Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tink

Cisza, noc, spokój

Polecane posty

towarzystwo jest bardzo rozne i mozno przypadkowe, poprostu sie znamy, a oni znaja tch z ktorymi sie bawilam, troche jest w tym komplikacji wiec Wam oszczedze, dziekuje za wpisy, czuje sie duuuzo lepiej POWAZNIE!! posiedze sobie jeszcze z Wami chwilke, fanie was czytac na trzezwo:D

A dobry wieczór 🖐️ A tak pro pos piątkowego wieczoru - wciąż wegetarianka, you know what I mean ;-) Ech, gdzie te orły, sokoły, erosy?!

Haha, u mnie też \"Na zachodzie bez zmian\" ;) Niby się kręcą jakowiś, ale nie ten klimat w mordę jeża. Spędziłam sobie za to dzisiaj prawie 7 h z moim Dwukrotnie Byłym. I jeszcze chodzi... Jestem z siebie taaaka dumna ;)

Panna, wybacz, ale ja to bym się jednak chętnie czegoś napiła ;)

Tink, do trzech razy sztuka, you know :classic_cool: Chociaż podobno dwa razy do tej samej rzeki to niekoniecznie.

Dwa razy do tej samej wody w rzece ;) Nie, za drugim razem związek trwał jakieś 15 min, dopóki się dziadowi nie przypomniało jaka ja zła kobieta jestem i że on z kolei ma dumę ;) Facet i duma - no nie mogę ;)

z ta duma Tink to ja sie jednak nie zgodze, facet ma dume a czasami nic poza tym, na % dalam sobie szlaban;) a co do tego czy umiem pic, to mysle, ze umiem, tyle, ze tamtym razem bawilam sie inaczej niz zwykle. przepis wyniesiony prosto z zachodniego baru: cytryna w cukrze+wodka, najpierw cytrynka z cukrem a pozniej wodeczka juz bez niczego pilam tylko to przez cala impreze nic nie dzialalo nic nic nic.......a pozniej sie obudzilam

Shame on me! Hahaha! Będę wklejona do TEGO tematu? ;-) Musiałaś Mu dać popalić - \"chcę, ale się boję\". Co do dumy zgodzę się z Tobą, Panno z mokrą głową :-) Ale niektóre kobiety mają podobnie. Ten drink to taka spolszczona tequilla trochę. Zdradziecko!

ten drink nie pochodzi z Polski wiec spolszczony nie jest ani ani, teraz juz wiem, ze nie wiem ile moge wypic tego specyfiku uczymy sie na bledach i niech tak bedzie ale i tak nie rozumiem, dlaczego ludzie powyciagali aparaty i robili zdjecia NIE ROZUMIEM

zdarzylo sie przegiac pale i to czasami za ostro, ale to bylo daawno i zawsze znajomi sie mna troskliwie zaopiekowali, nie pozwolili zebym sie przeziebil, albo poszedl w pizdu, tudziez podyskutowac z osobami, z ktorymi w takim stanie nie powinienem. Generalnie jesli ktos chce sie nagrzac porzadnie to trzeba wiedziec, ze zadnym idiotom nie przysporzy nie potrzebnej dzikiej radosci:P Wam i tak nawroceine nie grozi :P:D sok z cytryny z wodka to szalenstwo chyba na ostatnim sywestrze ;)

Poważnie mówiąc to poziom dumy mamy podobny - przeciwproporcjonalny do rozsądku ;) Jakiego tematu...? ;> ;) Czekam aż Ci jakaś perełka wyskoczy, więc pilnuj się dziewczyno ;) Uuuu, wódeczka na sucho... No to poszalałaś ;) Ja jestem wersja ekonomiczna (błogosławieństwo dla facetów - ładna reklama? ;) ) i pić to się już uczę i uczę... Ale robię postępy :D

Ja nie próbuję, ja wszczynam :classic_cool: Ale teraz mi się nie chce :p While, a co tak tylko na chwilkę tutaj? ;-)

ja tylko na chwilke bo jutro przede mna caly dzien w pracy :( bawcie sie dobrze :)

Zmartwychwstałam - alleuluja ;) Dzięki God :P;) Kocham swój komputer, jego nieprzewidywalność sięga poziomu kobiety w trakcie okresu :O

w niedziele powinno mi sie zimnego okocima podawac, a nie pracowac :P ide poczuwac gdzie indziej 🖐️

Carlitta, pończochy...? ;> Ty świntuchu ;) Gdzież czasy barchanowych majtek..? 😭 :D

I to w pełni ;) Ja jeszcze poszukuję perełek do TEGO tematu ;) Spać mi się nie chce za cholerę :O A Ty już odpadasz?