Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina20

mam problem pomoze kto???tabletki janine

Polecane posty

Gość ewelina20

hej biore janine do 10 miesiecy wszystko było oki az do tej pory!na poczatku plamiłam bolały mnie piersi ale nie przytyłam mozna nawet powiedziec ze jak zaczełam brac to troszke schudłam moze to tylko przypadek do towarzyszył mi stres przed matura! po ostatnim okresie ktory był bardzo skapy! pojawiły sie pewne objawy ciazy nie wiem czy to jakis zbieg okolicznosc czy jestem w ciazy boimy sie jak cholera! mam twardy brzuch czesciej chodze siusiu!mam zaparcia i boli mnie zoładek ale po chwili przechodzi i juz moge normalnie cos jesc!! za pare dni idziemy do lekarza bo nie mam juz tabletek i dowiemy sie!niech ktos odpisze czy to mozliwe ze jestem w ciazy

Gość miki24
w ciazy raczej nie jestes, chyba ze zapomnialas pigulki badz wymiotowalas a potem kochalas sie bez zabezpieczenia, bralam pigulki 4 lata i przewaznie z 1-2 godzinnym opoznieniem i nigdy zadnych niespodzianek nie mialam choxiaz raz tez mialam podobne objawy -- to tylko twoja psychika tak dziala pod wplywem stresu i tyle nie martw sie :-)

Gość ewelina20
zapomiałam napisać że boli mnie w dole brzuch po lewej stronie!nie wymiotowałm nie miałm biegunki!zawsze biore takletki o czasie zdaza sie sie wezme godzine pozniej ale w koncu dopuszczalen jest 7 godzin:-) pare razy sie zapomnielismy wiec boje sie jeszcze bardziej!! wiem ze dzidzius to szczescie ale milelismy wyjechac na jakis do anglii!a malutka kruszynke chcielismy miec za 3 lata:-) dam znac jak bede po wizycie