Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTASKA____

SMSY MĘŻA

Polecane posty

Gość SMUTASKA____

wczoraj odkryłam w komórce męża, ze wysyła smsy do jakiejś Pani poznanej w sms-owych randkach. I dzwonią teę do siebie. Nie wiem jak zareagowac? Zrobic awanture, przmilczec?

Musisz dobrze to rozegrać, bo może byc zły że przeglądałas jego kom.I odwróci kota ogonem :P

Kurde,awanturę to ja bym zrobiła,ale mam temperament Włoszki.Jak długo jesteście małżeństwem?

Gość SMUTASKA____
20 lat..ale ostanio niezbyt nam sie układa

Gość mgiełka poranna
wiecie ja sie zastanowiam na jednym czy warto przegladac komorke czy poczte meza/ partnera/chlopaka mowia ze jak sie szuka to sie zawsze znajdzie

Gość Megi24
wez jej nr z jego komorki i sobie z nia porozmawiaj z innego telefonu

Kurde napewno nie przemilczec :> Może zapytaj go np.\"mam wrazenie, ze kogos poznałes..\" czy cos w tym stylu- zobacz jak zareaguje :P

Dowiedz sie jak ma na imie a potem powiedz mu, ze \"jakaś kobieta dzwoniła na stacjinarny o takim imieniu w ważnej sprawie.bo nie mogła sie dodzwnić na kom\".A potem zapytaj kto to?jakoś bedzie sie tłumaczył,wyczujesz czy mówi prawde czy sie miesza... Nawet jesli ona nie ma stacjonarnego,to zadzwnic może każdy...i Ty sie nie wydasz i może coś sie wyjaśni.

Gość Megi24
ALTA swietny pomysl POPIERAM!!!

Gość SMUTASKA____
WCZORAJ NIE SPAŁAM CAŁĄ NOC..zapenia mnie , że tylko mnie kocha...i nie mógłby byc z inną kobieta..ale chyba mu nie wierze...

Gość Megi24
Smutaska posluchaj rady ALTY

Gość SMUTASKA____
nie mamy stacjonarnego telefonu :-(((

Gość Megi24
Nie drecz sie ja sie tez niejedna noc tak dreczylam to meka nie warto sprawdz to i wyjasnij z nim zobaczysz jak sie bedzie tlumaczyl z tego i sama wyciagniesz wnioski z jego zachowania

Gość Megi24
a Ty masz komorke swoja???

Gość SMUTASKA____
tak mam...zastanawiałam sie czy nie przdzwonic do niej z automatu

Gość Megi24
automat to tez dobry pomysl ale wiesz co mysle ze musisz zagryzc zeby ze tak powiem i zadzwon do niej i sprobuj sie czegos dowiedziec nie naskakuj od razu wiem ze to nie latwe ale jak dobrze pomyslisz to dasz rade

Gość Megi24
sprobuj sie dowiedziec przede wszystkim skad ona jest i jak ma na imie

Gość ona----------
zrob tak jak radziła Alta to dosc ciekawe pomysl i napsiz co zrobil... wtedy moze cos sie rozjasni

Gość Megi24
ONA ale oni nie maja stecjonarnego w domu

zadzoń podaj nr.tel.powiedz czy nalezy do niej jesli tak to \"zostala wybrana do losowania jakiejs nagrody\" i niech poda date personalne bo chcesz zobaczyc czy sie zgadzaja :P:P:P

Gość Megi24
kicia swietny pomysl! Smutaska w ten sposob jesli dobrze pojdzie dowiesz sioe moze nie wszystkiego ale chociaz skad ona jest

Tylko po co? Po co dowiadywać się, skąd jest i jak ma na imię? Czy to coś zmieni? Ktoś tu już napisał, że jak się szpera, to się znajdzie. Jasne, że on nie jest wobec Smutaski w porządku, ale po co ona przegląda rzeczy męża? I co mu teraz powie? Wiem wszystko, bo cię szpieguję? Bo zaglądam do twoich wiadomości?

Gość a co dokładnie było
w treści tych smsów?

Gość PODOBNIE
Kiedyś mój mąż zostawił tel w domu i wyszedł gdzieś na godz. I niestety (stety) wpadł mi w ręce..Ja go sobie obejrzałam, przeczytałam.. wszystko.., wszystkie sms-y.. z jakąś znajomą z gg.. Nie było ich dużo, ale...całą mnie roztrzęsły... Także jak wrócił do domu, trzymałam jego tel w ręcę, jak wszedł mówię," zapomniałes tel" , ON "acha", a ja " czytałam, wszystko czytałam, kim jest ta .....Czy masz mi coś do powiedzenia..???" On gadał, dużo gadał.. prawie do rana, dowiedziałam się wszystkiego, wzięłam go na widelec.. Nie widzieli sie, ani nie gadali przez tel, były same sms- y. Ale mnie wkurzyły, w pierwszym odruchu to kazałam mu sie spakować.. Wzięłam też jej nr, mam do tej pory.. tez miałam dzwonić, ale szkoda mi było fatygi, nieraz mówię do niego,"jak masz zły humor to udostępnię Ci nr tel tej pani.. to się wyżyjesz...!!!! Rusza go to niesamowicie..!!!

Gość SMUTASKA____
na razie chyba soboe odpuszcże..poczekam jakiebędą dalsze smsy...iem , że to nie w porzadku zagladać w czyjeś rzeczy..i nigdy tego nie robiłam do wczoraj...

Gość nieufna
moj chlopak kiedys mial pod :kolega: wpisana kolezanke,cos mnie tknelo i zapisalam sobie ten nr, z telefonu kolezanki zadzwonilam tam, zszokowalo mnie torche jak odebrala dziewczyna, wymyslajac jakies imie spytalam sie czy dodzwpnilam sie do swojej kolezanki, po czym ona powiedziala swoje imie i skad jst, okazalo sie ze jest dziewczyna z mojego miasta.Bylam tak roztrzesiona ze nie spalam cala noc, rano zrobilam awanture, kazalam mu zabierac wszytskie swoje rzeczy ode mnie, oczywiskie byl placz i blaganie, tlumaczenie.podobno poznal ja w barze ,wzial nr dla kolegi, ale od tamtej pory moje zaufanie jest bardzo male. ... zawsze nam sie dobrze ukladalo, byl kochnay i oddany,pomimo ze teraz sie bardzo stara wszytko odbudowac ,ja dalej nie moge sie przekonac

Gość PODOBNIE
Mój mąż miał ten nr zapisany jako Ni tzn. nieznajoma, ale już dalej nie dopisał, ponieważ od razu był się domysliła.....

Gość Anna32_
do PODOBNIE Skoro się nie widzieli i nawet nie rozmawiali ze sobą , to może to jakaś drobnostka i warto porozmawiać o tym z mężem. Może nie jest tak jak myślisz. Zaputaj go o to, zresztą chyba rozmawialiście długo o tym. Myślę, że należy dać mu szansę...

Ja bym tak nie wieżyła mężowi.Byłam kochanką.On miał mój nr, jemu tez kazała się spakowac, jej tez powiedział,ze nie widział sie ze mną a było inaczej.ona też nie zadzwoniła do mnie. on niby spokorniał ale nadal wydzwaniał z nowego tel. i błagał o spotkanie.3lata i nadal błaga.