Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cilest21

dlaczego zawsze jak dostaje okres swedzi mnie pipunia?

Polecane posty

Gość cilest21

zawsze dzien przed okresem cale okolice intymne mnie swedza a jak mam okres to juz jest fatatalnie. wiem ze zadnego grzybka nie mam (niedawno bylam u lekarza) a takie dolegliwosci zawsze w czasie okresu mi sie pojawiaja

Gość cilest21
ja calkiem powaznie z tym. nikt nie ma takiego problemu?

Gość może masz...
uczulenie na podpaski, weź wapno, zmień podpaski na inne, najlepiej, że by nie były plastikowe (jak np always) Kurde, jaka "pipunia". jak mnie wkurzaja te idiotyczne zrobnienia.

albo jesli uzywasz tamponów to już ich nie uzywaj. Z podpasek polecam Bellę albo jeszcze lepiej Libresse. No i tak samo jak poprzedniczka radzę unikać Alwaysów - ja miałam po nich odparzenia.

Gość cilest21
uzywam tylko bawelnianych podpasek bo po alwaysach bylo jeszcze gorzej niektorzy lubia zdrobniena;)ale to tak na marginesie

Gość moze jednak
masz grzyba i ujawnia sie on wlasnie przed okresem. smaruj cipsko Clotrimazolum pare dni przed okresem. moze bedzie lepiej?

a próbowałaś tych Medica? Ponoc są z zieloną herbatą i są calkiem niezłe... A może to i sprawa wody, albo płynu do hignieny jakiego uzywasz. Proponuje zrobić sobie wywar z kory dębu (kupuje sie ją w sklepach zielarskich) i nim sie podmywać.