gouduś 0 Napisano Październik 11, 2006 Nie chce mi się czytac calego topiku, możecie mi dziewczyny powedziec: -czy zmnielo się coś radykalnie w waszym wygądzie (lepsza cera, wlosy) --czy poprawiła się Wam kondycja fizyczna i zdrowie Ja palę ponad paczkę dziennie i to niestey lubię, ale widzę ze mam coraz bardziej suchą, łuszczącą się skorę i wlosy ( kiedys mialam tluste), zęby jeszcze są w porządku bo stosuję ostre pasty, tylko ta cera, od jakiegos czasu podrażniona, zaczerwieniona i nie wiem czy to wina papierosów czy nie.:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 Wesolutka--->......Ja nie karcę, nie krytykuję, nie osądzam...taką mam zasade...a wspierać będę tych, co faktycznie przestali palić...naet cudzesy Kinia---> no to teraz super laska będziesz...pochwalam...masaze są super :P Gouduś--->poczytaj jednak topik...co ja Ci będe dużo mówić....palenie szkodzi na wszystkoooooo!!!!!!!......hmmmm...ale jak lubisz...decyzja nalezy do Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 11, 2006 Dzień dobry bardzo wszystkim. Melduje się bez papierosa, strasznie mnie dziś męczy kaszel. Qrde zapomniałam wziąc z domu recepty na TAbex , wiec musze sobie dziś poradzić bez niego. Spokojnie...dam rade. To prawda ż tym wspieraniem sie nawzajem. To bardzo ważne i pomocne. Zreszta jesśli słyszy sie a raczej czyta taki szczery doping, to aż głupio zmarnować tyle pozytywnej energii. I człowiek sie stara dla siebie i nnych :)))) Trzymajcie się świeżo i pachnąco. Uśmiechy dla słoneczka , wiewióreczki, wesolutkiej, katii, kini, evki, fado, zlośliwca, jerzysa, comety, caro ło jezu ale nas , dla wszystkich :))))) :)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 Cygaretka---> trzymaj się dzielnie...wszystkie negatywne myśli zapakuj do wora i na śmietnik z nimi....poradzisz sobie !!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 11, 2006 słoneczkooo dzięki kupiłem już medykamenty na przeziębienie - super jest nie palić ci co się zastanawiają -RZUCAJCIE I DO NAS WALCZYMY - żeby nie palić lata najpierw trzeba nie palić godzinami potem dniami , miesiącami i latami do boju!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 11, 2006 Wierzę w Ciebie cygaretka - wierzę w nas wszystkich Złośliwiec dzięki robisz kawał dobrej roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wesolutka 0 Napisano Październik 11, 2006 :D :D :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 Fado !!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 11, 2006 widze,ze cometa jest tu dzis najczestrzym gosciem . brawo !:) Fajny chlop z Ciebie !Niepalacy oczywiscie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 11, 2006 Kinia/ - naturalnie nie palący dzięki trzymamy się mocno wszyscy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivi35 0 Napisano Październik 11, 2006 Pozdrowionka dla wszystkich już niepalących i rzucających. Trzeci tydzień bez papierosa, zaczynam czuć się normalnie i wierzyć, że można bez fajka, że nawet lepiej bez fajka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinia/ Napisano Październik 11, 2006 vivi35 - tak trzymaj ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cometa Napisano Październik 11, 2006 NO to do Jutra - meldunek pozdrowionka trzymajcie się bez smierdziela pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 11, 2006 pozdrowienia dla wszystkich nie tylko rzucajacych tabex w polaczeniu z gorzka czekolada wywolal u mnie blogostan jest super. przepraszam ze tak malo sie udzielam mam ciezka reke do klawiatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jerzys Napisano Październik 11, 2006 fodo-sprubuj czkolady ciekawi mnie jaka bedzie reakcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość voytass Napisano Październik 11, 2006 cometa dzis masz 24 dni ,a umnie to byl rekord wlasnie w 24 dni zapalilem obys ty nie popelnil tego bledu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cygaretka Napisano Październik 11, 2006 łojjjjjjj. ŁAtwo nie jest. Nastąpił szturm głoda nikotynowego. Ale nie poddam sie bez walki ; obwarowałam sie wszystkim co nadaje sie do zjedzenia i picia. Herbata z cytyną, kawa z mlekiem, kanapki (zwinęłam koledze - on nie musi , dobrze wygląda), w szufladzie Bounty (na nowo odkrywam jego smak, skutek przewidziany - waga w górę) , soczek pomidorowy i precelki. ..... Z kilogramami bede walczyc potem :(, ;) Trzymam za wszystkich , za wytrwałość i... mniejszy apetyt :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 11, 2006 do słoneczkooooo nie,dołek nie zakopany...nie ma łapaty;(( pozdrawiam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 11, 2006 łopaty* miało być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 No to łapkami kochana...łapkami...:P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 11, 2006 nie mam ochoty;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 Katia---> bierz się w garśc kochana...co się dzieje?????....dla mnie nie ma rzeczy niemozliwych...jak będziesz bardzo chciała to z dołka się wygrzebiesz, choćby nie wiem jak głęboki był...heh Do roboty!!!!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotr 46 Napisano Październik 11, 2006 Witam Wszystkich!!!! 9-dni bez peta. Idę na wódkę. Pozdrawiam - TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKICH!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zlosliwiec Napisano Październik 11, 2006 Witam Pozdrawiam serdecznie Wpadłem tylko na chwile bo dziś pracuje cały dzień az do rana ,,,,,,, :D Za potrzebujących trzymam kciuki BP :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 11, 2006 Hello!!! Zniknełam dzis rano z topiku,poniewaz przyszła do mnie siostra z 7 miesieczną pociechą.Niestety pech chciał,ze siostra mi sie rozłozyła(grypsko ją dopadło).Została u mnie!Połozyłam ją do łóżeczka,a ja zajmowałam sie siostreznicą:)O 17:00 przyszła odwiedzic nas moja mama.Wypiła kawe i posiedziała u mnie.Pozniej pielegniarka z zastrzykiem wpadła i tak zleciało.Własnie teraz mam czas dla siebie i oczywiscie dla wszystkich,ktorzy wsparcia potrzebują na topiku:) Hallo czy ktos tu jeszcze urzeduje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiewióreczka33 0 Napisano Październik 11, 2006 Ruch na topiku sie skonczył,wiec i ja uciekam!!! Dobranoc kochani!!!:D:):D:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoneczkooo 0 Napisano Październik 11, 2006 Widze, ze przybiegłam za pózno :(.....szkoda Cygaretka---> jestem pewna, że wróg pokonany???? :P Piotr--->udanej imrezki BP Ci zycze......melduj sie rano ok? Złosliwcze--->buziaczek.......dobrze, ze jestes :) Wiewióreczko....szkoda, ze Cie juz nie ma...gg dzisiaj mi padło...wrrrr Fado---> co tam u Ciebie kochana????????? Pozdrawiam wszystkich moooocno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katia13 0 Napisano Październik 11, 2006 hej słonkoooo wróciłam z basenu-30długości zaliczonych, z kumpelą pogadałam, mam zaproszenie na imprę,na sobotę..... ale nie ide...ponieważ ,obawiam sę,że polegnę;(( pa dobranoc wszystkim,wszystkich również pozdrawiam. słonko...dziękuję za dobre słowo...pa buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach