Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona chrapacza

Mój mąż STRASZNIE CHRAPIE - P O M O C Y

Polecane posty

Gość żona chrapacza

Proszę o pomoc!!! Czy i jak można zapobiec chrapaniu. Śpimy z mężem razem w sypialni i ... już nie daje rady. On całą noc tak chrapie, że i dzieciom w sąsiednim pokoju to przeszkadza. Proszę o pomoc - może są na to jakieś ziółka?

Gość Lcelia
Mam ten sam problem. Ile razy możnakogoś szturchać????

Gość rewelkaa
no wlasnie:( cale noce nieprzespane porazka

Gość waza
Pozwijaj papier toaletowy w małe ruloniki , powkładaj pomiędzy palce u nóg i podpal-efekt murowany....nigdy juz nie zachrapie. Pozdrawiam

Gość chrapuś
Jestem mężem strasznie chrapiącym :) Moim problemem jest krzywa przegroda nosowa ( w latach dzieciństwa wypadłem z łóżeczka i po nosie...) Moja żona też ze mną nie wytrzymuje :( Rozwiązaniem jest operacja nosa i odtłuszczenie przewodu pokarmowego, bo trochę tych kg się nazbierało. Tak przynajmniej powiedział mi laryngolog. Na operację się nie zgodzę chociaż kocham swoją żonę i naprawdę mi jej żal. Radzę Twojemu chłopowi udanie się do lekarza, bo przyczyny chrapania są różne. Dla mnie operacja i łamanie ponowne nosa to koszmar. Może u Twojego męża będzie prościej ? Może to tylko przerośnięte migdały? Co nam mężom chrapaczom grozi? Bezdech i śmierć podczas snu, dlatego muszę się nad tym poważnie zastanowić, ale kurcze jak ... Andrzej

moj tato chrapie tylko wtedy, gdy spi na plecach. Wiec moja mama zawsze kaze mu spac na boku i po klopocie:) sprobujcie

Gość soooook
mój mąż nie chrapie, ja chrapię (od 7 miesięcy) mam nadzieje, ze po ciąży minie. Raz nawet mnie nagrał, ale mieliśmy ubaw, dawałam jak lokomotywka :D:D:D:D:D:D

Gość zgadłam
mój o dziwo przestaje jak ścisnę go za ręke :-D

Gość malutka dziewuszkahehe
jak moj tata spi to moja zaczyna tak jakby"cmokac"wiecie,odglos taki...no i po chwili tata nie chrapie:)

Gość aaa.
Miałam mnustwo róznych poważnych dolegliwości, chodziłam od lekarza do lekarza. Nigdy niczego konkretnego sie nie dowiedziałam....Tradzik, fatalny zapach z buzi, bóle kręgosłupa, skurcze mięśni, niedokrwistość, kamień nazębny, itd...dużo tego. Po latach samodzielnych poszukiwań, czytania i wzięciu leków okazało się że mam TASIEMCA. Wcześniej badania kału robiłam dziesiątki razy. nigdy nic nie wyszło. Czuje się teraz rewelacyjnie. Mąż nie należy do szczupłych osób. Wątroba w kiepskim stanie, strasznie chrapał (miał robiony celon, badanie bezdechu sennego, prostowanie przegród nosowych- nic nie pomogło) wysokie trójglicerydy (nie pije, nie pali). Męzowi podałam leki. To dopiero dwa dni, ale...przestał chrapać. SZOK. poczekamy trochę i zrobimy badania krwii. Będe podawała też dzieciom, które pocą się w nocy, psują sie zemby, słaba koncentracja, zaparcia, itd.... Podejrzewam ,że bedzie jakiś sukces. Lek można kupić za granicą. U nas nigdzie nie dostaniecie bo potrzebny jest dowód, czyli człon tasiemca i zgoda ministerstwa Zdrowia. A, jesze mama -wysokie skoki ciśnienia az po drgawki, bóle kręgosłupa, ostre bóle pod sercem, bezsenność, itd... Mówię wam czytajcie na ten temat, możecie sami sie wyleczyć. Lek NICLOSAMIDE-YOMESAN. Można kupić w necie, w Stanach, Niemcy, Belgia, itd.- bez recepty. Sa też inne leki szukajce info w necie. Polecam tez Vega Medica w Warszawie. Tam dostaniecie receptę na konkretną ilośc leków odrobaczających, a nie tak jak od pediatry - jedno opakowanie, ktore na nic nie pomoże. Pamietajcie Czyste rece to podstawa!!! Powodzenia.

Gość gość
Mój mąż strasznie chrapał, nie mogłam spać budziłam go i wyzywałam, on w efekcie był na mnie zły i się w nocy kłóciliśmy zamiast spać. Moja koleżanka poleciła mi tabletki z tej strony: http://sklepok.pl/snoreblock stosował zaledwie 2 dni i przestał chrapać. Teraz mój mąż jest wypoczęty jak i ja. Nie ignorujcie chrapania moze się skonczyć źle dla waszych mężów czego skutkiem jest nie dotlenienie.

Najlepiej wysłać męża do laryngologa. Chrapanie można skutecznie wyleczyć, jednak najpierw konieczne jest poznanie jego przyczyny. Nie da się tego zrobić bez odpowiednich badań, więc walkę z chrapaniem zawsze zaczynamy od wizyty u specjalisty :) We Wrocławiu zapraszamy do jednej z naszych klinik (więcej informacji na www.medicusdcl.pl ), ale jeśli nasza lokalizacja Wam nie odpowiada, na pewno w swojej okolicy znajdziecie kogoś kto będzie w stanie skutecznie pomóc :)

Gość MyszkaPyszka
No tak wizyta u lekarza to konieczność. Ale można też skorzystać z listków Snoreeze dostępnych w aptece. Są skuteczne.

Gość Egoiści.

Egoistą jesteś. Ja nie mogę spac bo tak mąż chrapie...kupilam stopery, tabletki na recepte na sen...niszcze swoje zdrowie żeby przespac choc 3 godziny. Gdybyscie (wy mezczyzni) nie przespali jednej nocy, to by sie dzialy sceny dantejskie. A my (kobiety, zony) musimy dawac rade. Zenujace. Egoistyczne. Jestescie za leniwi, zeby schudnąć i sprobowac cokolwiek zmienic i poprawic. (Hejt)