Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej...ja

Dlaczego faceci boją się inteligentnych kobiet ??

Polecane posty

Gość hej...ja

Tak się zastanawiam dlaczego mężczyźni nie lubią kobiet inteligentnych ? Nie wiem - ze strachu , obawy przed blamażem ?? Przecież idąc z kimś do łóżka nie mierzę poziomu jego IQ

Gość i tyle
dlatego, ze kobiety uważaja sie za inteligentne nawet jak produkują milionowy topik o takiej samej treści.

Gość bo te inteligentne mają
MAŁE CYCE

Gość Radoslaw

Gość zgadza sie ..
inteligetne maja male cyce :-)

bardzo głupia teoria. Mezczyzni sie boja kobiet glupich majacych o sobie wieeeelkie mniemanie, wmawiajace sobie madrosc, inteligencje i traktujace siebie jako lepszej jednostki - co nie pokrywa sie w rzeczywistosci. Takich sie boja, bo megalomania to choroba. Kolejna niedowartosciowana laska naczytala sie cosmopolitan, ktore jej wytlumaczylo, ze jest coooool (w tym jeszcze nie ma nic zlego), ale, ze to faceci sa glupi bo w niej tego nie widza - to juz wlasnie ten idiotyzm, ktory was dyskwalifikuje! Jak widze na sympatii na onecie kobiete \"inteligentna\" szukajaca faceta \"rownie inteligentnego, ktory inteligencja ma niegrzeszyc\" to wybaczcie, ale padan na kolana, nie z zachwytu, ale ze smiechu, bo tak rozbawic moze tylko glupia kobieta uazajaca sie za madrosc....

Gość zgadza sie ..
i zarosnietego kota, nie wiem czemu ale te mniej inteligetne bardziej dbaja o swoja myszke.

kurwa, nie o cyce chodzi. każdy facet ma potrzebę zrobienia na kobiecie wrażenia, a tymczasem jak ona jest einsteinem (einstein była kobietą :D) to każda próba z jego strony konczy się \"zbiciem\" i to ona robi na nim wrażenie. sam miałem kilka takich sytuacji

Gość cholera chyba rzeczywiście
ja jednak bym chyba poparł tą teorię małych cyców:O

prawdziwie inteligentna kobieta to czyni tak , ze sie chlopinie wydaje , ze rzadzi i jest macho a w rzeczywistosci to ona niem kremci jak : Cygan sloncem.

kobiety zagubione, niepotrafiace odnalezc sie w otoczeniu - zaczynaja wymyslac takie wlasnie teorie :) ktore tworza na swoj uzytek, dla zabicia swiadomosci odrzucenia. Kobieta nie mysli, ze to ona ma w sobie problem lecz zwala wine na ogol, czyli na wszystkich mezczyzn. To tak jak z dzieckiem. W jednej klasie jest nielubiane. Ok, to moze byc wina klasy, ale gdy przenosi sie do innej szkoly, klasy, do innych dzieci i problem jest nadal ten sam - to wina lezy juz w diecku tym jednym, konkretnym. To samo z kobietami. Z jednym facetem moze nie wyjsc, zdarza sie. Z drugim, no trudno, ale z kolejnym???? To juz cos z kobieta jest, gdy porzuca ja kolejny facet - lub, gdy kolejny facet zmywa sie zanim jeszcze sie na dobre poznaja. A kobiety maja to do siebie, ze beda winic kogos za ten stan, nigdy siebie.

Gość małe cyce bardziej mnie
przekonują i są bardziej logicznym wytłumaczeniem jednak

agent ile masz lat???? Wywieranie wrazenia ja przerabialem w szkole sredniej - teraz ja szukam partnerki i wrazenie wywieramy na sobie nawzajem, jezeli ona jest madra - to znajdziemy sobie milion tematow, jeszeli jest madrzejsza ode mnie - zainteresuje mnie tmatem, o ktorym zupelnie nie mialem pojecia, lub przechodzilem kolo niego obojetnie, jezeli jest glupia, no coz.... Naszym tematem moze byc seks.

te cycki to zart jakis???? Ja znam dziewczyne o duzym, pieknym, jedrnym biuscie, mmmmm. Figura zgrabna, zeby nie bylo, bo tu panuje przekonanie, ze jak gruba to z obwislymi cycami, jak chud to biust jak pryszcze tradzikowe... To jest kobieta zgrabna, szczupla, biust piekny, pelny, duzy i jest to kobieta bardzo inteligentna. Wiec nie rozbijajmy sie o cycki, bo to niedojrzale jest. Problem lezy gdzie indziej, problem lezy w glowach dziewczyn, ktore tak mysla, ze faceci sie ich boja, bo sa od nich pod jakims wzgledem lepsze. Nie, gdyby byly lepsze - to by zaimponowaly, o by zainteresowaly, a jak ma tylko w glowie nabite jakies cuda, jakies glupoie teorie to to kochane nie jest madrosc.... To sa klapki na oczach.

te cycki to zart jakis???? Ja znam dziewczyne o duzym, pieknym, jedrnym biuscie, mmmmm. Figura zgrabna, zeby nie bylo, bo tu panuje przekonanie, ze jak gruba to z obwislymi cycami, jak chud to biust jak pryszcze tradzikowe... To jest kobieta zgrabna, szczupla, biust piekny, pelny, duzy i jest to kobieta bardzo inteligentna. Wiec nie rozbijajmy sie o cycki, bo to niedojrzale jest. Problem lezy gdzie indziej, problem lezy w glowach dziewczyn, ktore tak mysla, ze faceci sie ich boja, bo sa od nich pod jakims wzgledem lepsze. Nie, gdyby byly lepsze - to by zaimponowaly, o by zainteresowaly, a jak ma tylko w glowie nabite jakies cuda, jakies glupoie teorie to to kochane nie jest madrosc.... To sa klapki na oczach.

Gość wyjątek potwierdza regułę
niestety...Kołakowski to niedługo będzie tłumaczył na 2-ce (możliwe, że w swych wywodach będzie się również posiłkował zjawiskiem małych cyców)

to tylko pozory zewnetrzne upozorowanie swojego image . np. fryzura z wysokim czolem i krotkie wlosy a i okulary maja sprawiac wrazenie , ze to nowoczesna przebojowa dziewczynka i taka intelektualistka och jak bym chcial zobaczyc jej mine i grymas orgazmu przezywanego pode mna .

Gość under natychmiast skończ
z podrywaniem facetów....nie będziemy tolerować gejów

Gość napinacie się jak struna
a sprawa jest jasna, duże IQ = małe cycki i odwrotnie

a kto powiedzial, ze na forum nie mozna sie czegos nauczyc?.............to ja dalej sobie poczytam ;)

Gość bo kobiety teraz się
uczą i tracą kolejne numerki w miseczkach na rzecz kolejnych numerków na kontach bankowych...tylko Ty under z przesrostem estrogenu ciągle dumnie wypinasz cycki

Zauwazylam, ze faceci nie lubia raczej przemadrzalych kobiet, a nie tych inteligentych.

Gość wymądzraj sie wymądrzaj
Ty totalne bezbiuście:O

Gość ależ under to nie było
do Ciebie tylko do enamorady, Twój biust jest jak Twoja znajomość alfabetu....jak w lepszy dzień to nie niżej niż C

Gość to ja jestem wyższy a cała
reszta to tak podzielić przez dwa:D

Gość bo niektóre Panie
niedługo będą przynosić CV na randki i dziwić się , że On nie chciał 2 fakultetów i 5 języków.. czyli On chce tylko slodkie idiotki.. Związek to nie firma i o inne wartości chodzi..

A ja lubię inteligentne kobiety !! Nie muszę się wysilać na tłumaczenie rzeczy oczywistych. Poza tym mam niezłe wyzwania a to właśnie lubię !! :) TAk więc Niech Żyją Inteligentne Kobiety !!