Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozta pliss

DZiwnie bardzo sie czuję.Nie wiem co jest i co robić.Pomozcie

Polecane posty

Gość pomozta pliss

Otoz tak od paru godzin czuje taką jakąś słabość...Nie jestem blada czy coś ale....i najbardziej odczuwalne jest to w nogach....od czego to moze byc? nigdy tak nie mialam , nie mam tez zadnych wad serca itp.... czy moze to byc spowodowane niskim cisnieniem? dodam tez ze wczoraj mialam ostatni dzien okresu.ale nie byl on jakos tak obfity bardzo. Ostatnio wypadają mi dość duzo włosy.... Mam 16 lat Pliss niech ktos odpisze bo nie wiem co robić!!!!!!!!!!

Gość pomozta pliss
nie nie mam,staram sie normalnie odzywiac.hmm czasem troszke z ad uzo slodyczy...ostatnio cos troszke pobolewa mnie gardło ale nie wiem czy to z tym jest zwiazaene...kurcze do tego to dziwne uczucie w nogach i jakby naczynka krwionosne na dloniach byly bardziej widoczene(choc to moze z nerwow):(

Gość pomozta pliss
up

Gość moze to jakis
stan przed grupą lub silne przeziębienie sie zbliża??? Moze to takze byc jak pisałas od niskiego ciśnienia

Gość pomozta pliss
hmm ale przed jaką grupą? ostatnio mialam jakas infekcje zatok ale ja przeleczylam....kurde ja juz nie wiem:(

Gość pomozta pliss
hmm moze bo od ajkiegos czasu mam dosc mocno nieregularne @....ale wypiłam juz jakis czas temu czarna herbate i nic sie lepiej nie poczulam...

Gość kroooweczka
kurcze,mam tak samo jak ty:-/ i tez mam 16 lat tylko ze mnie jeszcze glowa boli :(

Gość no to idź do lekarza
co za jełopy, na forum szukają porady.

Dziewczyny, spokojnie, ja mam tak dwa razy w miesiacu, takie slabosci. Robilam wszelkie mozliwe badania i wychodzi na to, ze to hormonki. Nawet nie wiemy jaki duzy wplyw maja na nasze funkcjonowanie

Gość pomozta plis
tera po herbatce czuje sie troszke lepiej no ale takie spadki cisnienia mnie niepokoja...a czy z tymi hormonami mozet ak byc po nieobfitym okresie tesz?w dodatku nieregularnym.......

Gość pomozta plis
up it:)