Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klamczuchaaaaaaaaaa

najbardziej beznadziejne klamstwo waszej drugiej polowki

Polecane posty

Gość klamczuchaaaaaaaaaa

Gość lusisitka
Ja mam coś extra! Facet napisał mi,że nie wraca do domu po swojej wyprawie,bo jest za gorąco,żeby jechać w upale w samochodzie bez klimy,dobre co nie?

Gość delete_
to nie była moja połówka wprawdzie ale facet z którym gadałam co jakis czas no i on miał cos do mnie, dzwonił chciał sie spotkac ale ja jakos nie chciałam. przez pewnien czas - chyba kilka miesiecy - nie odzywał sie. potem zadzwonił, wiec wykorzystałam ten fakt (choc bardzo mi było na reke ze sie nie odzywał) zeby zerwac znajomosc do konca. a on sie tłumaczył ze nie zadzwonił bo mu komórka (gdzie miał mój numer tel) wpadła do betoniarki z cementem :P heheh a potem cudem mój tel sie gdzies odnalazł

Gość gaga___
Moj przypadek wa przebije: caly rok po rozstaniu wmawial mi ze potrzebuje czasu. Teraz chce byc sam ale jest szansa dla nas zawsze tylko musimy pobyc sami. W tym czasie przychodzil do mnie,przytulal sie. Potem okazalo sie ze ponad 7 miesiecy mial inna na oku i z nia sie spotykal. Leczylam sie 2 lata u psychologa.

Gość gaga___
Moj przypadek wa przebije: caly rok po rozstaniu wmawial mi ze potrzebuje czasu. Teraz chce byc sam ale jest szansa dla nas zawsze tylko musimy pobyc sami. W tym czasie przychodzil do mnie,przytulal sie. Potem okazalo sie ze ponad 7 miesiecy mial inna na oku i z nia sie spotykal. Leczylam sie 2 lata u psychologa.

Gość oklamywana seryjnie
- babcia umarla - nie odzywal sie przez tydzien - karta komorki sie wyczerpala/telefon sie rozladowal - nie odpowiadal na smsy - zostawil komputer na chodzie - jak widzialam, ze jest aktywny na gg

Gość Marta_Marta_Marta
moj ex jakis miesiac po rozstaniu napisal mi esa mniej wiecej ze kocha, teskni, zaluje, sugerowal nawet spotkanie, ucieszylam sie i za jakies 2 dni napisalam mu co u niego, jak dzien minal itp, odpisal ze ma nowa dziewczyne i jest zajebiscie... dodam, ze juz z nim nie jestem, a ta dziewczyna to bylo klamstwo;)

Gość gość
Powiedziała ze mnie kocha A po dwudzieste latach dodała ze tak naprawdę to nie wie czy mnie kocha Jest kochliwa i to był jej błąd ?