Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milik

Mam brązowe upławy Co to?

Polecane posty

Gość milik

jestem w połowie opakowania wiec to nie miesiaczka.Brałam ostatnio furagin.Na zapalenie pecherza.Mialam żółtą wydzieline.Myslalam ze to wlasnie przez ten lek a teraz po 2 dniach mam brążową:( Ma normalny zapach ale co to takiego? COś z jajnikami?? Jutro lece do lekarza ale moze ktoras z Was tak miała?

Gość gbc
to jest plamienie. zdarza się przy tabletkach. i nie ma nic wspólnego z furaginem.

Gość Julia86
Witam, mam podobny problem i bardzo chciałabym Was prosić o pomoc. Dziś na rano załatawiając się zauważyłam że moje upławy maja kolor jasnobrazowy! od jakis 3-4 dni miały kolor jasno zielony ale myslałam ze mi to przejdzie, a teraz to jestem tak przestraszona ze az goraczki dostałam. Towarzyszy temu rowniez pieczenie między pośladkami. Powiedzcie mi....czy to mogą być objawy ciąży? myślałam ze to objawy okresu,ale mam go dostać dopiero za tydzień! prosze Was o pomoc!

Gość Sandra---
Cześć. Mi takie upławy pojawiły się jeszcze przed braniem tabletek. Wydzielina jest brązowa i bez zapachu. Cytologie mam dopiero za ponad tydzień ale już wcześniej chcialabym mniej więcej wiedzieć co mi dolega :-( Pomóżcie jeśli coś wiecie na temat takich uplawow. Nic mnie nie swędzi, nie piecze, zadnych innych objawow... tylko ta brązowa wydzielina :-( Co mo może oznaczac?

takie upławy to zazwyczaj oczyszczanie się macicy, pomimo że nie masz miesiączki. Brązowe upławy to nic innego jak śladowe ilości zakrzepłej krwi

Gość rak czyli nowotwór

Gość Sandra---
Czyli nie jest to jakas poważna choroba? Mam to już w sumie od ok miesiąca i w miedzyczasie wystąpił także okres.

masz brązowe upławy od miesiąca i nie byłas jeszcze u lekarza?? matko co za sredniowiecze:o