Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lencjusz

bLAgam o odpowiedz blagam

Polecane posty

Gość lencjusz

wie ktos jak wygladaja te plamienia zamaist okresu ktore wystepuja w czasie ciazy ? dlaczego mam takie dziwne plamy ciemno brazowoe i brazowe przed okresem ? to ciaza? blagam o powazna odpowiedz :( jestem zrozaczona :(

Gość lencjusz
prosze :(

Gość 0999
nie chce Cię straszyć ale to może być ciąża jesli oczywiscie masz powody do obawy? a kochalas sie bez zabezpiecxzenia ?

Gość lencjusz
z prezertwatywa... i wlasnie nie wydawalo mi sie zeby byly powody do obawy... poza tym okres powinnam miec za 10 dni... to moze byc cos przed okresem ???? poza tym normalnie boli mnie brzuch jak przed okresem :( boje sie

Gość dd**
a biezesz moze tabletki??

Gość lencjusz
antykoncepcyjne>? czy jakie?

ja takie plamienia mam zawsze jakis tydzien przed okresem!I ty pewnie tez tak masz.Nie panikuj!!!!Jesli robilas to z prezerwatywa to nie masz sie czym martwic!!!!!Masz jeszcze 10 dni do okresu i na pewno go dostanieszQQQ

takie plamienia sie zdarzaja przed \"wlasciwym\" okresem To tak jakby poczatek okresu jesli sa one widoczne i dosc obfite. Jesli natomiast jest tego bardzo zaznaczam bardzo niewiele wtedy moze to wskazywac na ciaze. Jesli natomiast kochalas sie w prezerwatywie mysle ze te plamienia sa spowodowane przedwczesnym okresem (jesli nie bierzesz pigulek oczywiscie) Pozdrawiam

Gość lencjusz
Dziekuje