Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pańcia

Rewelacyjne SKORPIONY!!!

Polecane posty

Gość pańcia

Jeteśmy zaj....i!!! Kto dołacza??

Gość ja oczywiście
Skorpion to najbardziej namiętny ze wszystkich Znaków Zodiaku. Magnetyzm Skorpiona jest tak duży, że nikt nie jest w stanie mu się oprzeć. Pani Skorpion marzy o tajemniczym mężczyźnie o okrytej zasłoną milczenia biografii, który nocą zakradać się będzie do jej sypialni. W łóżku Skorpiony są zachłanne i niepohamowane. Z impetem rzucają się na partnera i wpijają mu się w usta na długie chwile. Chętnie podejmą każdy erotyczny eksperyment. Są wytrawnymi kochankami, całym sobą oddają się rozkoszy bycia we dwoje. Skorpion szóstym zmysłem odgadnie, co podnieca partnera najbardziej i od razu zastosuje tę wiedzę w praktyce. Noc ze Skorpionem trwa bardzo długo, nie można więc być w słabej kondycji. itp.itd.

Gość pańcia
jesteśmy inteligentne, dowcipne, wiemy czego chcemy i emanujemy seksem

Gość pańcia
słupszczanko..........więcej optymizmu

Gość kapusta
skorpion to najglupszy znak Osoby takie sa dwulicowe, wredne, mysla ze sa pepkiem swiata i wszystko im sie nalezy, wszystko ma byc tak jak one chca , nie potrafia sluchac krytyki na swoj temat i nie sa osobami ktorym mozna ufac - prawda sprawdzona z zycia wzieta chociaz zaloze sie ze istnieja tez wyjatki i mam cicha nadzieje ze nie wszystkie skorpiony takie sa ......

Gość pańcia
kapusta.... lepiej nie być naszym wrogiem

Gość green eyes
kocham takiego jednego skorpiona...szaleje za nim.....jest cudowny...troche złośliwy, ale taki wrażliwy romantyczny i męski zarazem że nie moge..........

Gość green eyes
to prawda lepiej nie być ich wrogiem bo marne szanse na jakiekolwiek (prze)życie :o

O, nie! Zadnych wiecej skorpionow! :0 Msciwe, egoistyczne, puszczajace sie na boku dranie :P

Gość co ma piernik do wiatraka
a co inne znaki to niby nie dranie i święte, nie puszczające sie????

Gość skorpionik - skorpiony
są wrażliwe i ambitne , dlatego długo pamiętają jezeli ktoś zrobi im coś złego. Dlatego najlepiej być w porządku i wtedy skorpion niegroźny

Gość pańcia
i potrafią przeszyć człowieka na wylot(wrodzona inteligencja). A jesli są dla kogoś przyjacielem to na dobre i na złe!!!

Gość a jak
a jak poznac ze sa prawdziwymi przyjaciółmi???

Gość pańcia
sa prawdziwymi przyjaciółmi. Są wtedy kiedy ich potrzebujesz, pomagaja rozwiązywać problemy, potrafia dotrzymywać tejemnicy, zawsze możesz na nich POLEGAĆ!!! Na razie nic innego nie przychodzi mi do głowy ale prosze o wsparcie!!!

Gość pańcia
pamiętliwe owszem ale jak kochają to na ZABÓJ

Gość a jak
pytam bo sie zastanawiam jak takiego jednego skorpiona nazwać...czy tu juz przyjaciel a może tylko kolega.....

Gość nie lubie skorpionow
jeden z najgorszych - w sumie to najgorszy znak jaki mozna znalesc w horoskopie. Zawziete, glupie, pamietliwe , dwulicowe i wredne jak cholera. Znam chyba z pieciu skorpionow i wszyscy sa tacy sami. Mam nadzieje ze to tylko przypadek i sa jakies normalne na swiecie. Z mojego doswaidczenia wiem ze lepiej trzymac sie od nich z daleka

Gość kocham
nie są tak naiwme jak reszta znaków a skoro dałeś(aś) im sie we zanki to ........

Gość nie lubie skorpionow
im nie trzeba dac sie we znaki bo one to maja juz od gornie zapisane aby uprzykrzac zycie innym

Gość iman
wredny znak, szczególnie mściwy, przewrażliwiony na swoim punkcie a najgorzej jak ktoś wejdzie mu na odcisk - potrafią się zemścić baaardzo długo po. Po prostu zemste mają w genach. Bardzo nielubie tego znaku. nie raz zaszedł mi za skóre - nie mówie że takie są wszystkie skorpiony ale chyba większość. "Słodkie żmijki" z jadem. brrrr

Gość a jak
dowalić umieją, złośliwe potrafią być i to bardzo... ale trzeba dostrzec w nich także dobre cechy... czasem je pochwalić!!! :) korona nam od tego nie spadnie a i relacje bedą z nimi lepsze

Gość skorpiony są wredne TYLKO dla
swoich wrogów! pamiętajcie o tym! a takie uogólnianie jest doprawdy infantylne! :o znam bardzo wredne Panny,Wagi, Wodniki a nawet Raki!

Gość poprostu
są cudne!!! A jakie inteligentne....

Gość a jak
poprostu-----> jestes skorpionem ???? :D

Gość poprostu
nie ale moj facet jest. Jest ciepły, czuły, kochający, idealny.....jak dla mnie oczywiście

Co prawda sama jestem z końcówki październikowej Wagi... ale moja córeczka będzie Skorpionem! I dobrze :D Zemstę mają w genach? To tak jak ja i nie uważam tego za wadę :)