Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Gość wisienka 32
Dzieki Wiewióreczka33. Dopiero niedawno odkryłam to forum, ale obiecuje ze zajrze do Was, poniewaz z tego co wyczytałam jestescie OK. Mam nadzieje ze bedziemy sie wspierac w tym niepaleniu. Pozdrawiam ponownie.

A ja naprawdę nie wiem jak sobie dam radę... Czytam was i myślę sobie, że , zresztą sami wiecie, niezłą grupę tworzycie!:)

Gość zlosliwiec
Witam Pozdrawiam serdecznie Wszystkich i życzę miłego dnia :D Wisienka 32 ja również nie pale razem z zona teraz w domu pachnie Bądź tu razem z nami jest łatwiej najgorsze masz już za soba, jeżeli naprawdę pragniesz rzucić palenie to z nami dasz rade trzymam za Ciebie i męża kciuki :D Almaaa tu nie trzeba się zastanawiać dołącz do naszego grona naprawdę jest pięknie nie palić jesteś mile widziana dasz rade :D Wiewióreczko dzielnie się trzymasz jestem dumny z Ciebie jesteś wzorem dla poczadkujacych :D Słoneczko wyjdź wreszcie z zataj chmurki zaświeć tu, bo brakuje tu Ciebie czekamy na Twoje promyczki :D Michalina 7 ja z poczadku przytyłem 10 kg po jakimś tam czasie waga sama wróciła do normy zchudlem 6 kg trzeba trochę czasu i cierpliwości najważniejsze jest to ze nie pale powodzenia :D ika pozdrawiam dziś zaświeciło słonko cały czas padał deszcz grzyby sa ale ludzi jest dużo zawsze wiaderko się nazbiera :D jovik serdecznie pozdrawiam naprawiaj szybciej komputer bo Ciebie tu brak :D

Wróciłam... Będe walczyć !!! Za bardzo kocham swoje życie, zeby się poddac... Mam jeszcze tyle do zrobienia... Bardzo bardzo Was potrzebuje !!!!!!! Moim marzeniem jest spotkać się z Wami w przyszłym roku i tej myśli uczepiłam się jak tonacy brzytwy.....

Gość wiewióreczka33
Witam wszystkich:) Hallo,hallo jest tutaj ktos?? Dzis mam gosci,wiec chyba raczej juz dzis mnie nie bedzie. Trzymajcie za mnie mocno,bo jeden z gosci pali i zawsze przez tą osobe wracałam do nałogu. Jak bedzie tym razem?Zobaczymy:) Pozdrawiam papapa👄 👄

Gość wiewióreczka33
Spotkamy sie słoneczkoo,zobaczysz:) Zmykam juz.... Trzymaj za mnie:) Choc wogole o fajkach nie mysle,boje sie tego spotkania ze znajomymi.Buziaczki....:)

Witam wszystkich jestem córką \"słoneczka\"!!!:) Ciesze sie ze wspieracie moja mame i chcialabym p[owiedziec ze jestem z niej baaaaardzoooooo!!!! dumna!! i wiem ze da rade jezeli tak sobie juz postanowi!! kocham cie mamo i bede trzymala za ciebie mocno kciuki !! kocham cie!!! buziaczki

Gość cudak1000
czesc to moze ja tez sie przylacze . Pale ( palilam) jakies 15 lat, pol zycia wlasciwie:( rzucalam pare razy, oczywiscie z zerowym skutkiem.Sprobuje od dzis, od zaraz.... o sukcesach bede donosic na bierzaca. Juz wiem, ze najgorsze beda wieczory:(

Gość Nian Ryczy
Słoneczko wróciłam! Nie zdążyłam napisać ,ze wyjeżdżam na 3 dni. Później napiszę więcej, bo dopiero przyjechałam. Nie palę,trzymam się dzielnie!Ile tutaj nowych osób!!!Nadrobię zaległości w czytaniu i już jestem z Wami.

Gość zlosliwiec
Tylko słoneczko wyszło z za chmurki i już jaśniej zrobiło się na topiku :D Nie możesz z tad odejść jesteś nam potrzebna pozdrawiam i trzymam dwa wolne kciuki :D cudak 1000 witamy Cie w naszym gronie mile jesteś tu widziana z nami wytrzymasz :D wiewióreczka dasz rade nie potrzebnie się martwisz :D

Gość wiewióreczka33
Goscie nie przyszli!Hmm.nawet dobrze,ale i tak bym nie zapaliła:) Byłam u rodzicow na kawce i oczywiscie dzis mi pod nosem kopcili,ale to mnie nawet nie ruszyło.Wiem,ze kiedys nadejdzie kryzys,ale jak na razie trzymam sie dzielnie. Słonkooo-->fajnie,ze wrociłas do nas:) Ninka-->tez sie ciesze z twojego powrotu:) Zlosliwiec-->super,ze wierzysz w nas tak mocno:)buzka dla ciebie Pozdrawiam wszystkich niewymienionych(jestem myslami cały czas z wami)Duze cmokaski dla wszystkich BP👄 👄 👄

Nie mogę dzisiaj z Wami zostać:/ mam gości,ale pozdrawiam ,myślę i tęsknię za pisaniem do Was!!!!! Słoneczko---> pozdrów córkę i powiedz żeby sprawdziła maila;) Złosliwcu w Twoje ręce oddaję topik!!! Pilnuj owieczek:)

Miałam już dzisiaj nie pisać ale zmotywowały mnie słowa Słoneczka Mojego Kochanego! Niestety, kryzysy te małe i duże są wpisane w nasze życie. Mądrość człowieka polega na tym żeby potrafić z nich wyjść z podniesionym czołem. Jesteśmy tylko ludźmi,wpadki się zdarzają ale jeżeli człowiek ma coś takiego jak Sumienie , to nie jest źle. Moje wyrzuty sumienia pomagaja mi stanąć na nogi. Te wyrzuty to moja prywatna wewnętrzna walka, z której albo wyjdę cało albo polegnę.Wszystkim , szczególnie zaś jednej osobie z promykami życzę ostatecznego zwycięstwa!

Nina---> jeden promyczek dla ciebie, żeby Cie w ten zimny wieczór trochę ogrzał...:D A niech tam----> dla wszystkich po jednym...chytra nie jestem...dla mnie wystarczy... Ninka kochana---> damy rade !!!! zwycięzymy !!!!

Gość wiewióreczka33
Dobranoc wszystkim:) Jutro kolejny dzien BP....Powodzenia wszystkim:) Do jutra 👄 👄 👄

Gość maandarynka
jestem byłam z dzieciakami na wycieczce w górach i stadlinie koni fajnie było można było usiąść na ławeczce i co ?i nic nie zapaliłam ale ciągle mi ich brakuje pozdrawiam wszystkich pa

Gość wisienka 32
Czesc Chce sie tylko przywitac, ale widze ze juz o tej porze z nikim nie pogadam. Trudno. A i nie pale dalej, a najfajniejsze jest to ze juz wcale nie mysle o tych smierdziuchach. Byłam dzisiaj na grzybach, biegałam po górach jak kozica i wcale nie byłam zmeczona ( no i nazbierałam całe wiaderko prawdziwków ) Mój mąż tez sie trzyma i wierze w to iż tym razem sie uda. Kiedys tez juz rzucalismy papierochy ( nie palilismy 4 mies.) a potem nasz syn złamał ręke no i sie zaczęło. Pod szpitalem wypalilismy po 1 przez ten stres, a potem to juz poszło. Więc przestrzegam wszystkich którzy myslą ze jak zapalą jednego to sie nic nie stanie. Albo sie pali ( nieważne czy 1 szt. czy całą paczke ) albo sie nie pali wcale. Bo nie sztuką jest ograniczyc, sztuką jest rzucic i niewracac do tego. Ale sie rozpisałam, no dobra nie bede juz przynudzac. Pozdrawiam wszystkich.

Ależ tu się ruch zrobił !!! :D pare dni przerwy i już nie nadrobie czytania... jestem jednak cały czas myślami z Wami. Pozdrawiam wszystkich:) Buziaczki 👄

Hej!! kKlikam z pracy poza oczami szefa ;-), więc bardo sie streszczę. Pozdrawiam Was bardzo. Złośliwcze-- jeżeli uważasz, że trzeba uważać na to, co sie pisze, to sie mylisz........trzeba uważać na to, co sie robi :-P Twoje słowa tu to jak balsam.....więc..pisz, pisz, pisz.....Całusy dla wszystkich....niedługo zacznę 10 m-c BP. Widzicie, jak mi rośnie klata z dumy?????????????????????👄

No a gdzie Wy???? Tyle nowych twarzy,a ja dzisiaj nie mogłam naszego wątku znaleźć... Tłumaczę sobie to tym,że nikt nie pali i nie potrzebuje wsparcia:D I bardzo dobrze!!! trzymajcie się moi mili :)

Gość wiewióreczka33
Hej kochani!!! Własnie pół godzinki temu wrociłam z pracy. Zjadłam szybko obiadek no i jestem tu aby sie przywitac z wami wszystkimi.11 dzien BP. Nawet nie wiecie jak sie ciesze,ze znalazłam ten topik,bo tak normalnie to bym nie rzuciła jeszcze nałogu. Czuje sie super(obecnie strasznie przeziebiona):)ale ogolnie SUPEROWO👄 👄 👄 Ide odpoczac,bede za jakies 2H. Piszcie jak sie czujecie BP...Prosze aby kazdy napisał ile juz jest dni jak nie pali:) Pozdrawiam:):)

Dziś nie zamieszam :) 16 dzień bez faji. Zsyp w bloku Smierdzi niemożliwie. Nie wiem, czy zawsze, czy dopiero teraz poczułam. Nadal latam za dziewczynami wąchać dym :) 👄 dla wszystkich.

Gość wiewióreczka33
Kobieta33-->ja od nich uciekam,bo tak cuchną,ze niemozliwe. Sama tez tak kiedys cuchnełam hehehe...ale to przeszłosc:) Dam rade wierze w siebie,a jak ja wierze w siebie to jest cud:) Pozdrawiam:) Słoneczko,Ninka,Złosliwiec,Jovik,ika,maandarynka,wisienka32,cosmic, zuzka33 i wszyscy inni gdzie wy jestescie??Odzywajcie sie,bo ciezko bez was:)

Gość zlosliwiec
Wiewióreczko 33 z poczadku mojego nie palenia wogule mi nie przeszkadzał zapach papierosa dopiero około roku nie palenia zaczął mi pet śmierdzieć i jak sobie przypomnę ze ja tak śmierdziałem petem to nabieram takiego wstrętu ze mowie sobie nigdy więcej 11 dni to bardzo dużo już najgorsze masz za soba wierze ze wytrzymasz do końca bądź ostrożna i nie daj się skusić ja już mam to za soba czego Tobie życzę :D

Gość zlosliwiec
Pozdrawiam Wszystkich BP :D:D:D Słoneczko wyjdź z zataj chmurki i podgrzej tu atmosferę na tym topiku bo jakoś tu smutno :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się