Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z innego forum

nie widzialem takich niby inteligetow na zadnym innym forum

Polecane posty

Gość z innego forum

Tu u was sa same snoby i to bez powodu .Nie powiem jest kilka ciekawych ludzi .Cale zycie tego forum to nasmiewanie sie z innych( ktorzy nie sa tak blyskotliwi jak wy ) pozatym mysle ze :a wlasciwie nie chce mi sie z wami gadac

Gość no to zjazd koleś z kafe
:P

Gość z innego forum
A i bardzo chetnie no bo coz mogloby mnie tu inteligetnie poderwac

Gość koleś jak na podryw to forum
pomyliłeś:P

Gość z innego forum
Aniby kogo tu podrywac . No wiesz moze dziewczyny sa spoko ale ci faceci to naprawde cieniasy

Gość a kolega to ciepły
czy może jesteś dziewczyną i kolesi chcesz rwać?

Gość z innego forum
Jestem jaki jestem .

Gość czyli jednak ciepły
"Michał":P

Gość z innego forum
Jak zwal tak zwal .Ale mysle ze na tym forum Michalowi by sie podobalo to jego poziom

Z innego forum. Tak własnie trudno tu czasem swoje zdanie wyrazic... Trudno tu się czasmi z ludxmi dogadać. Pisałam kiedys o swoich przezyciach... szkoda gadać jakie były \"inteligentne\" porady....

Gość a chciałaś porady
czy INTELIGENTNEJ porady?

a chciałaś porady.... nie szukałam porady tylko pisałm o przeżyciach które miały dla mnie wielkie znaczenie a ludzie odzywali sie własnei nie potrezbnie tak jak ty, chcieli coś powiedziec ale nie na temat...

Gość z innego forum
Snurka wiem o czym piszesz .Wlasnie to chcialem powiedziec .Tu sie liczy wlasny czubek nie powiem czego

Wiesz napiszesz o tym co przezyłas a oni ci wmawiaja ze tak nie jest ... to załosne... Bo najgorsze jest to że ja pisałm o czymś strasznym... o chorobie... i dziwiły mnei niektóre reakcje... może te osoby nigdy ciężko nie chorowały ale to nie powód żeby pisać śmiejąc się z czyiś doswiadczeń... Ale i tak tu zaglądam czasem jak się \"przefiltruje\" wypowiedzi widac ze sa tu te zfajni ludzie ;)) których pozdrawiam.

Ten z innego forum ma racie .Na przyklad Ja wyjechalam za granice wiele lat temu i nie bardzo radze sobie z polska pisownia i wlasnie z tego powodu jestem dyskryminowana bo niby glupia i tepa .Nikt o mnie nic nie wie ale obrarzanie mnie to idzie im bardzo gladko

ORION zobacz jak ja pisze. Szybko i wychodzą bzdury... Ileż to razy zarzucano mi ze robię błędy... poco wogóle takie komentarze... Tak jest jak ktoś duzo pisze na kompie... to się nazywa literówka... nawet polskich znaków już nie uzywam...

dajcie spokoj. ktos kto sie czepia pisowni w necie to musi byc MEGA upierdliwy bo ja tez nie yuzywam polskich znkow w necie. w meilu jest tio po prpstu kultura bo nie kazdy program dobrze odkodowuje je i wychodza krzaki wiec nawet calkeim oficjalne jakies wysylam bez polskich znakowi kazdy to rozumie a co do pomylek to ja ciagle robie przestaiweernia liter itd. wiec tym sie nie ma co martwic bo to jacys dziwcy zwykle maja pretensje ktorzy sie musza MUSZA do czegos przyczepic :)

Wyjechalam za granice jako dziecko .To forum mialo mi pomuc w zdobywaniu doswiadczenia w pisaniu . A tu co same obelgi Dziekuje wam ze mnie rozumiecie

Gość gygygygygygygy
tu jest beznadzieja, sprobuj rozwiazac problem, nikt nie rozumie, nikt nie wczuwa sie w faktyczna sytuacje drugiego, tylko zwyzywac, dowartosciowac swoje marne ego na wirtualnym forum, gdzie nikt nie wie w rzeczywistosci, jakie komplesy wyzywaja sie na innych :)

popaprancy.....filozofuja, filozofują, głupie dupy.. nic na temat nie maja do powoedzenia a pierdolą...masakra a ci co wytykaja orty muszą miec baaardzo ZRYTE CZAMBO.. WCHODZE TU JAK CHCE SIE NP. DOWIEDZIEC CZEGOS O PIELEEGNACJI SKORY ITP ...czasem sie zasiedze..... Ale jak juz sie zaczyna pierdolenie to mi sie odechciewa..a co najlepsze siedzą tu ci sami filozofowie ktorych nie bede wymieniec. a jeden mądrzejszy od derugiego....

Gość a powiedz
z jakiego forum jestes bo ja tu juz nie moge i chce zmienic

Gość z innego forum
jestem z forum www.przedszkolaki.pl/forum

Gość coś jest nie tak
z powyższym adresem,nie moge tam wejść. można poprosić jeszcze raz?

Gość zinnego forum
Ten idiota sie podszywa . Ja to prawdziwy ja i nie powiem z jakiego forum bo to bardzo fajne jest forum i nie pozwole zeby ci debile tam sie znalezli .Mowie wam dziewczyny nie gadajcie z tymi idiotami jestescie ponadto

Gość coś jest nie tak
no właśnie, chciałam być ponadto i poznać jakieś inne forum ale skoro nam nie podasz adresu... szkoda pozdrawiam i zapewniam, że szczeniakami i ich pustymi odpowiedziami nigdy sie nie przejmowałam. trzeba ich zrozumieć, trzeba gdzieś wyładować frustrację wieku młodzieńczego. lepiej, że robią to tutaj niż mieliby łamać drzewa w parku albo pluć pestkami słonecznika na jakiejś klatce. przyjdzie czas to dorosną i zatęsknią za rozmowami na wyzszym poziomie

Gość no nie da sie przykro mi
To forum inspiruje ale tylko na poczatku.Potem znajdzie sie ktos,kto zmiesza cie z blotem,bo tu saprzewaznie ludzie zawistni,zdesperowani i zlosliwi. Ja bywam tu juz bardzo rzadko,mam dsyc chamstwa,prostactwa i anonimych glupkow.Bywam teraz w "gronie".

Gość zinnego forum
I ja sie z toba zgadzam i pozdrawiam cie serdecznie

Gość z innego forum
Zmykam do siebie pozdrawiam .Pan z innego forum