wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Zlosliwiec--->witaj!!! My nie robimy sobie krzywdy,bo kto sie czubi ten sie lubi:) Prawda Słoneczkooo?????? Przypominam jej na wypadek,gdyby chciała siegnac po peta!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 :P :P :P :P :P :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 Wy dwie jesteście jak siostry jedna druga pilnuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Zlosliwiec--->musimy sie pilnowac,bo nam naprawde zalezy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Wrrrrrrrr....nie wyszło!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 4, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 JAWEL75--->dlaczego nic nie napisałas??? Dzis ze Słoneczkiem pełnimy całodobowy dyzur:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 4, 2006 HMM nie wyszło!!!buuu , to jeszczek raz... Pozdrawiałam stałych bywalców;-))))) Sloneczko, Wiewióreczko33, zlosliwcu, cometo, voytass i inni pachnący ;-))))-- Miłego Dzioneczka BP życzem wszystkim;-))) Musiczką sie upajam w pracce i myślę o kursie towarzyskiego tańca, już wstępnie sie zapisałam!!!!;-)))) Dzięki zaoszczędzeniu na rzuceniu fajek zrealizuję swoje marzonko;-))) Powtarzam sobie taką mantrę;-)))) Pozdrófki dla Was Wszystkich z Paczki Nie-Palaczki;-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 4, 2006 teraz wyszło , hihi, sorki...;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 wiewióreczka 33 jak zdróweczko widze ze jest poprawa :D ok. cos nie widać słonka:D chyba skryło się za chmurka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Jewel75---> tańcz, śpiewaj, spełniaj swoje marzenia, możesz tez krzyczeć i ryczec jak my wszyscy tutaj...tylko nie pal !!!!!...ani jednego...zadnego cudzesa przy drinku...bo nie będziesz pachniała :P pozdrawiam cieplutko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 4, 2006 hello , kochani ! Widze,ze pare osob tesknilo za mna :). Nie bywam czesto , bo jestem jak to mowia zalatana ,Ale w wolnych chwilach czytam was namietnie.Nowych bywalcow duzo ! Bardzo mnie to cieszy,ze wiecej tych , ktorzy chca rzucic to smierdzace swinstwo. Dziewczyny nie kloccie sie prosze! Pozdrwiam wszystkich serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Złośliwcze drogi już mi Wiewiórka załatwiła kolejny całodobowy dyżur hahahaha...wiec jestem aż padnę....Dzieki Rudzielcu kochany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Zlosliwec--->nie czuje sie jeszcze najlepiej,ale tez i nienajgorzej. Moge juz siedziec przed kompem i wiecej sie udzielac:) Nie ma jak byc zdrowym:) Nudno w domu na chorobowym,corcia w szkole,obiad podszykowany,mieszkanie posprzatane,poprane,poprasowane,wiec mam luzik!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 4, 2006 mozesz u mnie troszke posprzatac , chcesz ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 4, 2006 no , moze nie posprzatac , bo to jest ok ale poprasowac .Nie cierpie tego .! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia/---my sie nie kłócimy,no cos ty :) JAWEL75--->walcz dalej,a co najwazniejsze spełnij swoje marzenia,są one piekne i dobre dla twojego zdrowia:) Słoneczkooo--->a ty juz przestan całowac tego Zlosliwca,bo ci sie oberwie.Hahahaha.... Zlosliwiec--->jestes naprawde wspaniałym człowiekiem.Nie bede cie całowac,bo wiesz nie chce pozbyc sie kity:) to juz ostatni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia/--->dzieki,ale ja teraz musze odpoczywac wiesz.Jestem bardzo chora,teraz to wolno mi tylko przed kompe siedziec i pełnic dyzur na topiku:)hehehehe..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 to dobrze ,ze sie nie klocicie ..juz ! Chodzilo mi o mala scysje z Magda:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 no coz..fura prasowania poczeka , na moje dziecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JEWEL75 0 Napisano Październik 4, 2006 TRA LALA tańczę i śpiewam ;-))) Sloneczko, Wiewióreczko33, Zlosliwcu, Kinia i innym... dedykuję Wam Kochani na taką wiązaneczkę NI.(też smoke się przewija,trzeba walczyć;-))) http://www.youtube.com/watch?v=UxJPYqhUUmM BUUUUZIAAAAAAAAAAAAKKKI!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia/--->nie wykorzystuj dziecka tylko do pracy ostro sie wez,zeby nikt i nic za tobą nie chodziło:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Wiewiórka no co Ty...Złośliwiec wspólny jest...hihihihih...Tylko jak On to wytrzymuje...no te moje buziaki...nie stracisz kity...spoko..całuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 JAWEL75--->fajny przeboj ,własnie go słucham:)Dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 Rudzielcu , nie badz wredna ! Nie znosze prasowania , wole okna myc, podlogi itd. A moje dzieci lubi , wiec nie jest zle. A za mna nic nie chodzi.Daje rade ale 1 kg przytylam.Chyba nie jest tak zle jak na 34 dni bez fajki , co ? Tyle,ze po roku przybedzie mi ok. 10 kg.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 jewel -dzieki za muzyczke!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia---> a po tzech latach 30 kilosów więcej?????? Qrde nie zazdroszcze....ja już pięknie schudłam..hahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia / Napisano Październik 4, 2006 ale malpa z Ciebie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 Slonkooo a jak nie będę palił 10 lat to 300 kg okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach