Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

Dzięki maklady :) pozostałym forumowiczkom życzę szybkiego zafasolkowania.

Witam wszystkie dziewczyny.....GRATULUJE CI MAGGIEM !!!!Cieszę się Sysiu że wszystko dobrze u CIebie i obyś miała akurat cudowny prezent na swoje urodzinki.....Beti trzymam kciuki za staranka, a ja czekam na @ bo ten cykl odpuścilismy tak jak pisałam juz wcześniej dopier w styczniu popracujemy hi hi hi....no ja tez nie mogę doczekać sie sylwestra zamierzam go przetańczyć...

witam po świętach :D MAggiem, wielkie gratulacje (potwierdza się moja teoria, że trzeba zająć się czymś innym, a bardzo często odciągnięcie myśli od fasolki przynosi... fasolkę ;) ) Sysia, bidulko, ależ cię faktycznie wymęczyli w tym szpitalu. Ale trzymaj się tak jak sama potwarzałaś do stycznia :D JA w święta sie umordowałam tym siedzeniem za stołem - nawet spacery nie dawały odprężenia. No i skończyło się na tym, że wczoraj nie miałam siły ruszyć ręką ani nogą i cały dzień przeleżałam :) Ale na szczęście jeszcze mogę sobie na to pozwolić. A jeszcze coś, GRATULACJE DLA SUZINKI !!!!!!!!!!! ❤️ ❤️ ❤️ Pozdrawiam Was wszystkie

hejka! Maggiem gratuluję - jaki miły powiew fasolkowy na naszym forum :-) mam nadzieję, że dziewczyny pójdziecie w ślad za kolezanką i jeszcze w tym roku, no , niech będzie w pierwszym tygodniu stycznia, ogłosicie info o dwóch kreseczkach!!!! to moje życzania noworoczne :-) a mnie jakiś wirus łapie :-( buuu, żebym się na Sylwestra nie rozłożyła :-(

i odchudzam się, znów ;-) bo po świętach brzuch ogromny :-( wczoraj nawet byłam w specjalnej odchudzającej saunie :-) a co, odrobuna luksusu nie zaszkodzi ;-)

Maggiem- gratulacje! Estelko, moja koleżanka jest w 1 mcu ciąży. Powiedziała, żeby nie to, że okres spóźnił się o 8 dni to nie zrobiłaby testu. Zero objawów, no moze jeden. Mówi, że brzuszek jest i był jakis taki lekko napompowany. Zatem może nie odchudzaj się tak intensywnie bo może to nic nie dać. I trzymam kcuki!

Iwonko, kochana jesteś! ale ja po prostu wiem, że nic z tego, tzn. z dzidzi, chociaż zawsze 0,01 % szans jest :-) a brzuch to mam wielki i tłusty :-( od wielkiego żarcia :-( a taką saunę odchudzająca bardzo polecam! nazywa się infrasauna i rozgrzewa pod wpływem promieni podczerwonych, któe ponoć wnikają aż 4 cm w głąb skóry, oczyszczając organizm z toksyn. Pozwala pozbyś się zbędnych złogów, w tym złagodzić cellulit i maksymalnie odprężyć oraz wypocis sporo kalorii. Mam zalecenie na kurację 6 zabiegów - po 2 w tygodniu. Jutro znów idę :-) a dziś do solarium, bo wyglądam jak trup, do tego przeziębienie i będe wyglądała w Sylwestra jak zmora :-o Iwonko, a co u Ciebie?

Siedzę w domku i mam błogie lenistwo. Nic ale to nic nie robię. Mam drugi dzień @ zatem czas rozczarowania mam za sobą. Już jest ok. Dzisiaj dzwonię o 15 do lekarza aby umówić się na wizytę.Wczoraj próbowałam ale nic z tego. No i zaczynam leczenie. Ja osobiście przez święta mam kilogram do przodu, ale jesetm tak leniwa, że nie chce mi się ćwiczyć. Na solarium tez przydałoby się iść. Na Sylwka idę do znajomych natomiast poopalam się póżniej bo 14 i 21 (chyba) mam dwie imprezy i to bardziej na nie się nastawiam. Co jeszcze? Jestem w trakcie poszukiwania samochodu. Codziennie śledzę ogłoszenia na allegro. W Nowym Roku coś chcemy kupić. Estelko, to Ty testujesz w sobotę, prawda?

Iwonko, wspóczuję tej cholery @...kiedy ona nas wreszcie opuści!!! A w sobotę testuje Enigmaa :-) ja mam termin @ na 10 stycznia, ale i tak wiem, że @ przyjdzie, więc się kompletnie nie nastawiam...zresztą przy, niestety, przy kiepskich wynikach męża, na razie nie mamy co liczyć na cud. On już kupił sobie doplacze ;-) tribulus i l-karnitynę...zobaczymy, co to jest warte Iwonko, a jakiego autka poszukujesz? my tez kupiliśmy auto przy pomocy Allegro ;-)

chcemy kupić coś średniego. Nie wiem Corolle, Focusa.itp. Ale patrzę, że pod tym względem Foli ma najlepiej bo najwięcej samochodów jest w komisach z wielkopolski. A co kupiliście?

Fajna ta Sauna! Szkoda, że ja mieszkam w małym mieście. I takszczytem jest to, ze w ogóle mamy saunę!!!! Zaraz ma przyjść do mnie siostra i będzie mierzyła sukienki sylwestrowe. Mam jej coś pożyczyć!

Estelka :D Wielki i tłusty brzuch, a do tego cyce jak donice i trupiasta skóra to teraz moja specjalność :D żałuj, że nie widzisz - na pewno wyglądasz o niebo lepiej niż ja. To jest jednak dziewczyny prawda, że kobieta w ciąży może się czuć nieatrakcyjnie - u mnie jeszcze do takiego etapu nie dosżło na szczęście, ale naprawdę w połowie ciąży czuję się jak słoń !!!!! i pociesza mnie myśl, że jeszcze tylko 4 m-ce z kawałeczkiem i będę mogła coś ze sobą zrobić :D :D :D :D Narazie tylko patrzę jak mi zwisa tu i ówdzie i mnie to bawi nieprzeciętnie. A mówiłam Wam, że mam już 6,5 kg na plusie ?? teraz to pewnie z 8 kg już po tych świętach :D ale moje cyuchy to ważą chyba ze 3 kg więcej niż przed ciążą, jak tak dalej pójdzie, to z przodu będzie wielki brzuch a z tyłu wielki garb :D :D :D :D

oj, Elffik, Ty nawet nie wiesz jak ja bym chciała mieć kompleksy z powodu ciąży ;-) :-) a wogóle to ja nie dostałam Twojej fotki i nawet nie wiem jak wyglądasz :-( moze sie pokażesz? :-) alez ten czas leci, już niedługo będziesz miała dzidziusia w ramionach :-) fajnie :-)

Iwonko, my kupiliśmy \"rozwojową kobyłę \" ;-) bo liczyliśmy , że szybciutko doczekamy się dzieciaczka, a może bliźniaczków :-) i odkąd zaczęliśmy się starać o dzidzię, to równoczesnie poszukiwaliśmy dużego, rodzinnego autka :-) i kupiliśmy Opla Omegę...tylko w bagażniku nadal nie wozimy dzieciącego wózeczka :-( i coś czuję, że zanim się doczekamy, to auto trzeba będzie wymienić na inne, bo to sie już rozsypie :-o

Iwonko, właśnie zerknęłam na tabelkę. Tyle samo się chyba staramy? ja w każdym bądź razie od października 2004

To ja niby od ślubu czyli od lipca, ale tak naprawdę to pewnie od pażdziernika. Ale biorę los w swoje ręce i zaczynam leczenie.

zapisałas się do jakiejś specjalistycznej kliniki? ja na razie przystopowałam z Novum i z pigułkami hormonalnymi i biore tylko połówkę bromka na noc. Bo skoro wszystko wskazuje, że u mnie ok, to po co niszczyć wątrobę ;-) ciekawa jestem czy musia da się wyleczyć...mam nadzieję, że tak

Estelka, teraz ja zerknęłam na tabelkę, jedną uaktualniłam. Też jestem skoripnem. Tak poza tym zauważyłam jedną zależność. W większości- dziewczyny popatrzcie na nasz wiek! Tabelka III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 tu Kasia....................Kasia..............Strzelec........24.........6680371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paula24.................Paulina..............Waga............24.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............19.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Silve26................Sylwia.................Waga...........26......6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........8595619 Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........???? enigmaa................Ania.......rak........................33... beti78.................Beata.................Koziorożec......27....... Iwona 77.............. Iwona ...............Skorpion.........28.......

stare z nas babska ;-) i zachciało nam się bobasków na stare lata ;-) to oczywiście taki staroroczny żarcik ;-)

Chcę prywatnie do prof. Wołczyńskiego z Białegostoku. Wszystkie inne badania od niego są w Akademii Medycznej. Pewnie Estelka, skoro nie musisz to nie bierz. Ale mam nadzieję, że o Foliku nie zapominasz! Ja cały czas sie łudziałam, że może nam się nie udaje bo nie trafiamy. Ja mam okresy nieregularne i nigdy nie wiem kiedy mam owu. Ale tak patrzę, że nie przez tyle miesięcy. Raczej coś jest nie tak. Boję się, że może któreś z nas jest bezpłodne. Pomyśl Estelko, u Ciebie to kwestia czasu. mąż pobierze tabletki i wszystko będzie dobrze. Ciekawe co mi lekarz powie.

Iwonko, taka sama u mnie kwestia czasu, jak i u Ciebie...różnicy nie widzę! mam nadzieję, że lekarz Wam pomoże i to szybciutko :-)

Mnie tu jeszcze nie ma i nie wiem zupełnie dlaczego, więc nadrabiam zaległości :) TABELKA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto Andzia77...........10.12........24-52.......?......................3,5 roku.........Wodzisław śl. foli...................06.08.......27-28.......?....................ok 16 m-cy...Ostrów Wlkp. Granini..............01.12.......34..............?...............16m-cy........Gdynia Ef27.................?.............27...........?.....................11 m-cy......? Emika.........1.11........28-34........29.XI-4.XII....13 m-cy.......W-WA Estella ..............14.12.......27.........10.01...................14 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?............ok 60.......?.....................7 m-cy........Łomża Sabra ............... 27.09.....?............31...................10m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?.............26-28.......?....................6 m-c........Katowice ida_..................?.............26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke......?.. .........36...........?......... ..........4 m-ce.......Chorzów Dioda30.............08.09.......30-31........08.10............3 m-ce........? Silve26..............10.11.......30-?..........po 10.12........7 m-cy........? AnA 29..............29.11........30............?...................4 m-ce........Jaworzno georgina80__ .....26.08.......28............?....................?................Szczecin Golka26.............7.09.........31...........?...................18 m-cy.......? Iwona77..........?...............?.............?....................14m-cy.......Zambrów Maklady ............03.12 ...........29-34 ......01.01 ........... 4 m-ce ....... zachodniopom. Iskierka nadzieii.......06.12..30-36.......... ..1miesiąc..................................Siedlce enigmaa......10.11..................27.............6.12...........3mce...Katowice beti78...........23.11........24-28...........?.............12m-cy.............Zd-Wola zabajona.......18.12.2005....?...........10-13.01.06......4 m-ce......Olsztyn Tabelka III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 tu Kasia....................Kasia..............Strzelec........24.........6680371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paula24.................Paulina..............Waga............24.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............19.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Silve26................Sylwia.................Waga...........26......6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........8595619 Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........???? enigmaa................Ania.......rak........................33... beti78.................Beata.................Koziorożec......27....... Zabajona.............Sylwia......bliźnięta...................28.....nie pamiętam

yyy, poprawiam, bo coś urżnęłam :) Tabelka III Nick......................Imię.................Zodiak...........wiek.....nr GG estella...................Edyta................Skorpion........29........2662371 tu Kasia....................Kasia..............Strzelec........24.........6680371 mysza29................Bożena...............Lew.............29.........? Dorota28...............Dorota................Byk..............28......? paula24.................Paulina..............Waga............24.........2880856 sylwia19................Sylwia...............Waga............19.........5679908 Domi24.................Dominika............Baran............24,5......? 38 tydzień.............Kamila...............Strzelec.........19.........? MEG33 .................Marta ...............Bliżniaki ........33.........? Dioda...................Dominika...........Strzelec..........30.........? Aga*....................Agnieszka...........Skorpion.........26 ........5134039 Olala...................Aleksandra..........Ryby............ 27.........8177064 Impersona.............Elka..................Baran............20........3897413 Bozina..................Bożena..............Wodnik .........29........1945823 monia-81..............Monika...............Panna............24.......? Mia26..................Asia...................Bliźnięta........26.......? Gosia25...............Gosia..................Waga............25.......8616146 Tweety*...............Agnieszka............Bliżnięta........22,5.....? Silve26................Sylwia.................Waga...........26......6793354 Emika.................Ewa....................Byk..............27.......4301791 Marlena200...........Marlena...............Lew.............26.......4841415 ida_................... Aneta.................Rak..............20.......? Golka26...............Gosia..................Byk...............27.......6662178 monika80.............Monika................Baran............25......1226378 Suzinka...............Hania..................Lew..............24.......9504986 Ef27...................Ewa....................BYk..............28.......? Joanna................Asia....................Lew.............30.......? Mama Muminka .....?........................Byk..............27.......? Aśka74................Asia....................Byk..............31 .......7215111 Julik..................?........................Skorpin.........30........? Roza_.................Agnieszka............Bliznięta.........23........2213816 Moniśka2005.........Monika...............Strzelec..........?.......... Sysia1912.............Sylwia................Lew..............21........8595619 Foli....................Asia...................Koziorożec......29....... Granini................Angelika.............Baran............26......8621281 Andzia77..............Ania..................Bliźnięta........28......2177361 AlicjaY................Dorota................Waga............32.....1415791 Ta oczekujaca.......Monika................Bliźniak.........26.... 4355248 DIDO 76 .............. Alicja ................Skorpion .......28.... 1055740 Qulaska................Ania ..................Lew.............26.....3915592 AnA.....................Aneta.................baran...........29.....? Georgina80__.........Aneta.................byk..............25.....5773063 sabra.................ada..........baran...............26..........1510226 Iskierka nadzieii.....Basia.......Koziorożec.......24...........???? enigmaa................Ania.......rak........................33... beti78.................Beata.................Koziorożec......27....... Iwona 77.............. Iwona ...............Skorpion.........28....... Zabajona..............Sylwia................Bliźnięta.........28.....nie pamiętam

hello dziewczinki:) Zaraz chyba padnę.... własnie podczas mojego odchudzania zjadłam pyszna mleczna ,czekoladkę.. mniam ..mniam ktorą dostałam od klienta :( jestem strasznie zachłonna buuuuuu a potem na Sylwestra bedę wygladała jak słonica a moje boki jak uszy słonicy:P poza tym to bylam na przymiarce mojej sukni i nawet fajnie wyglada ale nie mogę juz nic żreć:P:P:P dzisiaj siłownia i steper godzinę!!!!!!! a na ciązę to raczej sie nie czuję, wręcz przeciwnie ,jestem pełna zycia ,chce mi sie sprzątac ,pracowac i wogole jakas taka zrobilam sie chętna do pracy... nawet mezusiowi poprasowalam kilka bluzek:P co na mnie to swiato narodowe bo niecierpię prasowac:( estelko... jesli mogę zapytac, dlaczego wczesniej nie posłałas męzusia na bad nasienia??? moj gin zasugerował mi to po 2 staranku ..a jak było u Ciebie?:) buziaki:) monik .. gdzie jestes?????

Poczytałam... wszystko wiem :) Tak tylko wpadłam, żebyście nie zapomniały o mnie. Muszę tu częściej pisać... obiecuję, że się postaram (chodź u mnie nic się nie zmienia). Do jutra! ;)

Witam Dziewczątka, Maggiem gratulacje dajesz nam sporo nadziei!!! A ja byłam dziś u ginki, cały dzień czekałam na ból owu bo rano już czułam wyraźnie lewy jajnik i nic a ginka mi pokazuje jajeczko w prawym jajniku ale jeszcze musi ciut podrosnąć jakieś 3 dni. Przepisałą mi luteinę od 16dc 10 dni. Powiedzcie czy jak jest już takie spore jajeczko to może nie pęknąć? Bo już nie wiem jak to jest czy jak nie ma owu to braku jajeczka czy nie tylko??? Powiedzcie proszę :) ❤️

Granini, czesciej się odzywaj pewnie! bo o Tobie zpaomnimy ;-) żarci taki :-) Beti, owulacja jest wtedy, gdy pęcherzyk pieknie rośnie i pięknie pęka. Owszem moze nie pęknąć, ale wtedy jest to zwykle przyczyną jakiś zaburzeń hormonalnych. I zamiast pęknąć, to sie wchałania, albo rośnie dalej i tworzy się torbiel :-( najlepiej po domniemanej owulacji (czyli pęknięciu pęcherzyka) iść na usg, aby upewnić się, że pękł. Ale Twój na pewnie ślicznie urośnie i jeszcze śliczniej pęknie :-) Enigama, czemu nie wysłałam wcześniej męża na badanka...mieliśmy kłopoty finansowe, problemy z męża praca i takie tam...ja chodziłam do gina na abonament z firmy, więc nic za to nie płaciłam. A nie chcieliśmy rozpoczynać badań męża w płatnej klinice, bo nie wiedzieliśmy jak będzie z kasą ( troszkę czarne chmury nad nami wisiały), a poza tym jakby wtedy okazało się że nasionka takie kiepskie, plus te problemy z robotą, które naprawde wykańczały psychicznie mojego mężulka, to bałam się o jego załamanie nerwowe. Poza tym ciągle wierzyłam, że się uda :-) tzn teraz też wierzę, ale wiem, że bez leczenia się nie obejdzie... i powiedzcie mi czy śluz płodny może być objawem jakiejś no nie wiem infekcji?

Miało być \"choć\" :) Ja pod \"obserwacją\" będę od stycznia (jak w sobotę test wyjdzie ... ), więc jeszcze nie wiem za dużo i nie pamiętam nic z rozmów dziewcząt.