Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASKAA

Jak ZRobić sobie tyłeczek LOPEZ?

Polecane posty

Gość KASKAA

MOze macie jakies sprawdzone ćwiczenia diete zeby upodobnic płaski tyłek do LOPEZ????(choc moda juz minela na wystajace tyłki) ale ja mam naprawde kiepski wiec prosze kobitki podzielcie sie !!!:)

Gość nie wydaje mi sie aby moda
na wytajace tyłki mineła poniewaz własnie wystajace tyłki sa bardzo kobiece i o wiele bardziej seksowne niz płaskodupie:-otez jest ciekawa jak mozna uzyskac taki tyłeczek jaki ma Lopez;)

Gość ....sssssss........
wszczepić silikon pod skórę, plus ćwiczenia kilka godzin dziennie, plus ostar dieta non stop...nie wiem czy warto...

Gość KASKAA
hej,ale nparwde mi zależy na tym wiec podzielcie sie radami.konkrtetnym cwiczeniami

Gość Miodziaq19
moda na plaski tylek czy okragly? O matko? czy na wszystko musi byc jakas moda? W jednym sezonie musze miec plaski a w nastepnym okragly bo tak gdzies pisze?? Jak bedzie moda na polamane paznokcie to mi napiszcie bo wlasnie mi sie zlamal i nie wiem co robic... czy zostawic czy spilowac:]

Gość keszcze
poprzedniczko jest napisane nie pisze:)

Gość witulka
musisz zaczac wiecej jesc i chodzic po schodach;))

Gość przecież Lopez
ma ogromny tyłek a fuuj. W jakiejś gazecie było jej zdjęcie, a pod spodem napis d... jak szalupa

Gość do keszcze
Jedna i druga forma są poprawne już od około 10-ciu lat. Ludzie czy nie jesteście w stanie tego zapamiętać?

Gość dziewczyna 18
hehehe jak nie ma sie czego czepic to zawsze mozna sie czepic gramatyki.... lool... moda moda ale chyba najwazniejsze zebysmy czuly sie dobrze we wlasnym ciele

Gość MAdzińska
nie gadajcie, lopezka ma fajną dupę :) wątpię w to, ze ma silikony, ale nic nigdy nie wiadomo...ćwiczenia, ćwiczenia!

Gość fajną dupę
? boze przeciez to jest tłusty, ohydny zad, a nie fajna dupa chyba pociełabym się, gdybym miałą takie wstrętne, wielkie dupsko

Gość MAdzińska
tłusty?? pogięło cię?? :(

Gość MAdzińska
tłusty?? pogięło cię?? :(

Gość anty zazdrosc
a jakos wiekszosc facetow kocha ja wlasnie za ten tylek :) oj dziewczyny co to zazdrosc z wami robi... przypomnijmy sobie kto byl uznany za najseksowniejszy tylek ... czyz nie byla to jennifer lopez? :):)

Gość anty zazdrosc
a jakos wiekszosc facetow kocha ja wlasnie za ten tylek :) oj dziewczyny co to zazdrosc z wami robi... przypomnijmy sobie kto byl uznany za najseksowniejszy tylek ... czyz nie byla to jennifer lopez? :):)

Gość anty zazdrosc

Gość o boże jaka zazdrość
czy to, że gdzieś tam, ktoś tam uznaje tyłek Lopez za piękny czy najseksowniejszy to ma oznaczać automatycznie, że i mnie ma się ten tyłek wydawać najpiękniejszy na świecie? dziewczyno, zastanów się co piszesz

Gość dlaczego u mnie nie ma
4 wypowiedzi pod tym topikiem? wyświetla się tylko 13, a obok tytułu topiku jest liczba 17

Gość dziewczyna 18
ej no laski, kazdy lubi cos innego. jennifer przeciez jest rowniez tancerka i sadze ze to wlasnie przez treningi ma taki tylek

Gość sama skończ
i zmień ten kretyński nick - kolejna dociekliwa agentka

Jennifer Lopez bardzo schudla, ale tylek ma nadal jaki ma, bo nie jest jej. Wiem to poznalam kogos, kto z nia pracowal przy produkcji jednego z jej teledyskow. Z tego co slyszalam, nie jest ona osoba godna nasladowania pod zadnym wzgledem. A swoj nick mardzo lubie, szkoda, ze Ty nie masz zadnego, pozdrawiam:)

Gość lepiej wcale nie mieć nicka
niż tak kretyński jak twój:P

Gość stokrotka rosła polna
Kolejna dociekliwa agentko , skąd jest Twój nick , co to za cytat?

Gość naprawdę podoba wam się
to wielkie pupsko? okropność

Gość do kolejnej dociekliwej agentk
i równa baba z Ciebie, nie dałaś się wyprowadzić z równowagi:) to powyżej i krytyka Twojego nicka to cały czas ja, pozdrawiam Ciebie serdecznie:)