Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaszczorka

Dianaa35

Polecane posty

Gość Jaszczorka

Dostałam od ginekologa recpete na Diane 35.. Troche sie boje.., moze nie samej Diany, ale ogoolnie tabletek antykoncepcyjnych. Wczesniej nie stosowałam zadnych zabezpieczen, oprócz prezerwatywy i stosunku przerywanego. Mam teraz 20 lat.. okres mam bardzo regularny.. czy tabletki nie popsuja mi tego..?? Diane 35 chce wziasc tez by troche poprawic wyglad swojej cery, ale slyszalam ze mozna ja brac tylko 3 miesiace, pozniej powinno sie zmienic.. Za każda porade, z Góry dziękuje..

Gość
Ja brałam Diane35 też tylko przez 3m-ce ponieważ zaczełam tyć może nie jakoś bardzo ale po prostu miałam zwiększony apetyt:) Nie musisz obawiać się stosowania, nie zapominaj, ze to tylko tabletki i jeśli zauważysz coś niepokojącego to zawsze można przerwać. Ja już od 2 miesięcy nie biorę Diane i nie zauważyłam nawrotu trądziku. Moje mięsiączki byłe nieregularne i dzięki Diane 35 wszystko się uregulowało no i wreszcie nie odczuwam bóli brzucha:D

Gość Dziewczyny
Nie bądźcie niemądre!!! Ja bralam diane przez rok, jak bralam cera ok, przestalam brac, cera byla ok - ale przez 8 m-cy i wrocilo!!!!!!!!! Teraz jest jeszcze gorzej w ogole nie moge dojsć do ładu ze swoja cerą. Po 2 -mcach od odstawienia nie mozna powiedziec czy diane pomogla czy nie. Nawet po roku moze wszystko wrocic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość MacIver
A jeśli ja nie mam trądziku? Zdarzają się niespodzianki, czasem nawet kilka, ale prawdziwy trądzik miałam dwa lata temu i pomogły witaminki PP, cynk i Zineryt (na buźkę). Dzis poszłam do gina, ale skarżyłam się głównie na cykle 33-dniowe i obfite miesiączki po 9 dni (mozna się nieźle umęczyć). Od razu walnął mi Diane-35 i kazał przyjść za miesiąc. Nie będe ukrywac, że okropnie się boję skutków ubocznych (biedna wątroba, nastroje, większe piersi...

Gość MacIver
A jeśli ja nie mam trądziku? Zdarzają się niespodzianki, czasem nawet kilka, ale prawdziwy trądzik miałam dwa lata temu i pomogły witaminki PP, cynk i Zineryt (na buźkę). Dzis poszłam do gina, ale skarżyłam się głównie na cykle 33-dniowe i obfite miesiączki po 9 dni (mozna się nieźle umęczyć). Od razu walnął mi Diane-35 i kazał przyjść za miesiąc. Nie będe ukrywac, że okropnie się boję skutków ubocznych (biedna wątroba, nastroje, większe piersi...

Gość yennefer22
Maclver jesli nie masz problemow z cera tylko z okresem to ja osobiscie Diane nie polecam.Wiem ze to przepisal Ci lekarz,ale ja mam doswiadczenie z Diane i prawde jest taka ze po niej organizm wariuje i pozniej cykle jeszcze bardziej sa rozregulowane.Znaczy jak bierzesz i po jakims czasie przestajesz.Ja bralam ponad 2 lata i osobiscie nie polecam.Pozdrawiam

Gość to świństwo
nie zażywaj tego, jest bardzo duży wybór innych leków nowej generacji. Ja tabletki biorę od kilku lat, lekarz co roku kieruje mnie na badanie i jest ok. Wcześniej faktycznie brałam Diane, ale tak naprawdę na cerę pomógł mi antybiotyk a nie Diana. Jeśli wiec lekarz przepisał Ci Dianę to zmień go na innego