Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

Zlosliwiec--->witaj!!! My nie robimy sobie krzywdy,bo kto sie czubi ten sie lubi:) Prawda S艂oneczkooo?????? Przypominam jej na wypadek,gdyby chcia艂a siegnac po peta!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zlosliwiec
Wy dwie jeste艣cie jak siostry jedna druga pilnuje :D

Udost臋pnij ten post

HMM nie wysz艂o!!!buuu , to jeszczek raz... Pozdrawia艂am sta艂ych bywalc贸w;-))))) Sloneczko, Wiewi贸reczko33, zlosliwcu, cometo, voytass i inni pachn膮cy ;-))))-- Mi艂ego Dzioneczka BP 偶yczem wszystkim;-))) Musiczk膮 sie upajam w pracce i my艣l臋 o kursie towarzyskiego ta艅ca, ju偶 wst臋pnie sie zapisa艂am!!!!;-)))) Dzi臋ki zaoszcz臋dzeniu na rzuceniu fajek zrealizuj臋 swoje marzonko;-))) Powtarzam sobie tak膮 mantr臋;-)))) Pozdr贸fki dla Was Wszystkich z Paczki Nie-Palaczki;-))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
wiewi贸reczka 33 jak zdr贸weczko widze ze jest poprawa :D ok. cos nie wida膰 s艂onka:D chyba skry艂o si臋 za chmurka :D

Udost臋pnij ten post

Jewel75---> ta艅cz, 艣piewaj, spe艂niaj swoje marzenia, mo偶esz tez krzycze膰 i ryczec jak my wszyscy tutaj...tylko nie pal !!!!!...ani jednego...zadnego cudzesa przy drinku...bo nie b臋dziesz pachnia艂a :P pozdrawiam cieplutko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
hello , kochani ! Widze,ze pare osob tesknilo za mna :). Nie bywam czesto , bo jestem jak to mowia zalatana ,Ale w wolnych chwilach czytam was namietnie.Nowych bywalcow duzo ! Bardzo mnie to cieszy,ze wiecej tych , ktorzy chca rzucic to smierdzace swinstwo. Dziewczyny nie kloccie sie prosze! Pozdrwiam wszystkich serdecznie

Udost臋pnij ten post

Z艂o艣liwcze drogi ju偶 mi Wiewi贸rka za艂atwi艂a kolejny ca艂odobowy dy偶ur hahahaha...wiec jestem a偶 padn臋....Dzieki Rudzielcu kochany

Udost臋pnij ten post

Zlosliwec--->nie czuje sie jeszcze najlepiej,ale tez i nienajgorzej. Moge juz siedziec przed kompem i wiecej sie udzielac:) Nie ma jak byc zdrowym:) Nudno w domu na chorobowym,corcia w szkole,obiad podszykowany,mieszkanie posprzatane,poprane,poprasowane,wiec mam luzik!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
mozesz u mnie troszke posprzatac , chcesz ??? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia/
no , moze nie posprzatac , bo to jest ok ale poprasowac .Nie cierpie tego .!

Udost臋pnij ten post

Kinia/---my sie nie k艂贸cimy,no cos ty :) JAWEL75--->walcz dalej,a co najwazniejsze spe艂nij swoje marzenia,s膮 one piekne i dobre dla twojego zdrowia:) S艂oneczkooo--->a ty juz przestan ca艂owac tego Zlosliwca,bo ci sie oberwie.Hahahaha.... Zlosliwiec--->jestes naprawde wspania艂ym cz艂owiekiem.Nie bede cie ca艂owac,bo wiesz nie chce pozbyc sie kity:)馃憚 to juz ostatni:)

Udost臋pnij ten post

Kinia/--->dzieki,ale ja teraz musze odpoczywac wiesz.Jestem bardzo chora,teraz to wolno mi tylko przed kompe siedziec i pe艂nic dyzur na topiku:)hehehehe.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia /
to dobrze ,ze sie nie klocicie ..juz ! Chodzilo mi o mala scysje z Magda:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia /
no coz..fura prasowania poczeka , na moje dziecie.

Udost臋pnij ten post

Wiewi贸rka no co Ty...Z艂o艣liwiec wsp贸lny jest...hihihihih...Tylko jak On to wytrzymuje...no te moje buziaki...nie stracisz kity...spoko..ca艂uj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia /
Rudzielcu , nie badz wredna ! Nie znosze prasowania , wole okna myc, podlogi itd. A moje dzieci lubi , wiec nie jest zle. A za mna nic nie chodzi.Daje rade ale 1 kg przytylam.Chyba nie jest tak zle jak na 34 dni bez fajki , co ? Tyle,ze po roku przybedzie mi ok. 10 kg.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia /
jewel -dzieki za muzyczke!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia /
ale malpa z Ciebie !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zlosliwiec
Slonkooo a jak nie b臋d臋 pali艂 10 lat to 300 kg okej