Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajnaaaaaaaaa

DROBNE KROSTECZKI NA CZOLE-PORADZCIE

Polecane posty

Gość fajnaaaaaaaaa

NIGDY z tym nie mialam problemu a teraz zawsze po okresie dostaje jakiejs wysypki na czole-od czegoto jest zalezne.no i jak sie pozbyc tego czegos?moze jakis domowy sposob

Gość herro
jakie ziółka pic na te krosteczki na czole, nie wiem jak sie ich pozbyc od 2 m-cy. Resztę buzi mam super! Czy ktos to mial?

Gość nie obcięłas grzywki
niedawno?

Gość BOLINOGA
wiem ze takie krostki na czole wychodza czasem od potu. moja kolezanka miala takie krostki od mleka. wiec moze cos w tym stylu????:)

Gość hipp
nie mam grzywki i nie jestem uczulona na mleko, od 2 tyg bardzo zdrowo sie odżywiam ,myślalam że to cos pomoże, ale nic! Cala buzia jest gładziutka tylko te krostki na skroniach i linii włosów. Pomozcie jak coś wiecie!

Gość zybi33
Myśle ze to toksyny ,podczas okresu kobieta sie oczyszcza,przepuszczalnosc naczyn jest zbyt duza

Gość herro
teraz dermatolog przepisała mi davercin roztwór do przemywania czoła, ale troche mnie piecze i mam teraz takie wysuszone to czoło. Myslicie, że moge nałożyć troche kremu?Boje sie jeakiejść interakcji tych kosmetykow. Jak narazie nie widze poprawy. Nie wiem skąd te cholerne krostki, grugi , a przede wszystkim mini plamki czerwone:(

wiem ze to smieszne ale pani w aptece kazala mi przysypywac takie potowki maczka ziemniaczana:)poniewaz ona wysusza:)

Gość herro
tylko że u mnie to nie są potówki:( tylko takie niewypukle plamko-krostki:(