad zarzuty: Wy bedziecie zyli, a ja umre.. Nie tylko rak, jesliby starczyło to na kazda smiertelna chorobe..

Gość no ale o co chodzi
jasne, że lek na raka , to logiczne i nie wynika wcale z altruizmu- w ciągu ostatniego roku 3 osoby - znajomi, nauczyciel umarli na raka ...To nikt z rodziny, ale widzę , jakie koszmarne pokłosie zbiera ta choroba i chcę , żeby wreszcie tym ludziom pomóc( może i mnei kiedyś) Naprawdę piekielne choróbsko, kiedy zżera cię własne Twoje ciało, nic zzewnątrz,,,