Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tink

Cisza, noc, spokój

Polecane posty

Druzgocąca jest świadomość, że cały czas byłyśmy obserwowane... :o Don\'t you think, Tink? Idę, bo za......... ...śpię do pracy znooff :o Dziękuję, że podzieliłaś się księżycem :-) Niech Ci się przyśni, ale nie taki spod budki ;-) 🖐️

Kobieca Intuicja nie może się mylić! Kumkumkum jak mówił mój chrześniak zamiast dziękuję :-) 🖐️

Permanentna inwigilacja ;) Aż boję się zapytać, o której musisz wstać... I nawzajem, a później realizacji na jawie ;) Wolałabym obdzielać \"Księżycówką\" ;) Dobranoc - również obserwatorom

Gość obserwatorka jedna
Dobranoc! :) 👋

Mały mistejk - polecam utworek 12 (nie 11), \"What Heaven Allows\" :-) Kumkumkum ;-)

No żeby w dzień pisać na topicu z nocą w tytule... Wstydu nie macie ;) Dobry wieczór :D

Szlajają się po knajpach, piwko popijają, mięso podrywają... :O Tylko ja w domu po remoncie zasuwam jak jakiś pierniczony Kopciuszek :O

Ja jestem - Kopciuszkuję nadal :O Jak główka Panno po ostatnich ekscesach? ;) Doszłaś już do siebie?

Podnoszę Panno, boś chyba niezauważyła mego wpisu :O

A jednak :D Hej, buźka dla Ciebie. fajnie, że jesteś :) No cóż ja na to? Stare jak świat. Chyba się kobitka nauczyła ile może wypić ;) Szkoda jej, bo faktycznie w debilną sytuację się wpędziła, ale mogło być gorzej. A dlaczego o to pytasz?

bo ja nia jestem Tink:( chcialam zapytac na Twoim topoku, bo sympatyczny jest bardzo, ale nikt sie nie zglaszal wiec zapytalam forumowiczow, ostatni bardzo sie postaral i zwyzywal mnie na pol strony, ale reszta bardzo pomogla, pamietasz Tink jak wpadlam w nocy? wtedy wlasnie byla ta impreza:(

Tak się domyślałam odrobinę, szczerze mówiąc. Słuchaj, nie będę Cię pocieszać, bo raczej nastroju pod pręgieżem spojrzeń ludzi, którzy te fotki widzieli moje pocieszajki Ci nie pomogą. Ale.... poczytaj tutaj http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=979600 Nie jest tak źle, nie przejmuj się tak bardzo 👄 Postaraj się obrócić to wszystko w żart, przynajmniej przed znajomymi. I nie zatruwaj się moralniakiem kobietko. \"Nie takie rzeczy żeśmy ze śwagrem robili\" ;)

dzieki:) nie moge uwierzyc w to, ze wszyscy sie na nas gapili i robili zdjecia, udalo mi sie jedna osobe przekonac do tego, zeby swoje fotki zostawila dla siebie, ale okazalo sie, ze nie tylko ona miala aparat, robili nawet zdjecia aparatami telefonicznymi!! ta sytuacja strasznie mnie oburza z wielu wzgledow, rowniez dlatego, ze wszyscy nas wzieli na jezyki DLACZEGO? czy nie powinnismy uznac tego za incydent \"pod wplywem\", tak jak piszesz\"obrocic w zart\" i zyc dalej, to nie ja robie z tego afere tylko ludzie naokolo a ja nie potrafie sie wybronic, paranoja!!

God, po prostu wiedziałyśmy, że wrócisz :p Nie, ja nie uważam, że robisz z tego aferę. Sytuacja jest głupia i krępująca, nie dziwię się wcale, że czujesz się kiepsko. Tylko czy im to pokazujesz? Jeśli tak - ciągną \"zabawę\", bo widzą odzew. Z drugiej strony skurczysyny jednak :O Wybacz babską ciekawość, ale w jakim jesteś wieku?

alez ja nigdy nie odszedlem:P prawda stara jak swiat, ze pic rowniez trzeba potrafic, a jak sie nie potrafi to sie nie pije. Natomiast towarzystwo tez masz fajne skoro dra z Was lacha, za malym przeproszeniem :D

Gość panna zmokra glowa
21 lat kolega podobnie, nie pokazuje tego, ze sie przejmuje, usmiecham sie tylko- w przypadku osob "normalnych" a lekcewaze w przypadku "skurczysynow" dzisiaj takie trzy wlansie panie spotkalam w miescie:( siedzialam ze znajomymi w pubie, podeszly, nawet na mnie nie patrzac, jedna z moich "kolezanek" krzyknela SZKODA ZE NIE BYLO WAS NA IMPREZIE, ZOBACZYLYBYSCIE JA W AKCJI musze zaznaczyc, ze wskazala wtedy na mnie palcem, jedna z tych dziewczyn powiedziala wtedy WIEM WIDZIALYSMY ZDJECIA paranoja zadna z nich nawet na mnie nie spojrzala, zupelnie jakby mnie probowaly obgadac za moimi plecami tyle, ze bylam z nimi paranoja

Hej ho! Hej ho! Topic by się podnisło! ;-) Panno, czy teraz Ty nie robisz z tego za dużej sprawy? Ludzie szybko takie głupstwa zapominają, zapomnij i Ty :-) Rozumiem moralniaka, ale przecież nic aż tak strasznego się nie stało :-) Im bardziej Ty ulegasz tej paranoi i tym się przejmujesz, tym bardziej ludzi będzie to cieszyć i podkręcać. Więc let it go! I może następnym razem, jak natkniesz się na tego faceta zwyczajnie z nim porozmawiaj? Powiedz, że głupio wyszło i źle się z tym czujesz. Takie wyjście z twarzą. Może jeszcze Wy będziecie się śmiać z tego całego nakręconego towarzystwa, które z igły robi widły? :-) 🖐️

Tink, zupełnie jakbyśmy się wcześniej zmówiły ;-) God nigdy nie odszedł, czyli że my się niby nawróciłyśmy? ;-)

Ty God nie bądź taki mondry, boś po alkoholu nigdy głupot nie robił.... jasne :P Pić to trza się naumieć i tyle. I takowe wpadki niejednemu się zdarzyły jak powszechnie wiadomo. Ja robiłam jeszcze ciekawsze rzeczy, ale nie w tych klimatach akurat. Po piwku faceci jednak jak dla mnie nie pięknieją :P Laski też nie ;) Fakt, że znajomki to się na tej imprezie nieciekawe trafiły. My też zgrzewamy z głupot, które robimy pod wpływem, ale nigdy tak, by komuś było przykro. Towarzystwo to ja bym jednak szybciutko na twoim miejscu zmieniła. Ale to nie zawsze jest łatwe.