Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolacia1234

ktory zel pod prysznic z avonu seneses polecacie?

Polecane posty

Gość jolacia1234

mialam juz FANTASTIC DAY, SUMMER SPLASH I DIVINE TIME i jak narazie najbardziej spodobal mi sie divine time(nie lubie bardzo slodkich zapachow) zastanawiam sie teraz nad MY MOMENT no ale niewiem............

My moment to jest ten lawendowy - fioletowy? Jest SUPER!!!! Choć jeszcze bardziej zajefajny jest lawendowy Lavender z serii Floral Prints

Gość senses
ja najbardziej lubię Summer Splash, bo lubię orzeźwiające owocowe zapachy, fajny jest też mandarynkowy - Re Charge, a w najnowszym katalogu jest już żurawinowo-pomarańczwy:D

Gość kasia81
ja mialam ten zielony i zolty, oba super pachna, pienia sie dobrze, ale jednak bardziej podoba mi sie ten zolty

Gość TAKA JEDNA STUDENTKA
Piszesz ze najbardziej spodobał Ci sie divine time bo nie lubisz słodkich zapachów a własnie divine time jest najsłodszy az dusi bleeh...mi sie włąsnie nie podoba divine time i ten niebieski. my mommnet jest ładny polecam tez pomaranczowy

Gość jolcia12345
no to sprobuje ten my moment

Gość pola104
O widzicie te żele są całkiem fajne.Ładnie pachną i zapach trzyma się na ciałku i są za rozsądną cenę. Najbardziej odpowiadają mi: ten niebieski-morski,pomarańczowy-re charge a naj naj jest żółty-summer splash

mi najbardziej podoba się Get Ready, później Divine Time. jasnozielony i fioletowy - średnio.