Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość fiona*

Rzucilam palenie! Pomocy!!!

Polecane posty

hej Atydea połamania jezyka piora i czego tam jeszcze miałam super weekend w sobote bylam z Mlodym w kinie mlody lat 2 i pól a wczoraj chmielno kaszuby rybka jezioro i kolejny dzień BP

tez juz wstalam :P i pije kawke :D podsumujmy: monia zdrowa bez kaczora :) Ja-ka pamietam o tobie bez obaw masz slicznego kotka (to dowod ze pamietam) :D Atydea meczy sie na uczelni a Vitalijka juz wczoraj po uszach ode mnie dostala i wystarczy :)

Jula w gliwicach tez juz pogoda sie zrabala od soboty ciagle burze i deszcze buu ale troche ochlody w sumie sie przyda

A ja siedze w pracy i cierpię. Byłam w sobote na solarium i strasznie zjarałam sobie piersi. Ledwo żyję tak mnie pieką.......

No dziewczynki już myślałam że noc mnie zastanie przy nadrabianiu zaległości:) Piszecie jak najęte:) 30-stko ---- my tu z sadnym dniem od 25 lipca będziemy dla ciebie na wyłączność:) nie możesz cały czas obawiać się i przejmować. Miałaś kryzys, ok. Skusiłaś się, ok. Ale już więcej tego nie zrobisz bo nie chcesz palić!!!! Nie możesz tak się bać. Piszesz o tym tak jakbyś chciała znowu się usprawiedliwić! Pamiętasz, tak jak za pierwszym razem! Twój strach to jak strach dzieci przed ciemną szafą:) Niczym nie usprawiedliwoiny. Monika proszę cię, ja wiem ze ty silna babka jesteś. My już do końca będziemy musiały być czujne, ale bez przesady:) Mam racje sadny dzien????

Kapi84 chroń cycki głuptasie bo nie kipniesz na raka płuc tylko na raka skóry a cycki sobie poparzyłas wariatuncio wiem co mowie mam w rodzinie dermatologow , mordusia ma racje 30 - staraj sie o tym nie myslec siedzialam wczoraj nad jeziorkiem pilam piwko i wiecie co pierwszy raz leżało koło mnie duzo fajek bo znajomi pala i nawet widzac je jakos nie pomyslalam o tym zeby zapalic a wrecz przeciwnie potem gadalam z kumpela ktora pali , i jak sie zblizyła to ten odór fajek i piwa to jakos tak syfiascie

dzień dobry:) Ja wczoraj tez nad woda i palacze dookoła- i nic mnie nie rusza Jakoś na tej imprezie taka zagubiona byłam a wśród palaczy jakoś raźniej- GŁUPOTA WIEM.juz nie wracam do tego:). Zaraz lece zasuwać Moje Drogie az do obiadku :) -a poźniej spacerek:) Miłego dnia!i dziękuje za wsparcie! nie palę; 1 dzień :) rzucam: 25 dzień:P zaoszczędziłam:170 zł :)

Monika🌼 z tym zestawem Twpim hehe aż sie usmiechnełam-ale wcale to nie głupi pomysł-chya gumy jakies zakupie na ewentulany kryzys:)

no wiem że przesadziłam z tymi cyckami, ale miałam iść jeszcze na solarium w piątek, bo w poniedziałek wyjeżdżam na urlop nad morze i stwierdziłam że nie chce jechac taka blada, ale teraz sobie myślę że wole być blada niż popalona. 30 tko staram się nie palić i z każdym dniem coraz bardziej siebie motywuję, ale znam siebie i wiem że do ostatecznej decyzji muszę dojrzeć. Nie potępiajcie mnie za to że jestem taka słaba, staram się naprawdę.

Heej🌼🌼 a ja się nie męczyłam na uczelni bo nie pojechałam miałam jechać z kumplem z roku ale on nie jechał jednak a samej ciężko trafić:p no i po wczorajszych nawałnicach zalało Łódź, spokojnie mam wrzesień jeszcze,się wyryję to na 4 zaliczę..I sobie taką wlaśnie poprzeczkę wysoką teraz odnośnie tego stawiam..Nie załamuję się bo nie mam czym tak na prawdę..Po 14.00 ruszam do mojej siostrzyczki, 25 lipca będzie miała cesarskie cięcie i już się nie możemy doczekać wszyscy kiedy na tym świecie pojawi się Anulka..A pamiętam że jak oznajmiła mi i rodzicom że jest w ciąży w minione święta Bożego Narodzenia to się popłakałam ze szczęścia..Hehe..W czwartek wybieram się na rynek po dresy:p no i biegać i jeździć na rowerku..;-) A jak tam Wam moje kochane kobitki przedpołudnie mija?:) 🌼🌼🌼 I jeszcze jedno..Odkąd nie palę staram się optymistyczniej spoglądać na wszystko..I jest tak fajniej,inaczej :-) Nie palę już 25 dni (+ 04g47m07s). Ilość niewypalonych papierosów: 201. Będę żyć dłużej o 1 dzień (+ 12g57m32s)! Zaoszczędzone pieniądze: 50,39 zł!

oj moje drogie widze ze weekendy nie słuza podobno w weekendy jemy duzo wiecej niz zwylke mniej zwracamy uwagi na to co jemy (a dziwne bo mamy wiecej czasu i mogłybysmy bardziej przyłozyc sie do gotowania) no i te imprezy fajki i tp. ciezko niektóym wytrzymac a mi za kilka godzin stuknie 40 BP

Nie palę już 39 dni (+ 16g50m44s). Ilość niewypalonych papierosów: 397. Będę żyć dłużej o 3 dni (+ 00g47m12s)! Zaoszczędzone pieniądze: 148,88 zł!

Agusiu 🌼🌼 nie zalało Cię? Bo po wczorajszych nawałnicach dużo szkód powstało, w tym także na Śląsku..Ale mam nadzieję że w porządku wszystko..🌼🌼 👄 ;-)

a ja miałam kłopoty z zasnieciem mam okna dachowe i ten deszcz tak dudnił mialam wrazenie ze zaraz wleci mi do pokoju jak miałam otrwarte okno a jak zamknelam to znowu duchota i jestem tKaka umeczona mowie wam

jakis dzisiaj mam kiepski dzien mialam ograniczyc jedzenie a jem za dwoch albo trzech a poza tym to dzwoni kobieta z centrali naszej firmy i prosi do telefonu kadrowa ja mowie ze nie mam mozliwosci przelaczenia ma zadzwonic pod inny numer a wiecie co ona na to ze mam ruszyc swoje 4 litery i pojsc po kadrowa

dodob ale masz miłe panie w tej centrali;) ale zauważyłam ze kobitki z centrali wielu firm , między innymi mojej byłej tez, maja nature uprzejmości wtórnej:), a potrafia humor zepsuc swoim miłym sposobem bycia:)hehhehhee, ja zawsze se beke kręciłam z mojej księgowej, która więcej mówiła niż wiedziała:)

no fakt to taki typ ludzi ajkby pracowali za kare ja wytrzymalam rokw domu z dzieckiem i musiałam do pracy do ludzi bo ja musze miec kopa zeby wstac umalowac sie i porządnie ubrac a tak to bym zycie w jeansach przeszła ale nie wiem własciwie co to ma do rzeczy ;( cos mi sie dzisiaj nie klei

dodob ja tez już w tym roku chce gdzieś iść do roboty, ale powolutku będę szukała, bo najszybciej chce iść od października, ja mam dokłądnie tak samo, że jak zasiedze się w chałupie to dresik i kiteczek i wiooooooooo, do kuchni,,, tez jak pracuje to mimo zmęczenia i pędu zycia jakoś mam więcej czasu na dbanie o siebie:) bo jest po co:)

no własnie a propo kuchni :) ja teraz wracam do domu koło 16 i mam ochote na rower i szalenstwa z mlodym a był moment ze juz bylam sfrustrowana ciagle zmeczona i cały czas cos mi nie odpowiadało a teraz gnam do mlodego i fajniej wykorzystuje czas spedzony z Nim 30stka a chodzisz gdzies na basen albo co mozesz mi polecic w okolicy jakis aerobic?

Ja też chcę w tym roku zmienić pracę. Co prawda obecna nie jest taka zła i zarobki całkiem przyzwoite, ale za to atmosfera istnie mobbingowa, zwłaszcza ze strony szefostwa. Właśnie się rozglądam za czymś nowym. Może będę zarabiać mniej, ale za to w zdrowszej atmosferze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się