Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M_I_N_I_A

jakie kupujecie kozaki na jesien?czuby,zaokraglone noski

Polecane posty

Gość do braz
takie sobie jak dla mnie to bez rewelacji

Gość posrednia
Mnie najbardziej podobały się kozaki pierwsze ze zdjęcia Re Kozaki, jeżeli coś kupuje to muszę się w tym dobrze czuć, ale chciałabym też żeby to było modne , co innego jeżeli to już mam w szafię wtedy noszę i sie nie przejmuję, ale kupić to co wywalane jest z magazynów i co modne było ale w poprzednich sezoniach to bym się już bardzo zastanowiła.

Gość dziewczyny
przeciez teraz sa zarowno modne zaookraglone czuby jak i spiczaste, wystarczy wejsc do sklepu z butami zobaczyc ze sa i takie i takie wiec co komu sie podoba, to moze sobie kupic. A w magazynach z moda moze i czesciej mozna obejrzec zaookraglone czuby ale to dlatego ze one dopiero wchodza i to jest nowosc.

Mam do was ptanie. Potzrebuje kupic kozaczki na zime, ale takie bardzo wygodne (bo na szpilce mam juz śliczne z tamtego roku0, w których da wię biegac najlepiej, wiedziała pare z niziutkich obcasach, ale zastanawiam się na takimi jakby na takije cienkiek koturnie, teraz takich dużo jest, czy one ś wygodne, czy też się w nich chodzi jak na szpilkach?

Gość KOTurna
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66892838 Czy chodzi ci o taka koturne?? Jesli tak to ja mam buty z taka koturna i nie sa wygodne:((przynajmniej jak dla mnie(myslalam ze bedzie inacze:((( ) koturna jest wysoka i czasami ( a szczegolnie na nierownych chodnikach0 moze noga na bok odskoczyc( ja omalo sobie nogi nie skrecilam ale moze po prostu nie umiem chodzic w takich butach hmmm) szczerze to mam szpilki i sa wygodniejsze dla mnie od takiej koturny... chyba ze kupisz sobie buty z taka koturna tylko nizsza bo widzialam takie ostatnio( jak ja kupowalam to nie widzialam takich:(( ) to wtedy moze bedzie wygodniej Ta jest nizzsa 6 cm http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66770505 Jeszcze takie znalazlam ale wysoka koturna jest bo az 8,5 cm http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66700223

Gość koturniasta
dla mnie buty na koturnie są bardzo wygodne i mogą być nawet na wysokiej, ale ja i w szpilkach chodzę swobodnie i nie stwarza mi to większych problemów, gdybym jednak miała stawiać na długie chodzenie i tylko wygodę to zdecydowanie koturny i ta oszczęność z flekami.

Gość koturniasta
I jeszcze jedna zaleta butów zimowych na koturnie to izolacja od podłoża, szpilki z reguły mają cienką podeszwę, więc na duże mrozy i dłuższe chodzenie nie bardzo się nadają. Ja stawiam na buty z zaokraglonymi noskami, te szpiczaste już mi się znudziły, lubię zmiany.

a jak myślicie czy mogę kupić białe buty (tylko takie znalazłam które mi się podobaja) mimo, ze mam czarną kurtkę. Pod warunkiem oczywiscie,że do tego jakiś jasny szaliczek i czapka. Czy tak bedzie ok?

Gość czern i biel
no mysle ze biale buty beda pasowac ale kup sobie bialy szalik i cxzapke , w tym sezonie polaczenie czarnego z bialym jest nadal modne, praktycznie ten zestaw kolorow jest niesmiertelny... biale buty musza sie z czyms zgrac, moze jakas sportowa biala torebke kupisz?? ja mam biala kurtje do tego wkladam czarne buty czarny szalik i czapke i jest ok

Gość whizz_kidd
Mnie się wydaję , że zaokrąglone noski niesą tak efektowne jak czuby.Przy półbutach może jeszcze jakoś wyglądają , ale kozaki najlepiej prezentują sie z czubem i to na szpilce.Bardzo mi sie podobają zamszowe kozaczki z wyszytymi wzorkami.Wyglądają uroczo na nodze.Swietne sąbrązowe kozaki bo pasują do beżowych kabaretek.Szkoda , ze nie szyją kozaków z wąską cholewką bo ja mam szczupłe łydki i zawsze mam kłópot z dopasowaniem.Więc apelują o węzsze cholewki ;)

Gość a ja zadnych nie kupuje
bo nie mam kasy:( Bu! Bycie studentką jest przejebane...

Gość uupupupup
upupupupupup

Gość sory ale te buty
są tragiczne, wyglądają jak z kostiumu od Star Treka:D

Gość te obleśne buciory
to chyba strój roboczy dla przydrożnej kurwy :O

Gość ja mam takie same kozaki
jak Martuchaha - tylko białe!!! sa przesliczne, super wygladaja na nodze, bardzo oryginalne. te złote wygladaja dla mnie zbyt kosmicznie ale białe sa super :)

Gość makinlalla
glany :)

Gość julittaa22
Ja na pewno kupie sobie kowbojki, super wygladaja jesli jeansy sa schowane do srodka a poza tym mysle ze na zime nie ma nic wygodniejszego i ladniejszego :) Kozaczki na cienkiej szpilce jak dla mnie dobre na wiosne a nie jak jest chlapa i snieg!!!!!!!

Gość effciok
uwielbiam czuby i obcasiki, chociaż potem nogi odpadają. :)

Gość Mimo
Ja w zeszłym roku miałam brązowe, zamszowe z Zary. Bardzo długo szukałam kozaków, tylko te mi się w miarę podobały, bo w innych zawsze mi coś nie pasowało, nie ten wzorek i odpadały. W tym roku jeszcze sobie nie kupiłam kozaków na jesień/zimę ale już mam parę upatrzonych. Wiem, że nie chcę już brązowych butów, na pewno nie z Zary (Zara się raczej nie specjalizuje w robieniu butów, stąd może ta kiepska jakość - już miałam 3 pary z tego sklepu i szybko mi się rozwalaliły); i na pewno nie chce już butów z zamszu! Teraz bym chciała jakieś z czarnej skóry.

Gość Gośka.
ja kupuje buty emu.