Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietkaaaa

miłość francuska a prezerwatywa - ryzyko?

Polecane posty

Gość kobietkaaaa

zastanawiam się czy miłość francuska przed założeniem kondomka to jakieś ryzyko? tzn. czy jest możliwość naniesienia odrobiny męskiej wydzieliny z plemniczkami na nasadę penisa (a potem do wnętrza kobiety)? (a jeśli to możliwe..to jak sobie z tym radzicie?) zależy mi na bezpieczeństwie.. ale trudno rezygnować ze wszystkich przyjemności..tylko jak to pogodzić

Gość dobre bardzo dobre
:D az mi poprawilas humor w ten nie zaciekawie zapowaidajacy sie dzien:) ahhh..kobietko...o ile ja wiem nie ma takije mozliwosci...przeciesz wtedy penis ma kontakt z ustami a nie z pochwa..:D wiec ni em atakiej mozliwosci;]

Gość kobietkaaaa
napisałam "przed założeniem kondomka".. czyli przed pełnym stosunkiem..

Gość diabelski aniolek
a ja wogole nie czaje o co ci chodzi kobito :O:O:O:O

Gość kobietkaaaa
w takim razie pozostaje mi czekać na odpowiedź osoby która wie co to jest miłośc francuska, pełne zbliżenie i prezerwatywa.. pewne podstawy naprawdę można sobie wyszukać choćby w wyszkiwarce :0

Gość solidsecurityehh
jakie znowu ryzyko,kochasz go oralnie potem zakładasz gumkę in jazda:p nie ma zadnego ryzyka

Gość rrrrrrrrrrrrrr
co za pierdoła:) zachodzisz w ciaze kochajac sie w konkretnym dniu i najlepeij po pełnym, duzym, soczystym wytrysku:) a nie nagle niewaiadomo skad. dotykajac lewej strony majtek palcem ktorym dotykałas poscieli w ktorej 3 dni temu spał twoj chłopak:) bo takie numery tez tu czytam:) a nie zakaldajac KONDOMKA, to co za roznica czy wczesniej bralas go do buzi czy nie, wydzielina zawsze moze sie tam znalezc, dlategpo kondomki sie zakłada, albo zabezpiecza sie na milion innych sposobow. ale wracajac do pytania, jestem pewna na 100% ze nie zaszłas w zadna ciaze:)

Gość diabelski aniołek
wiem Idiotko co to jest milosc francuska, pelny stosunek i prezerwatywa...ale ze ty nie umiesz sie wyslawiac to juz nie moja wina..nie musze rozumiec ludzi ktorzy pieprza niezrozumiale

Gość kobietkaaaa
mam jeszcze jedno pytanko...moj chlopak kapał sie u mnie w wannie tydzien temu.wczoraj w tej wannie kapalam sie ja...obawiam sie ze jestem w ciązy, bo przeciez moj chlopak mogl się masturbowac plemniki mogly pozostac w wannie..pomocy!!!!

Gość kobietkaaaaa
nie pisałam nic o tym że mogę być w ciąży ani o czyjejkolwiek bieliźnie, poscieli i innych bzdetkach..niektórzy chyba nie mają nic lepszego do roboty niż pisać byle co na forum.. wystarczy pobieznie poczytać o prawidłowym uzytkowaniu prezerwatywy żeby wiedzieć że nawet ręką można nanieść na nią plemniki a wtedy takiego zabezpieczenia równie dobrze mogłoby nie być. ale nie będę tłumaczyć takich oczywistości.. jesli mimo wszystko jest ktoś kto używa takiego zabezpieczenia i ma w tym temacie coś sensowengo do powiedzenia to zapraszam.. bo dla mnie to sprawa dość problematyczna

Gość magdda
w sumie istnieje chyba minimalne ryzyko, 1:1000000, dotykałaś jego "narządu" a potem np. pomagajałaś sobie ręką gdy sie kochaliście, ale to ryzyko jest bardzo bardzo małe, ale jak pokazuje to forum, są na tym świecie rzeczy które nie śniły się filozofom, np ciąza mimo prawidłowo stosowanych tabletek anty....