Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej...ja

Dlaczego faceci boją się inteligentnych kobiet ??

Polecane posty

Jedni lubiá, inni nie :-0 Facet chyba lubi takie kobiety, z ktorymi czuje sié równy lub nawet lepszy. Nie lezy w jego interesie przebywac z kobietá, ktora jest bystrzejsza niz on. Zbyt mocno ucierpialaby na tym jego méska duma :)

Gość łojeny znowu te nudy

Gość undertaker to salceson

Gość a ze debili w polsce dostatek
przykładem jest iwosia

Gość fortepian fortepianowy
bo kobiety mysla, ze sa madre, a facet woli jak kobieta jest madra, a nie mysli, ze madra jest.

-->chujnia { a ja mam wąsy } Ja je po prostu golę. Może nieznana jest Ci ta archaiczna metoda. :o

Gość gugulinda
jakby o inteligencji swiadczyly male cycki to ja powinnam dostac Nobla ;( a ja nawet na studia nie umiem sie dostac...

Gość gugulinda
tzn gdyby a wogle to nie karz mi myślec ;/

Ubolewam nad faktem,iż nigdy nie osiągnę absolutu,moje dążenia kontemplayjne nigdy się nie zrealizują, a nagle pojawia się w moim życiu mężczyzna..Rozumiem,gdyby zafrapował mnie swoim esprit,fraternizował się z wybitnymi jednostaki i mówiąc ad rem,był tym,który jest mi przypisany(choć zawsze odnajdujemy połowę tego,czego szukamy)....Zmierzam do tego,że intelekt oraz wiedza stoją na piedestale piramidy wartości ,a niekóra męska inercja,apatia etc w konwersacjach filozoficznych,kulturowych jest przerażająca.W żaden sposób nie wyrażają siebie,a liczy się każdy detal....I dlaczego faceci boją się takich kobiet ? 1.Przebywanie z taką kobietą staje się po pewnym czasie udręką,gdyż mężczyzna zacznie odczuwać swoją podrzędną w stosunku do niej wartość. 2.Moralne życie z taką kobietą i zachowanie konserwatyzmu są niemozliwe. 3.Taka kobieta nie da się łatwo zaciągnąc do łóżka,każde zbliżenie musi spełniać warunki,a nie opierać się na zwierzęcych instynktach.

Inteligentnej kobiecie trudniej zaimponować. Ale coś jest w tym stwiedzeniu, że mozę inteligentne mają zbyt duże mniemanie o sobie. Ja tak troche mam. Niektórzy faceci po prostu nie są mnie warci - być moze tu jest przyczyna mojego singlowania. Będę miał o czym mysleć dzisiejszego wieczoru;)

Gość podsumowując
inteligencja -> tak przemądrzałość -> nie :(