pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Jako niepalaca do tgematu tak. Ja ide "zaraz" do roboty, wlasciwie to czy predzej, 2 tyg szoly mi zostalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Ale widze, że Tobie sie nie apli do roboty%-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 pajonk-tak jak mieszkalam na 1 roku z fajnymi lokatorkami tak brat o rok mlodszy odemnie dolaczyl do Gdanska i starzy postanowili nam chate wynajac i jakos tak sobie zyjemy.Wiadomo jednak , ze kazdy by chcial zyc po swojemu i nikomu nie wchodzic w parade;)To nie jest dobre rozwiazanie umiescic brata i siostre w jednej chacie -jesli chodzi o nauke to jest luz -nie przeszkadzamy sobie do egzaminow ale jesli chodzi o zycie osobiste to juz gorzej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 a ja jestem usamodzielnioja od 18 roku zycia, mieszkam z facetem który mas kompa i mecze wiec nie wiem po co mu ja :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 bo nie pali mi sie do roboty :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 "Ruda dalej Cie drazni moj sposob wypowiadania sie czy juz mniej " Rudas pytanie zadalem, nie olewaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
terka0606 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 NIE PALE!MIESZKAM Z MĘŻEM DZIEĆMI I teściami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 odpisałam na ten post, sluchajcie cos sie chyba dzieje z siecia:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 No kocurka ale Ty masz przynajmniej super życie. Maszfaceta, studiujesz na dwoch kierunkach a ja se opierdzielam na studiach no i faceta brak ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evedaol Napisano Kwiecień 12, 2008 ja nie do tematu przepraszam ale pomocy . mam pytanie nie biore tabletek... kocham sie z chłopakiem bez zabespieczenia ale zaznaczam ze nie konczy we mnie... teraz dostałam miesiączke i trwała ona jeden dzien własciwie nie wiem czy moge to nazwac miesiączka bo w ciagu dnia pojawiło sie tylko pare kropli na podpasce a pozniej kompletnie nic....? czy to mozliwe zebym zaszła w ciąze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 kocurka to wina tej strony kafeteri-ja czesto mam problem zaladowac ta stronke b pisze ze jest ERRoR.gadu mi tez nawalilo wiec nie moge pisac tam . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Nie pomoge bo to problemy nie z moej dziedziny:) Ruda nie widzialem zebys odpisala, a ze sie z sieciua dzieje to wie bo wczesniej probewalem napisac z pol h i nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 evedaol stosunek przerywany jest dosc ryzykowny wiec radze kupic test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 napisałam ze zdecydowanie nie. juleczko moge Ci oddac faceta jak chcesz, własnie poszedł do miasta i nie odpisuje na smsy bo sie obraził :/ wypas, dobrze ze jeszcze pale tylko szkoda ze nie moge tego zrobic bo ojciec nie spi:/a tak mnie ssie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Pewnie, ze moglas zajsc.:P Bez zabezpieczenia ??uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Przeciez plemniki sa nawet w ; sokach' faceta mimo ze nie mial jeszcze wytrysku.Polknij sobie 72 godziny dla świetego spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Ruda juz widze- moze to za to ze przedstawilem juz jak towidze i mi ulzylo. Po prostu nie trawie palaczy i znam na to sposob ale moze zamknijmy ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evedaol Napisano Kwiecień 12, 2008 apteki 24h mnie załamały:( 3 testy ciąża 2 nie:( a 72 godzina mineła jakies 2 tygodnie temu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 ecH kocurka obrazil sie i mu przejdzie. Musi walnac focha , zeby poczuc sie lepiej.Ja juz od dluzszego czasu jestem sama bo wpakowalam sie w ;nieodpowiedni zwiazki' i chce spotkac juz tego jedynego :D Nie wiem czy zauwazyliscie ale teraz jest wielko BOOM na sluby -22 latkowie biora sluby a to mnie jeszcze bardziej dobija;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 julka chajtniesz sie ze mna? %-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wioletka2310 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Własnie rzucam palenie, spaliłam ostatnią fajkę i KONIEC. Mam nadzieje że mi się uda. Już tyle razy próbowałam i nic. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grona \'rzucających palenie\" i pomożecie walczyć z tym nałogiem :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Biore Cie z otwartymi rękoma %-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 No to skoro 2 tesy na 3 wykazaly ze nie jestes w ciazy no to raczej nie jestes(dziwne tylko ze ten trzeci test wykazal ze jestes -chyba ze zle Cie zrozumialam jak pisalas ze 2 na 3 wykazaly). Teraz juz nic nie mozesz zrobic. Zrob sobie jutro moze jeszcze kolejny test i jak bedzie ze nie jestes to jestes.Idz do ginekologa -on Ci powie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ruda kocurka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 u mnie pol grupy na geo pazareczane a na kosmetyce polowa juz dawno po slubie:( a ja bede stara panna, najwyzej obie bedziemy razem mieszkac i miec kota:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evedaol Napisano Kwiecień 12, 2008 zrobiłam 5 testów... 2 wskazały ze nie a trzy ze tak:( pojde w poniedziałek do ginekologa obym nie była... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Muszisz isc ! Ja masz takie dziwne wyniki-musisz zle robic te testy.One powinny wykazac wszystkie , ze jestes badz nie w ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 pajonk-a chcesz mnie? Toć ja taka wredna jestem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 To jaq pomieszkam z Wami jak cos %-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Ze wredna to zauwazylem, ale to normalne u Waszej płci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Julka85 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 Osz TY! Prosiaku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pajonnnk 0 Napisano Kwiecień 12, 2008 osz Ty świno, juz Cie zaczynam lubić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach