Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz20

Placówka ?czy ciąża ? odpowiedzcie ?

Polecane posty

Gość toficzka
dzieci drogie do piaskownicy nie do łózka

Gość Łukasz20
ja tylko zapytalem czy jest taka mozliwosc ?? :(

Gość jest taka mozliwosc
moj lekarz twierdzi ze to teraz czeste jest , bo plemniki sa silniejsze ze wzgl na zdrowy tryb zycia i zywnosc modyfikowaną, one tez sie modyfikują

Gość pomozta plis20
czyli jak tak jest to plemniki moga przezyc kontakt z woda badz mydlem?:(:P

Gość jasne ze moga

Gość BejbeP
O MATKO!!!!!!!!!!!Jaka ciemnota panuje wsrod ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez plemniki gina pod wplywem mydla ktore zawiera chemie i wody z kranu, ktora czesto zawiera chlor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (tak po kilkunastu godzinach na pewno ich juz nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Łukasz20
??

Gość wcale ze nie gina
czlowiek pali, chleje, zle sie odzywia i nie zabija swoich plemnikow, wiec takie szkodliwe supersubstancje nie zapobiegaja ciazy wiec woda, ktora jest milion/x czystsza od nikotyny tez im nic nie robi a plemnik to nie bakteria zeby myciem go zabic w wodzie wpadki sie zdarzaja - to pewne

Gość no to jak
ona sie kąpala jakis tydzien po tobie i zmieniliscie wode to na bank jest w ciązy!!! jesli byscie tej wody nie zmienili to byloby wieksze prawdopodobienstwo ze nie zaszla bo plemniki mogly nie umiec plywac i mogly sie utopic w tej wodzie...a tak macie przesrane... Kupuj kołyske :P :classic_cool:

Gość Łukasz20
ale nikt z nas sie wtedy nie kapal tylko po wytrysku moim jak ja sie wytarlem i pozniej kilkanascie mimut pozniej robilem jej palcowke a ona z tego co liczyla chyba miala plodne ! no i sie martwi ja zreszta tez :( o to mi chodzi zebyscie odpowiedzieli

Gość madralka
o kuzwa jacy wy glupi jestescie. pytalam sie raz swego gina to powiedzila mi ze mydlo z wodą plemniki zabija..........kurwa co za downy sa na tym swiecie.przeciez plemniki to jakies malutkie chujowy szajs i nie moze byc tak kurwa wytrzymlay!!!!!!!!!!

Gość madralka
prawdopodobienstwo ciazy w twym wypadku jest bardzo male...... mogles te laska umyc:/ a plemniki zyja na powietrzu 3 godziny..........

Gość Boże święty
a czy ktokolwiek słyszał o takim przypadku, zajściu w ciążę od spermy na palcu????????? Ja pierdziele co za ludzie

Gość Łukasz20
Dzieki madralka :) i inniym tez ja niestety wtedy nie4 umylem rak tylko wtarlem :( :* i dlatego sie obawiam

Gość o kurde
wytarcie na pewno nie wystarczy, klops ciaza to pewne

Gość Łukasz20
o kurde - twoja wypowiedz mnie przygnebila :(

ciaza to wcale nie jest jeszcze w tym przypadku taka pewna sprawa!!!!moj chlopak stara sie uwazac i zazwyczaj to ja pierwsza mam dobrze a on pozniej ale mozliwe e mielismy taka sytuacje jak Ty i nic sie nie stalo.nie martw!!!!bedzie dobrze:)

Gość ee tam
test juz nic nie pomoze, lepiej kup za te kase pake pieluch rozm. mini co miesiac jedna paka i potem, jak znalazl, nie bedzie duzych wydatkow na stacie