Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASKAA

Jak ZRobić sobie tyłeczek LOPEZ?

Polecane posty

Gość 6687
eeee ja mam taki tylek jak Lopez tzn. odstajacy :( dla mnie to zmora

Gość Martita21
Po co Ci taki wielki tylek jak J.Lo?? z calym szacunkiem do jej osoby ale on naprawde nie jest ladny wrecz przeciwnie....to media tak naglosnily jej pupcie ze jest taka sexi itp.. ale..... bez przesady, fuuuuu. Lopez co prawda ladniutka jest na twarzy ale nie w pupie.....

Gość Beatorek
ja sobie wyrobiłam tyłek jak lopez. Miałam płaski, teraz mam super sexy kształtny i lekko odstający:P Jest pełno ćwiczeń na tyłek. Mi te ćwiczenia uratowały ass, czyniac je naprawdę cudownymi: http://www.fit.pl/cwiczeniadlaciebie/sposob_na_ladne_posladki,21,20,20,997,1032,0,0,0.html polecam!! Kiss:)

Gość nawet lekarz nie jest
gdyby mięsnie wyrabiały takie tyłki to laski by cycków nie powiększały tylko ćwiczeniami poiększały - przecież to to samo.. a tak nie jest. ja zreszta pamiętam jakiś wywiad z nią w którym mówiła o operacji posladków i policzków więc chyba to oczywiste

Gość lopezkaaaaaaa
Ja na szczescie urodziłam sie z idealnym tyłeczkiem. Mężczyzni mowia zgodnie ze nie widzieli ładniejszego. Ale pomimo to polecam cwiczenia. np: klękamy na kolanka, opieramy się rękoma przed siebie na ziemii, wypychamy noge za siebie i unosimy nogę wysoko do góry, potem drugą, same poczujecie ze pupa sie napina, powtorzen 50 x 5. Najlepiej codziennie.

Gość to szkoda
Pieprzycie głupoty. Lopez ma taki tyłek bo jest z pochodzenia latynoską. Latynoski są z natury raczej niskie i przysadziste. Szybko i łatwo tyją i starzeją się a właśnie te kobiece kształty Jennifer to nie zasługa operacji tylko właśnie pochodzenia i genów. Naprawde jesteście aż tak tępe czy tylko udajecie ? Co do zachwytów nad tyłeczkiem Jennifer to zrozumcie wreszcie że faceci dzielą się na tych dla których najważniejszy jest biust, na tych dla których od biustu ważniejsza jest ładna pupa (nie ważne czy mała, jędra czy obfita i okrągła) są po prostu amatorami pup i te bardziej działają na nich od ładnych nóg, długich zadbanych włosów czy pięknych rysów twarzy. Każdy facet ma po prostu swój fetysz, dla jednego to będą piersi, dla drugiego pupa, dla innego piękne zadbane dłonie lub stopy itd itp.

Gość georgie
A jak spłaszczyć pupę? Moja nie jest duża, bo jestem raczej drobnej budowy, ale wystająca za bardzo (zwłaszcza że w tali jestem płaska), chociaż mój mąż i poprzedni partner mówili, że ładna i ich kręci. Trochę tłuszczyku mam, nie powiem, i chętnie bym się go pozbyła, ale czy te ćwiczenia nie uwydatnią mi pupy jeszcze bardziej?