Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

betti2

przyjaciółka

Polecane posty

szukam przyjaciółki. Mam 37 lat, męża, pracę i kłopoty jak każda z Was i czuję się czasami bardzo samotna. Dzieci (tak bardzo upragnionych) nie mam. Mieszkam w Warszawie od kilku lat i jakoś nie udało mi się znaleźć bratniej duszy, do kawy, na plotki, na spacer, do kina, itp. Nie wiem, czy jest to dobry sposób na szukanie przyjaźni, ale może???? Mam koleżanki, z pracy, ale to nie to samo.

Czesć mieszkam w warszawie, 38 lat, mężatka, dzieci (nie muszą być jedynym tematem rozmów:)), pracuję w firmie z sektora bankowego, lubię wszelkie formy aktywności- rower, narty, windsurfing, areobik.. książki, kino, malarstwo.. jesl masz ochotę odezwij się do mnie e-mail u góry:)

Gość vena
hej betti Chciałabym sie z Tobą spotkać ,pogadać,poznać ,poplotkować w fajnych miejscach..Mam 36 lat,mieszkam w Warszawie od 8 lat i wiem jak to jest być przyjezdną i nawiązywać przyjaźnie i pielegnować je na na nowo .Pracuję w biurze w Śródmieściu z koleżankami w pokoju duuuuuużo starszymi ode mnie.Opowiem Ci o sobie jak się spotkamy(mam barwny życiorys), lubię ludzi i się śmiać ,ale znam również smak samotności ( od poł roku już dużo mniej!!!!!!!) . odezwij się ,będzie fajowo mój mail vena88@op.pl pozdrawiam venka

Gość danuśka37
Cześć dzieczyny . Zazdroszcze wam mieszkacie blisko siebie ja mieszkam pod Poznaniem, i niemam przyjaciółki, zresztą mała miejscowość i wszyscy wszytko wiedzą, niemozna sie z nikim przyjaźnić. Mam 37 lat, dwie córki, męża, pracę o Ogólnie jest w porządku ale wrazie smutnych dni, niema komu sie zwierzyć. Pozdrawiam.:-)

Gość nita 35
🖐️ Danuska. Mamy do siebie nie tak daleko. Jakies 100km. Jestem z Inowroclawia.

Gość Lyndea
Praca, mąż, dorosły syn i dużo wolnego czasu. Rodzina i przyjaciele daleko i chciałoby się porozmawiać, pójść na spacer czy inaczej miło spędzić czas. Jak nie znajdę koleżanki lub przyjaciółki to zmęczę męża rozmową i będziecie go miały na sumieniu miłe Panie, podobnie jak ja troszkę samotne. Pozdrawiam i zapraszam, podałam e-maila