Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ponczo

Czy forumowe gwiazdy w realnym życiu tez są takie przebojowe?

Polecane posty

Gość Które masz na myśli
:O

Gość Ponczo
Te wszystkie co tu 1 lige stanowią.

Gość Ponczo
Myslicie, że taki np klocek w domu i pracy pod pantoflem siedzi?

Gość Kogo macie na myśli
:)

Gość Ponczo
Tr wszystkie While, Papierowe, Płomykówki, Lauren, Nocjany,Carrie, Klocki, Małpy, Bogów, Iwonki itd

Gość ponczo ranczo sanczo pansa
ej ponczo wyskakuj z tej ksywy ona jest moja do licha ciezkiego

Gość tony shalhoub
tak jest ja jestem detektyw monk i ponczo jest tylko jeden do jasnej anielki oddaj co nie twoje i umrzyj w kaciku

Gość do Ponczo
nie sądzisz chyba, że człowiek spędzający całe dnie, a niekiedy i sporą część nocy na Kafeterii tzn przed kompem, potrafi w zyciu osiągnąć coś więcej . Ma małociekawe życie, jest małoatrakcyjny, to podnosi swą wartość tu na forum, wszak tu sam keruje wygląd i zachowanie własnej postaci. W życiu realnym nie ma szans zaistnieć, więc chociaż tutaj jest..............gwiazdą :O

ja mysle ze Ci ktorzy maja najbardziej wulgarne texty i kozacza tu na forum sa strasznie zakompleksieni i chca dac upust swojej wyobrazni.pisza rzeczy ktorych nigdy nie powiedzieliby w realu

Gość Laleczka z okienieczka
Dokłądnie Channel!!!

Gość mylisz sie chanell i kolego
powyzej:O

Gość macie jak
zwykle absolutna racje 🌼 w realu jestem cicha szara myszka :P

Gość Ponczo
Skąd się wziął np fenomen Iwosi i Klocka?

Gość tony shalhoub
kto to jest iwosia i klocek nie tajemniczujcie no ja chce ja chce wiedziec ja chce!!!!

Gość Ponczo
50 % topików jest na ich temat.

Gość tony shalhoub
ze topiki sa na ich temat to ja sila skupienia sama odkrylam ale co w zwiazku z tym bo chyba nie karzesz mi ich wszystkich czytac zeby sie dowiedziec

Gość Ponczo
Skoro ludzie o nich ciągle pisza tzn ,że są tu gwiazdami. Pytam się co takiego zrobili,że tak zabłysnęli w tym wirtualnym srodowisku?

Gość a o reszcie tak
duzo nie pisze tzn o while, papierowych, nocjanie, lauren, godzie i w ogole,tylko o iwosi i klocku ale to wiadomo dlaczego

Gość Ponczo
Ale tak naprawdę ile ników możesz z pamięci wymienic ? Jak ja pomyslę to mi te wymienione do głowy przychodza i jeszcze łopata, Myrevin .

Gość Ponczo
Mi się wydaje ,że każdy jest za cos innego popularny tzn cos charakterystycznego zrobił lub napisał.

Gość to ponczo wymien
przez co kazdy z nickow jest popularny

Gość wlasnie Ponczo
tak zrob i wymien

Gość Ponczo
Klocek wiadomo za swoje durne monotematyczne topiki i zdjęcia. Płomykówka za swoje czarne poczucie humoru i to ,że ponoc chciała gotowac rosół na szczęce dziadka. Carrie za kontakty z Odjeżowem podobno vel Klocem i za to ,że sypia tylko z czrnymi facetami. Myrwvin za swoje wyważone wypowiedzi i dobre rady i konszachty z Iwośką. While ,Nocjana i Lauren to poprostu laski pjaków Małpa i Boski za bycie pijakami

Gość wlasnie Ponczo
ciekawe ciekawe :classic_cool:

a czy wy myslicie ze komus chcialo by sie udawac kogos innego przez np. rok??

Gość do Ponczo
otórz niczego szczególnego nie musieli robić. Wystarczy, że byli zawsze i wszędzie tzn pisali dużo i nie ważne czy mondrze czy głupio, ważne, że dużo, aż znaleźli się tacy, którzy zardrpszcząc tej sławy zaczęli zakładać tematy mające na celu zdyskredytowanie takiej gwiazdy - co przynosiło i przynosi nadal skutek odwrotny do zamierzonego - to odnośnie iwosi z koltzem rzecz ,miała się inaczej - zaczął od pisania jednego durnego w gruncie rzeczy zdania a skończyła na zaśmiecaniu forum. powstała tzw mafia koltzowa - czyli grupa szczyli przyjmowała imiona z koltzem w tytule :) i też zaśmiecała forum, ale niestety wśród tych fotumowiczów, którzy nadali sobie nicki z Koltzem w tytule :) znaleźli się ciut mądrzejsi od zwykłej hołoty forumowej, którym później niezręcznie było się przyznać, że zostali nieoczekiwanie dla samych siebie wmanewrowani w aferę koltzkową, więc zaczęli wypisywać peany na cześć niebywałej inteligencji Koltza. bo przecież trudno dzisiaj Koltzwomen czy innej pani Koltz przyznać się do tego, że sama niejako na własne życzenie dała się wkręcić w coś co było ......gówna warte