Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Kawka

Czy on mnie jeszcze kocha???

Polecane posty

Gość Smutna Kawka

Jestesmy ze soba 2,5 roku. Wczoraj mu powiedzialam ze ide do pubu spotkac sie z kumpela ktora wlasnie przyjechala z Anglii. Myslalam ze sie wscieknie, zabroni mi samej isc, bedzie zazdrosny itp. (ja oczywiscie tak bym zrobila) a on na to ok, ile ci dac kasy????!!!! Niby powinnam sie cieszyc ze jeszcze na piwko mi chcial dac, jednak zasial we mnie jakies ziarenko smutku :( Wogle nie byl zazdrosny, kompletnie :( Dlaczego?

Gość Smutna Kawka
Nikt nie ma zdania na ten temat??? :(

Gość Chyba jestes
bardzo młoda jeszcze !!!! Dziewczyno o co Ci chodzi!!! Toz to ideał!!!

może po prostu Ci ufa? w związku z takim starzem to chyba normalne? to chyba dobrze,że nie zachowuje sie jak gówniarz..? Dziene,ze ty na to narzekasz..wiekszosc sie wkurza,gdy facet jest w takich sytuacjach zazdrosny..:)

Jestes przewrazliwiona, logika takiego zachowania jest prosta, on ci nie zabrania spotykac sie z koleżankami, wiec liczy na to ze ty nie bedziesz mu zabraniac spotykac sie z kumplami, twój pan ma do ciebie zaufanie, ale to chyba dobrze nie?

Gość Smutna Kawka
Zgadzam sie z wami, to dobrze ze ma zaufanie. Jednak mysle ze troche zazdrosny jakby byl byloby lepiej. Wiedzialabym wtedy ze mu zalezy na mnie. A tak? :( Brakuje mi wlasnie tej odrobiny zazdrosci. milosc bez zazdrosci-czy to jest milosc prawdziwa?

Gość Smutna Kawka
Czulabym sie dowartosciowana jakby nieraz okazal swoja zazdrosc, a tak?

Gość Nie Marianna
coś ci się pomyliło dziewczyno. Ty naprawdę uważasz, że miłość między dwojgiem ludzi polega na tym, że jedno przykuwa drugie do kaloryfera na sam pomysł pójścia z kimś do pubu? Co to za związek w którym brak zaufania?

Gość nie zalezy mu na Tobie
pewnie w tej chwili jakbys poszła to on by miał czas aby bawic się dobrze cos miał uplanowane i bardzo mu to na reeke było

Gość bez sensu***
Musisz chyba jeszcze byc bardzo mlodziutka zeby takie glupoty opowiadac.Ma bys zazdrosny ze spotykasz sie z kolezanka??? O czym ty mowisz?Zwiazek to nie wiezienie. Moj pozwala spotykac mi sie z kolegami.Bo mi UFA i to jest milosc a poza tym cieszy sie ze nie jestem taka od niego zalezna i mam przyjaciol. Dziwie sie twoim podejsciem do sprawy.

Gość przesadzasz
Mowi sie, ze zazdosny koche wiecej, ufny kocha lepiej wydaje mi sie, ze robisz z igly widly, jezeli temperatura uczuc u WAs opadla, to porozmawiaj z nim o tym. Poza tym to mialo byc spotkanie z kumpela - o co ma byc zazdrosny?? ze moze ktos na Ciebie spojrzy - bez sensu

Gość Smutna Kawka
Od razu przykuwa. Bez przesady. Nie musial mi zabraniac isc mogl chociaz rzucic jakis tekst albo cos. A on nic. Ja z natury jestem zazdrosna, moze to tez przez to ze mam troche kompleksow jeszcze z dziecinstwa.

Gość Smutna Kawka
No tak. Fajnie. Jak on by mi powiedzial ze idzie z kumplem do pubu na imprezke na piwko. To co? Napewno bym sie wkurzyla. Pewnie by poszedl, ale jakis tekst bym puscila chociaz.

Gość Smutna Kawka
Chyba zrobię mu na złośc i puszcze się z jego kolegą .Wtedy bedzie zazdrosny! Co wy na to??/Tak chyba bedzie najlepiej!!!

Gość przesadzasz
bo to ze jestes zeschizowana, nie musi oznaczac, ze on tez jest. A kompleksy powinnas wyleczyc. Ja mu sie w ogole dziwie ze tyle z toba wytrzymal

Gość bez sensu***
raaany,c ty za glupoty piszesz.To przez 2,5 roku nie pozwolilas mu pojsc na piwo z kolega??????Co to za zwiazek??????????????? Sorry,ale ty chyba pomocy psychologicznej pomozesz,bo ciezko z takim nastawieniem bedzie ci sie zylo.a on tez chyba tego nie wytrzyma na dluzsza mete. Ile masz lat? !5? 16?

Gość Nie Marianna
Kawko daj spokój. Czy chciałabyś, żeby Twój facet traktował Cię jak kulę u nogi? Zrozum - przyjdzie taki moment, kiedy fascynacja opadnie, może dzieci się pojawią - i co? Obydwoje będziecie rezygnować z możliwości oderwania sie chociaż na chwilę od codziennych obowiązków i małego relaksu? Załóż taką sytuację - macie małe dziecko, na opiekunkę brak kasy. Czy to znaczy, że KAŻDY wieczór musicie oboje spędzać przy łóżeczku niemowlaka, bo on musi zasnąć o przyzwoitej godzinie?

Gość bez sensu***
pomozesz=potrzebujesz nie marianna ma racje,lubie twoje wypowiedzi z innych topikow:-)

Gość Nie Marianna
dziękuję, bez sensu***

Gość Smutna Kawka
Ok. Czyli milosc bez zazdrosci, a ja sie musze leczyc. Ok. Super. A jak np. powiem ze ide z kolega na piwko to tez on nie ma byc zazdrosny. Wszystko ok. Pelen luz. Widze ze jestem faktycznie nienormalna.

Coś Ty, absolutnie Cię nie kocha! Rzuć go, a tutaj podaj numer jego telefonu - chętnie go pocieszę! :-D :-P Po takiej pannie może mu normalniejsza potrzebna. ;-) Oj, dzieci, dzieci... :-P

Gość Smutna Kawka
zrobie laske temu koledze za kilka piw i wtedy bedzie zazdrosny!!!

Gość Smutna Kawka
Oczywiscie juz ktos sie podszywa. Ciesze sie ze wy wszystkie jestescie takie cool. Luzackie i bez odrobiny zazdrosci. A jak wiadomo bez zazdrosci nie ma milosci wiec troche tez wam wspolczuje.

Gość Smutna Kawka
Zaloze sie ze wcale nie macie facetow, takie cool jestescie i wyluzowane. A jak macie to jakis potworow wiec nie musicie sie martwic ze bedzie sie zabawial z panna za waszymi plecami. A dziecmi jestescie wy drogie panie.

Gość jesli ty zazdroscisz
ze on wypije piwko z kumplem to na prawde wierz mi cos z toba nie tak.to jest nie do zaakceptowania takie zachowanie!

Gość Smutna Kawka
Ok. To bezsensu. Wy odrazu myslicie ze ja go przykuwam do kaloryfera. Nie raz juz byl z kolegami na piwku i na imprezie bezemnie. Wiec po co te bzdury gadacie. Ale ja mu np tekst puscilam w stylu: "Uwazaj na siebie ;) " I to wszystko. Wiecie co nie chce mi sie z wami juz gadac luzacy.Ciekawa jestem czy w rzeczywistosci wasi partnerzy tak sobie bez was baluja?

Gość milosc=wolnosc=zaufanie

Gość Smutna Kawka
W ramach tej wolnosci przespie sie dzisiaj z moim najlepszym kumplem, a wczesniej sie upijemy na piwku w pubie.

Gość Nie Marianna
Nie pomyl dziewczyno prawa własności do kogoś z miłością. To się zawsze mści, prędzej czy później. Zrozum - jeśli będzie chciał cię zdradzić, to i tak to zrobi, tylko na tyle finezyjnie, żebyś o tym nie wiedziała. To samo oczywiście tyczy się kobiet, działa w obie strony.

Gość Smutna Kawka
Mimo wszystko nie rozumiem was. Macie serce z lodu? Nieznane wam jest kompletnie uklucie zazdrosci nawet takie malutenkie? Przeciez ja mojemu chlopakowi nie zabraniam niczego. Ale jak mi mowi np ze idzie na imprezke bezemnie to uczucie zazdrosci jest we mnie i juz.