wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia/--->nie jestem wredna,licz sie troszke ze słowami. Troche ruchu nie zaszkodzi wiesz,napewno nie przytyłabys tego kilograma:)Ja za to przez 47 dni schudłam 3 kg:)Odkąd rzuciłam palenie to zamiast tyc to chudne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia--->juz wiem co ty sobie o nas myslisz,ale powiem ci ze jestes w błedzie.Jestesmy kobietami z poczuciem humoru i to dodaje nam duzo sił,aby pozbyc sie nałogu oraz nie dopuscic do wzrostu wagi:) Czyzbys sie nie znała na zartach???Nie wierze!!!!!Chociaz kto wie?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 ruchu to ja mam pod dostatkiem.Cwicze ( czasem ) plywam ( czasem ) duzo spaceruje i co ??? przytylam ! a co zrobilas ,ze schudlas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Złośliwcze kochany kawał chłopa z Ciebie będzie :P Kinia---> ani trochę do małpy nie jestem podobna hahahaha...niezła jeszcze laska ze mniei taaaaka i pachnąca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 noe wiesz ??? posadzasz mnie o brak poczucia humoru ?Fe , blad ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Zlosliwiec--->ty tez nie domysliłes sie,ze to zarty!!!no wiesz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia---> oczywiście to żarty...wolę się pośmiac niż narzekac, lub skupiac się mocno na problemie.......schudłam, bo przestałam się zadręczac....pozytywne myślenie działa cuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 koniec zartow, powaznie prosze napisac ! Czemu tyje ?????????????????????a wy nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 chyba nie w moim przypadku , bo ja bardzo mysle pozytywnie mimo to tyje. Chyba powinna zrezygnowac calkiem ze slodyczy ale to takie trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia/--->nic nie robiłam,poprostu nie objadam sie,a jak mam ochote na cos,to owoce i warzywka,a nie słodkosci!Sama sie dziwie,ze schudłam,choc pierwszy tydzien zarłam!!!Pozniej powiedziałam dosc!!!Mam zamiar do konca roku wazyc 55 kg.ale czy mi sie to uda?!Zobaczymy,zostało mi 7 kg.!!!!!!!!!Wiem,ze jest to mozliwe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 a ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 Ja to ze śmiechu już nie mogę wytrzymać chyba … . ….. hahaha ale będę paker - atleta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia--->jestem malutka:)158cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 hihihi!!to dla Ciebie , Zlosliwcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 no fakt , ja mam powyzej 170cm .I chcialabym wazyc 60 kg. Ale coz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Zlosliwiec--->bedziesz miałduzo siły i bedziesz mnie i słoneczkooo na rekach nosił.hehehehe..... Podniesiesz nas swoim kciukiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Złośliwcze---> niech Cię uściskam chłopie.....buziak wielki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 ja tez chce na rece ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Kinia--->polecam topiki o dietach:)Ile teraz wazysz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 64, niestety ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 chyba mnie zlosliwiec nie podniesie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 Dziewczynki już nie pamiętam, kiedy się tak śmiałem jak z Wami razem tu nie być :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Nie wiem czy cie udzwignie,musisz o to jego zapytac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 no odpowiedz , nasz atleto ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Dzisiaj niezła faza jest....Złośliwcze nie próbuj dzisiaj od nas uciekac..ja już drugą dobę siedzę..wyglądam jak zombi...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 4, 2006 W moim typie sa takie nie za chude, ale jak będę takim pakerem to Was Wszystkie podniosę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinia / Napisano Październik 4, 2006 Bawcie sie dobrze .Zombi - Ty tez ! :) musze troche popracowac ( nie poprasowac ).Potem tu wlece.Pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 4, 2006 Nie bedzie zle słoneczkooo:)Zapamietasz ten dzien do konca zycia:) A wiesz,ze zycia przed toba jeszcze,ze hooohooohooo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 4, 2006 Qrde koniec z odchudzaniem.....a wy dziewczyny---> róbcie jak chcecie.....hmmm...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach