Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oh nieeeee....

BURAK NA TWARZY

Polecane posty

Gość oh nieeeee....

studia sie zaczynaja a ja juz wiem co to znaczy kazda wypowiedz,kazdy egzamin konczy sie okropnym czerwienieniem nad ktorym nie potrafie zapanowac i ktorego nie moge zniesc.Juz sie tak tym stresuje:-( Czy sa na to jakies skuteczne metody?Czy np make up troche pomoze chociaz? POMOZCIE BO JESTEM ZROZPACZONA I TAKA ZESTRESOWANA

Gość i REALLY REALLY NEED YOUR
HELP!

Gość tapeta na twarz
pomoze.Moze nie wyglada to super ale zakryje niechciane kolorki w odcieniu czerwonym.Tez mam ten problem

Gość Emili333
czasami ten :burak: to nic innego jak trądzik różowaty jest do wyleczenia występuje najczęściej w sytuacjach stresowych wybierz się do dermatologa, może zalećić odpowiednie leczenie siostra też tak miała przy okazji:buraka; występują popękane naczynka krwionośne 😡

Gość dzieki za rady dziewczyny
nawet nie wiecie jaki to koszmar ten nieproszony buraczek :-(

Gość poczytaj sobie
o erytrofobii. Wpisz w google ten termin :-) Tak naprawdę, to tylko głupki sie z tego śmieją. Mam to samo i wiem jak to wkurza, ale da sie z tym żyć, spoko ;-)

Gość wiemy ze nie jestes
a co robisz na babskim forum? Poznajesz problemy kobiet? Musisz nas bardzo kochac...

Gość no tak...
fajny jestes.Chyba Cie tu wszyscy lubimy:-)

Gość tylko masz jakies kobiece
te usta :-)

Gość loleńka
Kochani!!! Ja też mam taki problem poidbno zginie kiedy wyjde z okresu dojrzewania (mam nadzieje). Kiedyś się czerwieniła, ale jak bardzo sie zawstydziłam teraz dzieje się to dosłownie za każdym razem, tylko to nie taki wielki burak tylko mały rumieniec. Wielki burak pojawia się jak się naprawdę zawstydzę!!! I mnie to wkurza, ale jest na to sposób. To siedzi w naszej psychice nie wiem dlaczego zaczeło mi się coś takiego, ale to się zaczęło jak poszłam do gimnazjum. Więc za każdym razem kiedy mi się wydaje, że ten buraczek :P nadchodzi to se mówie, ale czego tu się wstydzić. Dlaczego mam się robić czerwona!!!??? Przeciez nie ma do etgo żadnego powodu!!! Ludzie!! Ja się tym zadręczałam i zawsze się kryłam, ale teraz wychodze temu na przeciw!!! NIC TAKIEGO NIE BĘDZIE MNIE CHAMOWAĆ!!! Jestem dosyć odważną osobą i śmiała i nie wiem dl;azcego tak się ze mną dzieje. Ale teraz udałao mi się kilk razy zachamować tego buraka i wiem, że jak chcę to mogę wszystko!!! Powodzenia!!! Piszcie o rezultatach mojej terapii!!! Spróbujcie warto. Pozdrawiam kochani!!!

Gość mamaka
lepsyz burak na twarzy niż okropna fryzura na głowie nie pasująca do kogoś twarzy który się nie rumieni - http://www.handsomemen.pl/wlosy,inne,ksztalty_twarzy.html