Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guba

Ciesze się ze jestem gruba po tym co zobaczyłam!!!

Polecane posty

Gość jagoo
wiesz co to co jest pokazane na zdjeciach to poprostu anoreksja...wiec nie ma sie z czego cieszyc ze jestes gruba...obejrzyj sobie zdjecia normalnych dziewczyn, a nie wychudzonych do granic mozliwosci...ciekawe czy dalej bedziesz sie cieszyc...

Gość lib
Jakbyś była mądra to nie cieszyłabyś sie z otyłości tylko schudła. Niestety grubasy myślą, ze jedyną alternatywą dla wałów sadła jest anoreksja:(

Gość fuuuu...
co za szkielet...

Gość No widze bidulko
że próbujesz się dowartościować oglądaniem zdjęć anorektyczek. Żałosne.

A ja bym tam wolała być gruba niż mieć anoreksję. Schudnąć chyba łatwiej niż wyleczyć tę chorobę... Ale w naszych czasach pojęcie gruba jest dziwne... gruba jest kobieta ważąca 65 kilo przy wzroście 175 cm ...

Gość łatwiej utyć niż schudnąć

Gość wertyuiop
i z czego ty sie cieszysz...jezli jestes gruba to tez jest choroba tylko w iinym kierunku!!! ja uwazama odwrotnie ze latwo jest schudnac niz przytyc..dla mnie grubosc oznacza zaniedbanie siebie oczywiscie sa wyjatki (tarczyca itp) ty lepiej nie uzalaj sie nad tym zdjeciem tylko wez zacznij prowadzic diete.. dla mnie szokujacym zjawiskiem jest anoreksja ale takze otylosc...ale bardziej wspoczuje chorym na anoreksje poniewaz ich chora jest choroba psychiczna, szkoda mi takich osob...a grubasow mi nie szkoda po co tyle jedza....a jedzenie drogie!!!!!!!

Gość wertyuiop
i z czego ty sie cieszysz...jezli jestes gruba to tez jest choroba tylko w iinym kierunku!!! ja uwazama odwrotnie ze latwo jest schudnac niz przytyc..dla mnie grubosc oznacza zaniedbanie siebie oczywiscie sa wyjatki (tarczyca itp) ty lepiej nie uzalaj sie nad tym zdjeciem tylko wez zacznij prowadzic diete.. dla mnie szokujacym zjawiskiem jest anoreksja ale takze otylosc...ale bardziej wspoczuje chorym na anoreksje poniewaz ich chora jest choroba psychiczna, szkoda mi takich osob...a grubasow mi nie szkoda po co tyle jedza....a jedzenie drogie!!!!!!!

Gość zdecydowanieLepiej byćSzczupłą
:)