Atydea 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Dzień dobry..Ruszam improwizować i \"lać wodę\" na kolokwium z metodologii..Odezwę się jak wrócę..Dobrego dzionka :-DD ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 hallo ! pobudka! czas wstawać! piękny dzień mamy dziś ! i znów bp! buziole i miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Atydea powdzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Atydea powodzenia Wy aktywne wieczorem ja w dzień :) ja wczoraj miałam gorszy dzień ale oczywiscie bp . Poszłam na solarium potem wypilam redsa i jakos przezylam ale fakt jestem teraz taka troche histeryczka no trudno moze taka moja natura. Musze wam sie pochwalic ze wygralam trzeci konkurs w tygodniu :) jeden na dzień mamy drugi na dzień dziecka a trzeci cos o kosmetykach :) mam farta moze zagram w totka. Kupiłam skrzyp jem teraz skrzyp tabex i cos na zylki na nogach jak babulinka worek lekow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 dzień dobry dodob! co to za konkursy wygrałas?? internetowe? przez sms? wygrac 3 razy w jednym tygodniu to nie jest typowy przykład farta... to jest przykład nietypowego farta! graj w totka dziewczyno! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 nom wstanelam tak zagraj w totka a kupon mi odeslij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 chyba z tym totkiem macie racje jeden konkurs to najpiekniejsze zyczenia na dzień matki w internecie drugi to zestaw płytek mini mini przez internet a trzeci to o zdrowiu i kosmetykach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 wygląda na to że po rzuceniu palenia to nie tylko IQ wzrasta ale i szczęście bardziej sprzyja *-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 oby tak było i wam i sobie tego zycze pachnace :) a wyobrazcie sobie jedzie autobusem smierdzacy facet cuchnacy fajkami i potem bleeeeeeeeee a co wy na takich ludzi ktorzy przed wejsciem do autobusu jeszcze maszka biora bleeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Dodob też jeszcze brałam macha przed wejściem:P Powodzenie się przydało, jutro wyniki,zobaczymy jak będzie,jestem dobrej myśli..Bez papierosa oczywiście..Idę coś skonsumować,bo rano chapnęłam tylko jedną kanapkę z serem żółtym,odpocznę sobie a później jadę do mojego mężczyzny do Rawy Mazowieckiej;), nie wiem czy pisałam ale tak w ogóle to jestem ze Skierniewic, między Łodzią a Warszawą, centrum Polski:P A jak Wam późniejszy poranek mija?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 ja dzisiaj czuje sie uskrzydlona nie wiem czemu czy solarium czy piatek czy konkurs czy brak fajek :) trzymajcie sie BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 a ja dzosiaj kompletnie bez sil witalnych,ale kupilam wareczke i wlasnie ja pijam,od wczoraj mialam smaka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 A ja nie spałam całą noc, obudziłam się o 3 i tak leżałam do 7, obejrzałam jakieś stare rozmowy w toku i usterke bo nic innego nie było:D. Wtedy jak przysnęłam to zaspałam i spóźniłam się do pracy:). Potem rozmowa z przełożoną, trochę nerwów i kłótni było ale sobie myśle nie będę przez głupią pipe niszczyć 8 dzień bez fajki i niech to ona z wkurzenia sobie zapali a nie ja:). A teraz to już oczy mi się zamykają, ide po piwko:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Witam! A ja wróciłam niedawno od swojego mężczyzny,bardzo miłoo było i sympatycznie,a teraz zabiorę się za grę na harmonijce ustnej,dawno nie ćwiczyłam ostatnio,tyle co dzisiaj z Nim..Hehe..A jak Wam wieczorek kobitki mija?:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 hej dziewczyny! i znowu kolejny dzionek Bp za nami*-) mmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 sadny dzien ___jak tam wareczka dodała sił witalnych czy raczej podziałała usypiająco?*-) ja-ka ____ super nastawienie! jeśli ktoś ma cierpieć to ona nie ty! hihi atydea____ na harmonijce powiadasz? a wieczorek jest cudowny bo: piątkowy i bp buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 Tak tak,na harmonijce ustnej..Tutaj próbka moich ekhem \"umiejętności\": http://pl.youtube.com/watch?v=djxvV3-5zwY .Totalna amatorszczyzna,jestem dopiero początkująca mimo iż już się uczę grać od grudnia 2007..Dobrej nocki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 6, 2008 atydea no pięknie! wiecie co ! my tu musimy zwabić jakiegoś łowcę talentów! hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 wczoraj ostatni wpis dzisiaj pierwszy.... no normalnie czuje się jakoś tak samotnie.... dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pora wstać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Dzień dobry,dzień dobry! Widzisz Mariolko nie jesteś sama:D Cóżesz porabiasz? Ja właśnie konsumuję śniadanko, twarożek z papryką czerwoną słodką:) Dobrego dnia, bez papierosa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 no nareszcie *-) a ja właśnie wypiłam kawke i pożarłam truskaweczki ze śmietaną na śniadanko.... czerwiec to sezon truskawkowy więc korzystam jak mogę*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 polenie się jeszcze troche a pozniej niestety do pracy musze bo mam inwentaryzacje buuuuuu miłego dnia bp życzę wszystkim śpiochom i nie tylko*-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atydea 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Witam witam:-) A ja mam wspaniały dzień gdyż zaliczyłam wczorajsze kolokwium, dzisiaj gdy mnie ciągnęło wzięłam z paczki od kolegi papierosa Westa Ice\'a i tak obracałam go w palcach a później dałam koleżance,stwierdziłam NIE!! nie zniszczę tego co udało mi się osiągnąć przez te 5 dni bez papierosa i nie zapaliłam:-) A teraz zabieram się za porządki i odkurzanie,miłego popołudnia życząc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 he he czesc dziewczynki no coa wareczka mnie utulila do snu az milo a dzis dopiero teraz bo galy dzien do teraz moj osobisty mechanik walczyl z moja kupa zlomu niestety to ciankol czyli jakby z definicji nie jezdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 ale zaseplenilam he he ale nie posiedam juz literkow na klawiaturze he he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 To super. U mnie 9 dni, minus 127 fajek i dziś pękłam.. Po prostu dostałam takie ciśnienie, myślałam że wybuchnę. No i zapaliłam. Cholera, kto to g...o wymyślił! Diabelstwo jedne:(! To była chwila-wystarczyło by zapalić bo teraz to mnie nie ciągnie. Nie wiem czy ten licznik od nowa puszczać czy cofnąć o jeden dzień, nic już nie wiem. Zła jestem, ciśnienie mi jeszcze nie zeszło, straszny dzień. Idę się położyć bo dopiero wróciłam z pracy. Ech.. Znów się przybijam że jestem do niczego.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Halo:(... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Melduję się oczywiscie BP:) Nie palę już 46 dni (+ 20g05m29s). Ilość niewypalonych papierosów: 1873. Będę żyć dłużej o 14 dni (+ 07g28m20s)! Zaoszczędzone pieniądze: 632,30 zł! ps: nie mam weny do pisania:) choć stan mam mało trzeźwy bo na słoneczku dzisiaj popijałam raz drineczka raz piweczka:) buziaki dla was kochane:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 AAAAAAAAAAA jedno wam napiszę , kilka dni temu oglądałam na tvn style o fajkach, no i uważać bo nawet jeśli my rzuciłysmy palenie, to gdy ktoś koło nas pali to trujemy naszą skórę i ciało w 80 % musimy uważać na tych co obok nas palą. Chrońmy nasze ciała od dymu, uciekac od śmierdzieli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja-ka 0 Napisano Czerwiec 7, 2008 Kobietki... pogrzeb... zjarałam całą paczkę... To znaczy... wrzuciłam do pieca i podpaliłam:D. Idę na rower, wrócę za jakieś dwie godzinki. Nie chcę mieć takiego bukietu na pogrzebie http://www.kwiatoland1.nazwa.pl/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.view_images&flypage=shop.flypage&product_id=164&category_id=7&Itemid=33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach