Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 K艂oda

Niskie libido-du偶y problem...

Polecane posty

Go艣膰 anula72
nie wiem czy jest ja prubowa艂am r贸偶nych 偶eczy i nic to chyba blokada psychiczna... ja jestem w zwi膮zku 19 lat i du偶o kryzys贸w na koncie nie mam zaufania do m臋偶a wielokrotnie z艂apa艂am go na zdradzie z ... telefonem z nim chyba jest co艣 nie tak a ja obwiniam siebie... najpierw trzeba wiedzie膰 czy w zwi膮zku wszystko gra bo my kobiety jeste艣my bardzo wra偶liwe i jak co艣 nie gra to pod艣wiadomo艣膰 daje nam znaki w艂a艣nie tak facet po prostu chce seksu a my no c贸偶 o wiele wi臋cej...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
do przez to smutny moze to nie jest do konca normalne ale wytlumaczalne, te dni kiedy twoja zona ma tak wielki apetyt seksualny to nic innego jak dni owulacji, wtedy akurat kobieta moze zajsc w ciaze i tak natura nam dala ze odbedzie sie to w wielkiej przyjemnosci wiec nie dziwi mnie to, ze twojej zonie wlasnie wtedy sie najbardziej chce, widocznie tylko w te dni jej hormony wariuja !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 straniero
Jestem 10 lat po 艣lubie ze swoj膮 zon膮, kt贸ra po urodzeniu dziecka straci艂a ca艂kowicie ch臋膰 na sex. Przed 艣lubem a偶 do urodzeniem dziecka by艂o zajebi艣cie, potem co艣 si臋 spieprzy艂o, od 8 lat jest to jaka艣 masakra. Rok po urodzeniu dziecka moja 偶ona zacz臋艂a bra膰 antykoncepcje, przesta艂a bra膰 dwa lata temu, bo chcia艂a by mie膰 drugie dziecko, ale chyba 偶e je zrobi jakim艣 cudem sama. Czyta艂em du偶o o braku libido, 偶e mo偶e mie膰 r贸偶ne pod艂o偶e u kobiet, chcia艂em nawet i艣膰 z 偶on膮 do specjalisty, ale stwierdzi艂a 偶e to zemn膮 jest co艣 nie tak skoro chce si臋 codziennie kocha膰. Jestem typem gin膮cych romantyk贸w, lubi臋 wsp贸lne k膮piele przy 艣wiecach, d艂ugie gry, nakr臋canie napi臋cia, lubi臋 wprowadza膰 co艣 nowego, itp., to wszystko dla mojej 偶ony to strata czasu. Gdy postawi艂em wszystko na szali i postanowi艂em 偶e trzeba si臋 rozwie艣膰, stwierdzi艂a 偶e popracuje nad sob膮. Przerobi艂em w mi臋dzy czasie ca艂膮 apteczk臋 z sexshopu i nic. Teraz to zwyk艂e bzykanie, jedno z zada艅 kt贸re skre艣la z listy rzeczy do zrobienia aby mie膰 drugie dziecko. Nie tego chce, wi臋c w og贸le nie sypiamy razem, i by艂em bliski przekonania 偶e tak jest z ka偶d膮 kobiet膮 po 艣lubie, ale widz臋 偶e si臋 myli艂em czytaj膮c wasze posty, drogie Panie same pr贸bujecie co艣 na to zaradzi膰, 偶eby wasz zwi膮zek przetrwa艂, szkoda 偶e moja 偶ona nie ma takich samych ch臋ci. Nie musia艂 bym jej oszukiwa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adam?
Ok prawda ja i co. Najwa偶niejsze 偶e dzia艂a, ale nie od razu. Trzeba po艂yka膰 troche tych tabs贸w. Powoli jest coraz lepiej. Moja 偶ona nie wie偶y艂a w dzia艂anie tego typu specyfik贸w, ja te偶. Ale wynik ostateczny jest taki 偶e trzeba kilka pigu艂ek 艂ykn膮膰 i zaczyna si臋 robi膰 ok. Powoli st臋偶enie wymaganych 艣rodk贸w ro艣nie i kobieta nabiera wigoru. wi臋c dla ka偶dego pana (daj jej troch臋 czasu a b臋dzie bogini膮 seksu) tak si臋 to u mnie sprawdzi艂o. Plecam ka偶dej kobiecie z problemami. Oby wasz facet by艂 wyrozumia艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaa29
Hej. Niskie libido u kobiet to do艣膰 cz臋sto spotykany problem u kobiet. Sk艂ada si臋 na to wiele czynnik贸w jak stresogenny tryb 偶ycia itp. Sama mia艂am z tym problem, ale zasi臋gn臋艂am porady znajomego seksuologa, kt贸ry poradzi艂 mi ten o to 艣rodek. http://intymnosc.pl/aff/glowna/viafem-pomoc- twojego-libido-p-1103.html Zacz臋艂am go stosowa膰 i wszystko powr贸ci艂o do porz膮dku, mia艂am ochot臋 na seks, a dodatkowo 艣rodek ten zwi臋ksza艂 doznania+nawil偶a艂 pochw臋 . My艣l臋, ze najlepszym rozwi膮zaniem jest zam贸wienie ze sklepu internetowego 艣rodka, kt贸ry jest skuteczny i cena jest w miar臋 niska, dodatkowo 100% anonimowo艣ci. W sex-shopie r贸wnie偶 mo偶na kupi膰 jakie艣 preparaty na libido, ale jest to drogi, nieskuteczny szajs, dodatkowo dochodzi problem kr臋powania si臋, aby p贸j艣膰 do sex-shopu (przynajmniej ja go mam). My艣l臋, 偶e pomog艂am, pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaa29
Hej. Niskie libido u kobiet to do艣膰 cz臋sto spotykany problem u kobiet. Sk艂ada si臋 na to wiele czynnik贸w jak stresogenny tryb 偶ycia itp. Sama mia艂am z tym problem, ale zasi臋gn臋艂am porady znajomego seksuologa, kt贸ry poradzi艂 mi ten o to 艣rodek. http://intymnosc.pl/aff/glowna/viafem-pomoc- twojego-libido-p-1103.html Zacz臋艂am go stosowa膰 i wszystko powr贸ci艂o do porz膮dku, mia艂am ochot臋 na seks, a dodatkowo 艣rodek ten zwi臋ksza艂 doznania+nawil偶a艂 pochw臋 . My艣l臋, ze najlepszym rozwi膮zaniem jest zam贸wienie ze sklepu internetowego 艣rodka, kt贸ry jest skuteczny i cena jest w miar臋 niska, dodatkowo 100% anonimowo艣ci. W sex-shopie r贸wnie偶 mo偶na kupi膰 jakie艣 preparaty na libido, ale jest to drogi, nieskuteczny szajs, dodatkowo dochodzi problem kr臋powania si臋, aby p贸j艣膰 do sex-shopu (przynajmniej ja go mam). My艣l臋, 偶e pomog艂am, pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolciaaaa29
Hej. Niskie libido u kobiet to do艣膰 cz臋sto spotykany problem u kobiet. Sk艂ada si臋 na to wiele czynnik贸w jak stresogenny tryb 偶ycia itp. Sama mia艂am z tym problem, ale zasi臋gn臋艂am porady znajomego seksuologa, kt贸ry poradzi艂 mi ten o to 艣rodek. http://intymnosc.pl/aff/glowna/viafem-pomoc-twojego-libido-p-1103.html Zacz臋艂am go stosowa膰 i wszystko powr贸ci艂o do porz膮dku, mia艂am ochot臋 na seks, a dodatkowo 艣rodek ten zwi臋ksza艂 doznania+nawil偶a艂 pochw臋 . My艣l臋, ze najlepszym rozwi膮zaniem jest zam贸wienie ze sklepu internetowego 艣rodka, kt贸ry jest skuteczny i cena jest w miar臋 niska, dodatkowo 100% anonimowo艣ci. W sex-shopie r贸wnie偶 mo偶na kupi膰 jakie艣 preparaty na libido, ale jest to drogi, nieskuteczny szajs, dodatkowo dochodzi problem kr臋powania si臋, aby p贸j艣膰 do sex-shopu (przynajmniej ja go mam). My艣l臋, 偶e pomog艂am, pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pakajeb
Jak tak patrze co wy piszecie to wam zazdroszcz臋. Niekt贸rzy " 偶e tylko 2-3 razy w tyg uprawiaj膮 sex" i jeszcze narzekacie ?? Chcia艂bym tak bardzo, wiele bym za to da艂. Jestem z dziewczyn膮 4 lata a ona ma 22 ja 21 odk膮d jeste艣my razem kochamy si臋 max 1-2 w miesi膮cu. Ja walcz臋 z tym od dawna ale nic nie pomaga i nie pomo偶e podejrzewam. Wci膮偶 " nie mam ochoty, nie dotykaj, zostaw" . M臋ka. A wy narzekacie, 偶e raz w tyg to ma艂o. Mo偶e dla mnie jest jaka艣 pomoc?

Udost臋pnij ten post

Na libido dobrze dzia艂a MACA -korze艅 peruwia艅ski i dla kobiet i dla m臋偶czyzn :) to nie jest 偶aden lek, normalna ro艣lina, tak偶e si臋 cz艂owiek nie truje przy okazji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magik81.
sie macie ludzie.witam panie,kt贸re podziwiam za 艣wiadomo艣膰,i pr贸b臋 walki z problemem,i wszystkich pan贸w kt贸rym "ziemia obiecana "o nazwie regularny nami臋tny i dziki sex 5 razy w tygodniu okaza艂a si臋 nazwijmy to mistyfikacj膮.jetem w zwi膮zku,8 lat,2,5 roku temu urodzi艂a mi si臋 piekna c贸reczka,zaznaczam to wolny zwi膮zek ostatnio szumnie zwany konkubinatem.ja 30 lat,romantyk,z obrzydzeniem podchodz膮cy do rutyny,zdrowy m臋偶czyzna,z normalnymi jak dowiod艂y przeprowadzone przezemnie badania

Udost臋pnij ten post

Bralam pigulki anty przez kilkanascie lat i NIGDY NIGDY nie mialam po nich obnizonego libido. Moim zdaniem to nie jest zadne wytlumaczenie. Czytalam niektore wypowiedzi panow.....a czy wy nie mozecie zrozumiec ,ze kobieta po porodzie sie zmienia. Pamietajcie ,ze wy tez to dziecko zrobiliscie i tak natura obdarzyla kobiety ,ze niestety to one nosza w lonie i rodza tez wasze dzieci. Zero wyrozumialosci, no jasne najlepiej to moze tydzien po porodzie wskoczyc wam do lozka w sexownych ciuszkach i byc wampem. Mysle, ze brak checi u kobiet jest w wiekszosci spowodowany po prostu stresem i calym zyciem. Kobieta nie oddziela fizycznego zaspokojenia od uczuc. Dla niej wszystko musi grac spojnie. Choc moze i sa wyjatki nimfomanki. Panowie wiecej wyrozumialosci dla kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie zgadzam sie z tym
"Kobieta nie oddziela fizycznego zaspokojenia od uczuc. Dla niej wszystko musi grac spojnie. Choc moze i sa wyjatki nimfomanki" to nie prawda bo sa kobiety ktore funkcjonuja jak wiekszosc mezczyzn i potrafia oddzielic fizyczne zaspokojenie od uczuc. Miejac kochana niekoniecznie trzeba go kochac i chodzi tylko i wylacznie o zaspokojenie fizyczne. Tak jest wmoim przypadku a nimfomanka nie jestem. Owszem mam duze libido i moge kochac sie 5 razy dziennie ale i mam kilka orgazmow. Nimpfomance trudno dojsc do orgaznu. A jesli chodzi o to ze niby kobieta musi kochac by miec seks z mezczyzna no to Panie w zwiazkach lub malzenstwach nie powinny miec z tym jak najmniejszego problemu prawda??? dziwna logika tu panuje :-O i nie ma takiego czegos ze po tabletkach anty czy porodzie spada libido. albo lubi sie seks albo sie nie lubi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiaaaaaaaaa
Witam, mam ten sam problem:( m臋czy mnie ta sytuacja a wczoraj m贸j partner przeprowadzi艂 ze mn膮 powa偶n膮 rozmow臋, bo zauwa偶y艂, 偶e co艣 jest nie tak. LIBIDO PRAWIE ZEROWE!!!! Przyj臋艂am drugi zastrzyk Depo Provera. Bra艂am go ju偶 kiedy艣 3 lata i nie mia艂am skutk贸w ubocznych, teraz jest niestety inaczej:( Nie mam ochoty na sex i ju偶. Nie mog臋 przyjmowa膰 tabletek, nied艂ugo 40stka mi stuknie a ja najch臋tniej bym spa艂a. Jak sobie z tym poradzi膰? Kocham swojego partnera, zawsze mnie cholernie kr臋ci艂, spojrza艂am na niego i ju偶 a teraz pora偶ka. Co艣 trzeba z tym zrobi膰:) Czytam w艂a艣nie Wasze wypowiedzi i chyba zdecyduj臋 si臋 na zakup jakiego艣 afrodyzjaka:) Macie jakie艣 do艣wiadczenia z aseqrell膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobry -
topik!

Udost臋pnij ten post

To jest straszne ile mo偶na miec problem贸w w tej jednej sprawie. Mnie w艂a艣nie zostawi艂 chopak na kt贸rym strasznie mi zale偶a艂o. byli艣my 5 lat ze sob膮. Straci艂am z nim dziewictwo z reszt膮 to ja wysz艂am z inicjatywa aby p贸j艣膰 do 艂ozka. To by艂o straszne prze偶ycie a potem by艂o jeszcze gorzej. Bardzo rzadko si臋 kochali艣my moze jeszcze dwa razy bo ka偶da pr贸ba by艂a nieudana. Rzuci艂 mnie bo pod tym wzgl臋dem nad si臋 nie uk艂ada艂o i nie wytrzyma艂. Jak rozwi膮za膰 problem? On czasem mnie nie pociaga艂 po prostu, czasem si臋 ba艂am. Cz臋sto mi m贸wi艂 ze jestem beznadziejnym przypadkiem. Zawsze by艂 jednak dla mnie przyjacielem i opiekowa艂 si臋 mn膮. Mam jednak kompleksy. Na dodatek chcia艂abym do niego wr贸ci膰. Co mog臋 z tym zrobi膰? Boje si臋 偶e kolejne zwi膮zki te偶 tak si臋 sko艅cz膮. Nie wierze z 偶adne lekarstwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fika69
Wiecie, seks jest bardzo wa偶ny w zwi膮zku. Nic dziwnego, ze ludzie si臋 rozstaj膮 w艂a艣nie z jego powodu. Wiadomo, ze to kwestia podej艣cia. Dla mnie jest np. bardzo wa偶ny i nie wyobra偶am sobie bez niego 偶ycia. Jednak dotkn膮艂 mnie problem z niskim libido przez kuracje hormonaln膮. Musia艂am za偶ywa膰 tabletki na jego wzrost- Stimea. Po jakim艣 czasie wszystko wr贸ci艂o do normy. W ko艅cu po to sa takie specyfiki, 偶eby sobie pomaga膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 I tak
fika69,jakie znowu specyfiki,a 5 rytua艂贸w tybetanskich 膰wiczy艂a艣???

Udost臋pnij ten post

U mnie raz na jaki艣 czas pojawia si臋 ten problem, bo mam naprawd臋 stresuj膮c膮 prac臋 i jako艣 tak po niej wszystkiego mi si臋 odechciewa. Od czasu do czasu 艂ykam Senstr臋 (http://www.vitalab.pl/195,senstra.html) kto艣 wcze艣niej o niej pisa艂. Cho膰 nie jest tak, 偶e nagle dopada mnie ogromna ch臋膰 na seks i rzucam si臋 na faceta, ale te偶 do niczego si臋 nie zmuszam i nie udaj臋. Dla mnie s膮 ok, a ja ch艂opak jest zadowolony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heloo
te偶 chyba mam niskie ...rzadko ochota na seks... by艂am u ginekologa po tabletki antykoncepcyjne i o tym nie powiedzia艂am...zapisa艂 mi bez 偶adnych bada艅 "kontracept" i teraz zastanawiam si臋 czy jeszcze "sobie" tym nie zaszkodz臋, w sensie..zero ochoty.. czy kto艣 to bra艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GutarewewdaKsaseq
Kamagra bardzo nam pomogla mnie i zonie. Je偶eli macie problemy z potencj膮 i erekcj膮 to z czystym sumieniem mog臋 zarekomendowa膰 DoktorPotencja.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edekedekedek
chcesz zwi臋kszy膰 libido swojego faceta? daj mu maxlong, a wsp贸lnie prze偶yjecie noc niesamowitych uniesie艅, my na specjalne okazje w艂a艣nie tak robimy i jeste艣my przezadowoleni!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daria jest 艣wietna! POLECAM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalie888
spr贸bujcie Nano Wody! :) wpiszcie w wyszukiwarce facebooka Nano Woda i zobaczcie fanpage. A je艣li przy zam贸wieniu wpiszecie w uwagach Nano Woda to dostaniecie znizk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolona33
Sama mia艂am ten problem lecz zam贸wi艂am sobie cos takiego http://libido24.pl/libido-tabletki.php i sama by艂am bardzo zaskoczona 偶e dzia艂a. Zazwyczaj jestem sceptyczna co do wp艂ywania na natur臋 ale by艂am bardzo zdesperowana. Teraz jestem bardzo zadowolona tak偶e polecam serdecznie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam gor膮co Libigel http://www.libido24.pl/aff/malaczarna. Jest wprost fenomenalny. Nigdy nie wierzy艂am w takie mazid艂a i wog贸le, ale postanowi艂am raz jedyny spr贸bowa膰 bo moj m膮偶 czuje si臋 odrzucony brakiem ch臋ci z mojej strony na seks. Spr贸bowa艂am i nie wyobra偶am sobie 偶ycia bez tego ;D:D Serio. Dla tego polecam Wam bo wiem jak to jest nie mie膰 ochoty na zbli偶enie;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melenia777
Dziewczyny podbijam temat. R贸wnie偶 mam bardzo du偶y problem w ma艂偶e艅stwie. Pami臋tam,偶e na pocz膮tku naszego zwi膮zku by艂o zupe艂nie inaczej. Ma偶 mnie poci膮ga艂 i seks by艂 normalnie fajny A teraz? Po 5 latach w ma艂偶e艅stwie zupe艂nie mi si臋 nie chce.Nie wiem co si臋 dzieje. Mo偶e rutyna. mo偶e nadmiar obowi膮zk贸w ale odechcia艂o mi si臋 ca艂kiem. M膮偶 r贸wnie偶 藕le to przechodzi. Boj臋 si臋, 偶e mo偶e odej艣膰 do innej. Zastanawiam sie czy istnieje jaki艣 odpowiednik viagry dla kobiet...

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰