Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian_

Glupi jestem....

Polecane posty

Gość adrian_

No co mam powiedziec? Odeszlem od mojej dziewczyny bo po prostu wszystko wygaslo. I wlasciwie wiem, ze jest bardzo wartosciowa kobieta. Pomogla mi,wspierala mnie. Ale nie czuje juz tego. I jestem chyba glupi bo widze, ze ona by poszla za mna w ogien. Kiedy wszyscy sie ode mnie odwrocili,ona byla przy mnie. Ale przeciez bede ja ranil bedac z nia. Chyba dlatego glupi jestem.

Gość -------------------
sam sobie odpowiedzialeś...

Dobrze że potrafisz nazywać rzeczy po imieniu!! byłoby jeszcze lepiej gdybysłownik ortograficzny sobie kupił!

Gość adrian - odszedłem

Gość adrian_
pisalem szybko dlatego ten blad..

Gość hungry soul
to wcale nie jest takie latwe.Rozumiem Cie w pewnej mierze,bo sama odeszlam od mezczyzny,ktory byl gotow poswiecic dla mnie zycie.Ale przeciez nie o to chodzi,aby byc z kims,kto najwiecej jest gotow poswiecic dla Ciebie,ale z kims,dla kogo Ty rowniez gotowy jestes wiele poswiecic.To musi byc dwustronne.

Gość dobrze zrobiłeś odchodząc
znajdziecie jeszcze prawdziwą, odwzajemnioną miłość- i ona i ty głowa do góry a znajomi niech się ugryzą, to nie ich sprawa!

Gość a nie mozesz
o nia walczyc jezeli to prqwdziwa milosc????????????????

Gość no ale przeciez on
ją zostawił, bo już nie chciał z nią być jaka prawdziwa miłość? o co ma walczyć?

Gość gość
Bycie z litości jest bezsensowne, unieszczęśliwiasz i ją i siebie, chyba przyjazn bylaby w tym przypadku lepsza. A może i znajdziecie ludzi dla siebie, inna sprawa jeżeli to tylko niedojrzałość to nie wchodz w związki i tyle, bo w każdym tak będzie, poki nie zmadrzejesz