Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszanaaaaaaaaaaaaaaa

antidral

Polecane posty

czy jest skuteczny jako antyprespirant? uzywalam dotychczas LAdy speed stick gel, ale zostawia plamy na ubraniu, mama mnie chce udusic. powiedzcie, uzywacie antidralu, dobry jest, zostawia plamy na ubraniu??? moze polecacie cos innego dobrego... :)

hej! jest swietny! stosuje go jak ide spac,potem rano sie kapciam:) i zaden antyperspirant nie jest juz potrzebny:)

Gość ryjówka
Ja tak samo :) Kiedy go zaczęłam stosować, zrobiłam podstawowy błąd: smarowałam najpierw Antidralem, potem, po kilku minutach zwykłym sztyftem hihihi, wkurzałam się, że nic nie działa! A to trzeba na noc! Chwała Antidralowi- nawet podczas upału (35 stopni) nie miałam śladu potu! Teraz używam go bardzo rzadko, zwykłe dezodoranty wystarczają.

czyli uzywacie go na noc najpierw a potem rano? a jak z plamami????

używasz go na noc, potem rano jak sie myjesz to spłukujesz i jeśli masz taką potrzebe to możesz sie posmarować zwykłym dezodorantem (ale juz nie antidralem). Plam nie ma bo on jest przezroczysty, ale musisz uważać na podrażnienia, tzn. nie stosuj go bezpośrednio po goleniu pach :)

kosztuje cos ok. 12 zl prawda?

Gość ryjówka
Myslałam, że już nigdy nie pozbędę się tego wstrętnego problemu, a tu proszę! :) Nawet po kilku miesiącach stosowania jeszcze nie wierzę, że mam suche pachy! I że mogę zakładać wszystkie bluzki!

Gość zajebist
efekt tez zajebisty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asiorekkk
ok dziewczyny to jeszcze mi powiedzcie: JAK WYTRZYMUJECIE TO CHOLERNE SWĘDZENIE PACH??? kupiłam Antidral zachęcona opiniami, ale juz po pierwszym posmarowaniu myślałam ze oszaleje :[ Pachy swędziały mnie tak, że o kilkunastu minutach męczenia sie i usiłowania zasnąć (posmarowałam na noc) z prędkością światła znalazłam sie w łazience i szorowałam pachy... Od tej pory Antidral stoi na półce a ja omijam go szerokim łukiem...oczywiście antyperspiranty, których używam na codzień nie są zbyt skuteczne, ale już chyba wolę plamy potu niż to okrone swędzenie... Jak sobie z tym radzić???Bo jak was czytam to znowu się zachęciłam, poza tym szkoda trochę wydanej kaski...

Gość Aammaa
Lepszy jest Etiaxil. Trzy dni a póżniej tylko raz w tygodniu można znieść nawet swędzenie.

Gość KEKKKE
na poczatku mi nie pomagal bo stosowalam go na dzien ale potem zaczetam na noc i dziala!!!!!!!!!!!!!!!!jest zajebisty!!!!!!!!!!!!!polecam

Gość gdzie
mozna go kupic? w aptece czy sklepie???

Antidral jest zarabisty, koniec z problemami. A po kilku razach stosowania juz wcale tak nie swedzi tylko trzeba pamietaz zeby smarowac sie nim na noc i tylko tam gdzie sa wloski wtedy juz prawie wcale nie swedzi. A na dzien radze juz nie stosowac zadnego innego antyperspirantu bo pozniej moga wystapic jakis klopoty jak beda zatakane te kanaliki potowe czy jak to sie tam nazywa. po jakims czasie antidral mozna stosowac co 3-4 dni i tez dzial. A jesli chodzi o etiaxil to tez jest skuteczny ale 4 razy drozszy

no ja właśnie tu gdzieś na forum wyczytałam, że on jednak może być niebezpieczny, mogą powstać jakieś guzki, no iwłasnie wczoraj zauważyłam, że mam coś pod paszką...:/ co myślicie ?

Gość kateee
jest dobry,paszki sie nie pocą.Stosuj na noc a rano umyj pachy bo on moze odbarwiac ubrania nieodwracalnie!!!!!

Gość skiciak
mam prawie 14 lat i wrażliwą skórę. Problem z poceniem odziedziczyłam po mamie. Nie nosze ŻADNYCH t-shir'ów ponieważ nawet na luźnych są widpoczne plamy. pozostają mi bluzy a w lecie góra od stroju i na to delikatnie narzucona bluzeczka na ramiączkach. to jest koszmar. golę się. przeczytałam na forum o antidralu. niestety mam BARDZO WRAŻLIWĄ SKÓRĘ. co robić? prosze pomórzcie bo jest rozpaczona! a najgorsze jest to że ja tak lubie fajne ciuszki (i mam ich pełno) a nie mogę ich nosić. KOSZMAR! HEEELP

Gość owsianka
A ja uzywam antidralu juz od roku i zaczelam nie dawno drugie opakowanie(bardzo wydajny!!!) i jestem zadowolona.Za nim zaczelam go uzywac miala tak spocone pachy ze pół bluski mi zalewalo:/.Pierwszy raz użylam go na noc i potem rano sie umylam i tak przez 3 dni ale teraz wiem ze to byl bład stosowanie go przez 3 noce pod rzad.Myslalam sie umre z bolu nie maglam pach podniesc to bylo starszne!!!A poza tym nocki nie przespane z bólu.Wiec zaczelam go stosowac na dzien raz w tyg i po pol godz stosowalam na niego(bez mycia ponownego pach)rexone.Teraz stosuje go jak mi sie przupomni zdaza sie nawet ze raz na 2-3 tygonie a pod paszkami suchutko:)i skorka nie jest juz wcale ale to wcale pieczaca i bolaca.Mi pomógł ale nie wiem czy pomoze wam bo mamy przeciez różne organizmy itd.Życze powodenia w kuracji!!!

Gość do Irenek
mój kolega zafascvynowany efektem u mnie kupił sobie antidral, ale on nie działa na inne miejsca niż pachy.

Gość skiciak
a czy na opakowaniu jest dokładniejak się to stasuje i przeciwwskazania i w ogóle? ile to kosztuje? i czy to się czyta poprostu antidral? czy msm podejść do aptekarki i poprosić o antidral dla bardzo wrażliwej skóry? piszcie!

Witam:) mam sprawdzony specyfik na pot to etiaxil do kupienia w aptece. Jest rewelacyjny. raz na 2 tyg i problem z głowy:)

Gość no tak....
kochanienki ! ale oprócz tych wspaniałych dezodorantów ,to trzeba sie myć ! a tak na marginesie , to bardzo skuteczne te dezodoranty , tylko nie próbujcie na po depilacji😠 🖐️

Gość agata...
Antidral....jest THE BEST!!!!!!!!!!! a najlepsze jest to, ze nic mnie nie swędziało ani nie piekło ...no po prostu jakiś cud :D:D:D polecam go baaardzo!!! ja jestem ogromnie i zadowolona..pozdrwiam

Witam,mam taki sam problem jak wy poce sie od 3 lat... ale wiecie co jakos sie do tego przyzywyczailam, ale chcialabym zeby oczywiscie tego nie bylo zebym czula sie konfortowo w kazdej sytuacji tego mi brakuje, a zbliza sie lato :] i jakos ostatko weszlam na takie forum i przeczytalam o ANTIDROLU... zakupilam go dzisiaj i uzyje go na noc i efekty zobacze jutro trzymajcie kciuki zeby sie udalo.. bo jak nie to lipka... :( pozdro :*

Gość piwonia006
hej, ja dzisiaj kupiłam Antidral ( 13,70zł) ...zobaczymy czy faktycznie jest THE BEST.

Gość _a
etiaxil jest drozszy od antidralu ale ma jedna zalete- wystepuje tez w wersji dla delikatnej skory no i poza tym jest tez etiaxil emulsja do dloni i stop, ktorej niektorzy uzywaja i w innych miejscach.

Yo :) właśnie przyszłam do domu...i zaraz bede kladla sie spac wiec zarzuce se ten niby wspanialy preparat i okaze sie czy bedzie na mnie dzialal :P heh mam nadzieje zeeee.... TAK :D pozdroffki :*

Gość anka20
WITAM;)DOWIEDZIALAM SIE O ANTIDRALU PRZYPADKIEM...Z NETA...MECZYLAM SIE Z POCENIEM OK 2LAT ...GDY BYLO ZIMNO ,GDY SIE BALAM .GDY SIE STRESOWALAM(NAJBARDZIEJ W SZKOLE TAK MIALAM ZE MNIE POPROSTU ZALEWALO)WIEC WIEM CO CZUJECIE I JAKIE TO NIE PRZYJEMNEE..;((TYLKO CZARNE BLUZKI LUB BIALE....BO WTEDY TAK NIEWIDAC POTU....A TERAZ WRESZCIE BEDE KUPOWAC TO CO MI SIE NAPRAWDE PODOBA A NIEBEDE PATRZEC TYLKO NA KOLOR I MATERIAL.. POLECAM WAM Z CALEGP SERDUCHA ANTIDRAL BO NAPRAWDE DZIALA....A KOSZTUJE GORSZE(OK 13ZL)GDY SIE O NIM DOWIEDZIALAM TO ZARAZ POJECHALAM DO APTEKI ...I STOSUJE GO OD TYGODNIA I WCALE SIE NIE POCEEEE!!!!!!!POLECAM NAPRAWDE!!!!!!3MAJCIE SIE I POWODZENIA ZYCZE;)ALE UWIERZCIE MI ANTIDRAL JEST ZAJEBISTY!!!!!!!! BUZKA DLA WAS MLAAA;* _POZDROWIONKA Anka;)

Gość MalCIaa
Mam 13 lat i mam ten sam problem co reszta, ale naprawdę okropnie się pocę, nie wiem czy można go używać w tak młodym wieku, ale żadne perspiranty mi nie pomagają! Proszę o odpowiedź !